FarCry 2 - X360 Version

همون بهترِ بندازی پایین اخه تو کی گفتی تغییر ساعت تو گفتی:
تغيير خورشيد ، طي 24 ساعت منبع نور خورشيد تغيير ميكنه و طبق اون زاويه سايه ها هم تغيير ميكنه. الان ديگه توي ماريو هم سايه هاي پويا و دايناميك و از اين لوس بازي ها هست!

جدیدا اتش گرفتن شده جزو فیزیک:biggrin1: اتفاقا توی Warhead این قضیه تکون خوردن درخت ها و گیاه به وسیله باد وجود داشت.
آتيش گرفتن جزء فيزيك حساب نميشه ولي قابليت آتيش گرفتن ، كنده شدن اينها مربوط ميشه به فيزيك باور كنيد.:biggrin1:

توي همون Crysis اش هم يادم چنين چيزي وجود داشت! شايدم نبود ولي در كل به اين واقعيت نبود.

خب جميعا انگار من مشكل كوري همچين چيزي پيدا كردم از هركي ميپرسم ميگه گرافيك Gears Of War 2 بهتره.

من خودم ميندازم پايين :biggrin1:.

این چیزهایی که میگین جزییات بازی هست ولی گیمپلی بازی خسته کننده هست همش باید رانندگی کنی بری ازاینور به اونور واقعا خسته کننده هست این رفت وامدهای بازی

این چیزهایی که میگین جزییات بازی هست ولی گیمپلی بازی خسته کننده هست همش باید رانندگی کنی بری ازاینور به اونور واقعا خسته کننده هست این رفت وامدهای بازی
چاره داره:
1.استفاده از اتوبوس(20 تومنم بیشتر هزینه نداره:cheesygri)
2.اسثفاده از قایق((با قایقای کوچیک اگه گازشو بگیری کسی دنبالت نمیکنه))...ok

فریدون وقت میکنی بخوابی؟:biggrin1:
میترسم بزودی سه چراغ بشی:biggrin1:
درمورد اینکه ارزش داره یانه؟من میگم بهتره اول گیرز بزنی بعد فیبل2 فال اوت3 وسپس در دوران قحطی بازی وکمبود ریلیز فارکرای بازی کنی که مثل من از حول گیرز برای تموم کردن بازی عجله نداشته باشی
درمورد قایق همه جا نمیشه ازش استفاده کرد البته من الان69%رفتم بعدپنجاه درصد مورد استفاده بیشترمیشه
اتوبوسش هم مثل خودش عتیقه هست یه بار سوار شدم بجای منطقه موردنظر شاسگول شهر پیاده کرد منو:biggrin1:نمیدونم شایدم من گیج میزنم

بستگي داره از اين سبك خوشت مياد يا نه. گرافيكش خوبه. گيم پليشم بد نيست فقط يكم خسته كنندست.
البته 3-4 تومن ديگه از اين حرفا نداره. ولي به نظر من همونم ارزش نداره.:biggrin1:

واقعا این حرفا رو باید اب طلا گرفت زد ......

شما به این گرافیک فقط میگی خوب ! یا میگی گیم پلی بد نیست ! بهتره یه سر به Game Spot بزنی ببینی چه مدال هایی به بازی داده !

------------------------------------------------------
صرف نظر از فیزیک و نمیدونم صدا یا ...... من از گرافیک این بازی نسبت به CRYSIS بیشتر خوشم اومد .شما رو نمیدونم .......:-"

اتوبوسش هم مثل خودش عتیقه هست یه بار سوار شدم بجای منطقه موردنظر شاسگول شهر پیاده کرد منو:biggrin1:نمیدونم شایدم من گیج میزنم
بقل اتوبوسا 1 نقشه است که با علامت قرمز و سبز مبداء و مقصد رو نشون میده..1 امکان خوبییم که سرویسای عمومی دارن.قابلیت SAVEپس از استفادست..دیگه چی میخوای:smile:؟؟؟

واقعا این حرفا رو باید اب طلا گرفت زد ......

شما به این گرافیک فقط میگی خوب ! یا میگی گیم پلی بد نیست ! بهتره یه سر به Game Spot بزنی ببینی چه مدال هایی به بازی داده !

صرف نظر از فیزیک و نمیدونم صدا یا ...... من از گرافیک این بازی نسبت به CRYSIS بیشتر خوشم اومد .شما رو نمیدونم .......:-"
تازه با كلي ارفاق همونم گفتم.
نسخه ي 360ش كه ايشون ميخواد بگيره گرافيكش خوبه. pcش بهتره. ولي هيچكدوم به كرايسيس نميرسه. صفحه هاي قبلو يه نگاه مينداختي كلي دربارش بحث شده بود. اصلا شما كرايسيس رو Very High بازي كردي؟! ........فكر نميكنم.:-"

Crysis در حالت Very high گرافیکش از هر بازی بهتره !! شاید تنها مورد Gears Of War 2 باشه
اما در مقابل Art Direction یا همون طراحی محیط و ارت دیزاین بازی Far Cry 2 از Crysis بالاتره و همینه که ممکنه شما از Far Cry 2 خوشت بیاد چون واقعا محیطها فوقال العده مشابه واقعت الگو برداری شدند و ما در حالت نشسته ! یک سفر به یادماندنی به افریقا داریم :cheesygri

Crysis در حالت Very high گرافیکش از هر بازی بهتره !! شاید تنها مورد Gears Of War 2 باشه
اما در مقابل Art Direction یا همون طراحی محیط و ارت دیزاین بازی Far Cry 2 از Crysis بالاتره و همینه که ممکنه شما از Far Cry 2 خوشت بیاد چون واقعا محیطها فوقال العده مشابه واقعت الگو برداری شدند و ما در حالت نشسته ! یک سفر به یادماندنی به افریقا داریم :cheesygri
شما هيچ وقت Gears Of War 2 رو در حالت normal هم با Crysis مقايسه نكن. چون قبلا هم گفتم محيط هاي بسته و كم جزئيات باعث ميشه كه رم كمتر نياز باشه در نتيجه ميشه كار هاي بزرگتري كرد در حالي كه در بازي هاي FC2 , Crysis خيلي از نياز هاي سخت افزاري به Open World بودن خلاصه ميشه چه بصا اگر Crysis يك بازي كاملا خطي بود حالت VH يك كامپيوتر عادي رو ساپورت ميكرد.

دوستان بهتر نیست بحث در مورد خوب و بد بودن بازی رو تموم کنین ؟
اینطوری تا ابد طول می کشه بحث در مورد این مساله ها .
یه عده می گن مذخرف بود که بازی هایی مثل Mercenaries 2 رو بازی نکردن تا حالا !
یه عده هم میگن عند بازی بود که احتمال Gears Of War 2 بازی نکردن !

آقا من همون اول بازی گیر کردم
یه ماموریت انجام میدم میرم یکی رو نجات میدم بعد اون که میرم ماموریت بعدی رو میگیرم هیچی تو نقشه دیده نمیشه
باید چی کار کنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or