Multi Platform Far Cry 5

Developer: Ubisoft Montreal
Publisher: Ubisoft

Director: Dan Hay
Platforms: PS4 PC XB1
Release Date: February 27, 2018

Genre: First-Person Shooter/Action-Adventure

اطلاعات منتشر شده از بازی:
It's the first Far Cry game set in America.
It's also playable on PS4 Pro and Project Scorpio.
You can play the entire story solo or in two-player co-op.
You play as the new junior deputy of fictional Hope County, Montana, players will find that their arrival accelerates a years-long silent coup by a fanatical doomsday cult, the Project at Eden's Gate. Protagonist is customisible meaning you can choose gender and skin color
Villians name is Joseph Seed
You can fly planes and take part in aerial dogfights.
Vehicles include American muscle cars, ATVs, boats, and big rigs.
Weapons include guns, grenades, sledgehammers, and baseball bats.
You can recruit other people to fight for you.
You can also recruit animals like bears and cougars.
There is a map editor that will have "new features that add a new dimension to the content created by fans".
PS4 players are getting a free Far Cry 5 skin pack at launch.
Ubisoft Montreal is leading development, with support from Ubisoft Toronto, Ubisoft Kiev, Ubisoft Shanghai, and Ubisoft Reflections.

آخرین ویرایش:
تا الان ۱۰ ساعتی بازیش کردم ولی این بازی از اوناش بود که من بعد از ۵ ساعت تازه تونستم باهاش ارتباط برقرار کنم و برای مجدد پلی کردنش عطش داشته باشم وگرنه قبل ۵ ساعت اصلا شیفتش نبودم و بازی کردن و نکردنش برام مهم نبود.مثلا من اساسینز اورجینز سر نیم ساعت اول عاشقش شدم ولی برا این نه فکر کنم دلیل اصلیش ضعیف بودن بیش از حد و نداشتن هیچ اسکیل و مهارتی در ابتدای بازی و همچنین اون محیط وسیع با دشمن هایی که با تیربار روی وانت و حتی هواپیما جنگی همش دنبالم بودن ! خدا سر ساعت اول با هواپیما میزد دنبالم رگ بار روم.باید میذاشتن این دشمن های لول بالا از اواسط میومدن سر وقتمون نه اول بسم الله ! اما الان قوی شدم با لول اپ کردنم خیلی لذت بخش تر شده بازی برام.

آخرین ویرایش:
هیچ حسی مثل این نیست که کنار جاده وایسی و دشمنا توی ماشین در حال عبور باشن، بعد با Flamethrower هم ماشینو و هم دشمنارو شعله‌‌ور کنی...بعدشم وایسی عکس‌العملشون رو وقتی که همزمان دارن میسوزن و در حال سقوط به ته دره هستن رو تماشا کنی >:):D
راستی حتما ماموریت‌های فرعی رو انجام بدید چون خیلی بیشتر از چیزی که فک می‌کنید مهم هستش...با انجام دادن یکیشون، کلا یه اسلحه‌ی جدید و عجیب غریب بدست میارید. بعضی از ماموریت‌ها هم ته خنده هستن...من که تا الان ماموریت‌های فرعی بازیو حیلی بیشتر از اصلی‌ها دوست داشتم <:-P

هیچ حسی مثل این نیست که کنار جاده وایسی و دشمنا توی ماشین در حال عبور باشن، بعد با Flamethrower هم ماشینو و هم دشمنارو شعله‌‌ور کنی...بعدشم وایسی عکس‌العملشون رو وقتی که همزمان دارن میسوزن و در حال سقوط به ته دره هستن رو تماشا کنی >:):D
راستی حتما ماموریت‌های فرعی رو انجام بدید چون خیلی بیشتر از چیزی که فک می‌کنید مهم هستش...با انجام دادن یکیشون، کلا یه اسلحه‌ی جدید و عجیب غریب بدست میارید. بعضی از ماموریت‌ها هم ته خنده هستن...من که تا الان ماموریت‌های فرعی بازیو حیلی بیشتر از اصلی‌ها دوست داشتم <:-P

کلا امتیازت به بازی چنده تا الان ؟:دی

این همه تعریف تمجیدی که کردی گفتیم الان ۱۰۰ رو شاخشه !!
من مشکلات بازی رو هم گفتم. اتفاقا اولین نفری بودم که گفتم هوش مصنوعی پیشرفت نکرده...ولی از اونجایی که بقیه هم روش تاکید کردن، دیگه لازم نبود توی هر پستم بیام بگم که هوش مصنوعی داغونه یا بازی باگ داره.
اینم چون چندمین بارته داری الکی پست میدی میگم: اگه دوست نداری کسی از بازی تعریف کنه، بهتره دیگه توی تاپیک نیای چون از این به بعد که کاربرای بیشتری قراره بازیش کنن، تعریفا هم بیشتر میشه و خودت اذیت میشی :D
کامنت‌هارو هم کامل بخون که دوباره از این پست‌های فضایی ندی :D

منم بازیو یه ۳-۴ ساعتی بازی کردم... انیمیشن راه رفتن و حرکت دشمن توو این سری یکم داغونه بنظرم

و اینکه شدیدا احساس میکنم فرمول گوست ریکون رو فرو کردن توو بازی !
درگیری های خرتو خر - گرفتن یار- اسپات کردن از راه های مختلف- وجود باس برای هر ناحیه

گرافیکشم خوبه ها ولی بعضی جاها دل نشین نیست
مثل قدیم رانندگی با ماشین ها خوب و روونه ولی با هلی کوپتر و اینا یکم غیر حرفه ای کار شده

در کل بنظر من متای ۸۰ مناسبشه

• Like
Reactions: SHANSER
دوستان یکی لطف میکنه در مورد مود های مولتی پلیر بازی و وضعیت سرورا با نت ایران :-&مفصل توضیح بده.
تا الان هیچ نسخه ای از فارکرای انلاین بازی نکردم بدونم اصلا گیرایی انلاین داره یا خیر

متاسفانه بخش آنلاین بازی اصلا شرایط خوبی نداره. پتانسیل خوبی این بخش داره، اما فعلا وضعیتش خوب نیست. گویا بازی هیچ نقشه‌ای نداره که توسط یوبی‌سافت ساخته شده باشه و تمام نقشه ها توسط پلیر ها ساخته شدن که نیمی از اون‌ها هم غیر قابل بازی هستند. سیستم بازی هم به صورت رندوم این نقشه‌هارو انتخاب می‌کنه و قبل از هر بازی باید بین چند تا نقشه پلیر ها رای بدن. مشکل اصلی هم اینجاست که من هر چی نقشه تا الان بازی کردم به جز اسمشون که مربوط به بازی‌های معروف بوده، هیچ جذابیتی برای من نداشته و بیشتر یک مود شلوغ و بدون هدف تجربه کردم. این بخش فعلا برای ساخت و ساز خوبه فقط.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or