همین اول های بازی هست (4درصد) میری تو یک قسمت که مثل یک روستا میمونه (PALE).. اول از اون مرده یک قرص میگیری.. بعد باید چکار کنی..؟
فکر کنم باید الماس کش بری..؟ من دو تا هم برداشتم .. بعد از اون باید چه کنی..؟
بازی خیلی قشنگیه من که خوشم اومد.
یکی ازمشکلات بازی دوربودن زیاد ازماموریت هاست
مثلا1ربع طول میکشه تابه مکان ماموریت برسی
هر موقع توی بازی تو نقشه چیزی نبود..برو سر جادها.بین تابلوهای راهنما اونیکه قرمزه ماموریت اصلی رو نشون میده.دنبالشو بگیر برو....OKیکی بیاد جواب منو بده بد جوری گیر کردم..:biggrin1:
والا terova جان من تا اونجا كه رفتم ماموريت هاي ابي براي اينه كه اگر تو ماموريت موردي بيان كمكت كنن و دوباره بتوني زنده بشي و....ولي ماموريت هاي قرمز اصلي هستندفقط ماموریت های قرمز اصلی هستند .. مثلا الان یک مامورت آبی و یک قرمز به من دادم باید برم کدومشون..؟
نمیخوام فرعی ها رو برم
:confused:كلا ماموريت هاي قرمز و آبي فرق چنداني با هم ندارند و براي تنوع هستند ماموريت هاي آبي 12 تا هستند و ماموريت هاي قرمز 33 !! نكته اي كه هست ماموريت هاي آبي در اصل همون كار ماموريت هاي قرمز فقط با شيوه متفاوت تر و از لحاظ پر كردن درصد بازي هم بهتون كمك ميكنه هر ماموريت آبي يا قرمز 4 درصد پر ميكنه.فقط ماموریت های قرمز اصلی هستند .. مثلا الان یک مامورت آبی و یک قرمز به من دادم باید برم کدومشون..؟
نمیخوام فرعی ها رو برم
والا terova جان من تا اونجا كه رفتم ماموريت هاي ابي براي اينه كه اگر تو ماموريت موردي بيان كمكت كنن و دوباره بتوني زنده بشي و....ولي ماموريت هاي قرمز اصلي هستند
بالاخره DMC4 رو توموم كردي:confused:
ممنون از راهنمایتون..كلا ماموريت هاي قرمز و آبي فرق چنداني با هم ندارند و براي تنوع هستند ماموريت هاي آبي 12 تا هستند و ماموريت هاي قرمز 33 !! نكته اي كه هست ماموريت هاي آبي در اصل همون كار ماموريت هاي قرمز فقط با شيوه متفاوت تر و از لحاظ پر كردن درصد بازي هم بهتون كمك ميكنه هر ماموريت آبي يا قرمز 4 درصد پر ميكنه.
مزيت ماموريت هاي آبي اين كه دوستانتون بهتون وفادار ميشوند و وسط جنگ اگر افتاديد زمين ميان كمكتون.

آره بابا مثل اینکه منو دست کم گرفتی .. با 14 ساعتو خورده ای تمومش کردمبالاخره DMC4 رو توموم كردي:confused:

خواهش ميكنم جانمممنون از راهنمایتون..
این ماشینه چرا اینقدر خراب میشه هر دقیقه باید بیای پایین آچر کشیش کنی..!
خیلی زود زخمی میشی ولی وقتی تیرو از بدنش درمیاره خیلی چندش آوره..
در کل بازی خیلی خوبیه فقط با این حسابی که من کردم که هر 2 ساعت 4 درصد بازی رو میبرم فکر کنم تا 1 ماه دیگه تموم بشه:biggrin1:
آره بابا مثل اینکه منو دست کم گرفتی .. با 14 ساعتو خورده ای تمومش کردم90 درصد بازی رو
تو مرحله 12 و آخر بودم وگرنه باقیش مالی نبود.:biggrin1:
ماشين هاش هندلي هشتنداین ماشینه چرا اینقدر خراب میشه هر دقیقه باید بیای پایین آچر کشیش کنی..!![]()
هي بايد هندل بزني:confused:كلا اعصاب ندارهخیلی زود زخمی میشی ولی وقتی تیرو از بدنش درمیاره خیلی چندش آوره..![]()
تير هاره با دمباريك و انبر دستو چاقو و اين چيزا درمياره قرص هم بدونه اب ميندازه بالا سرنگ هايي هم كه تزريق ميكنه خيلي باحاله يهو ميزنه تو رگش نه الكلي نه كشي نه ... اثاثن اعصاب وروانش تعطيله
آره بابا مثل اینکه منو دست کم گرفتی .. با 14 ساعتو خورده ای تمومش کردم90 درصد بازی رو
تو مرحله 12 و آخر بودم وگرنه باقیش مالی نبود.:biggrin1:

خواهش ميكنم جانم
ماشين هاش هندلي هشتندهي بايد هندل بزني:confused:
كلا اعصاب ندارهتير هاره با دمباريك و انبر دستو چاقو و اين چيزا درمياره قرص هم بدونه اب ميندازه بالا سرنگ هايي هم كه تزريق ميكنه خيلي باحاله يهو ميزنه تو رگش نه الكلي نه كشي نه ... اثاثن اعصاب وروانش تعطيله
بابا پورفشنال
ولي بازيش بد نيست مخصوصا نرو كه با اون Devil Hand همرو لت و پار ميكنه
اندفه دانته زياد باحال نبود
یک قرصهای هست که وقتی قاطی می کنی باید یکدونه بخوری.. مال تموم شد .باید چکار کنم ..؟ (16 درصد)
اگر اون قرصها نباشه چی میشه..؟
یک قرصهای هست که وقتی قاطی می کنی باید یکدونه بخوری.. مال من تموم شد .باید چکار کنم ..؟ (16 درصد)
الان هم قرصام تموم شد..
برای دیدن اون کشیشه باید برم همون جایی که اول دیدمش..؟