Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
فیل سواری چه حالی میده کلا همه رو له میکنم و از روشون رد میشم و اونا هم کاری نمیتونن بکنن . البته Rpg زن ها میتونن راحت تیکه تیکه بکنن من رو اما بهشون امان نمیدم و لهشون میکنم .

سلام به دوستان من دیشب xbox one گرفتم امروز جمعه هست تو کف موندم بدون بازی جایی دوستان میشناسن من امروز بتونم farcry4 رو بگیررم؟؟؟؟؟:|

قانون اول خرید کنسول. همیشه اول بازی رو بخر چون مطمئنا تو کف میمونی
==
فارکرای وارد بازار ایران نشده هنوز. بهتره دنبال یه بازی دیگه باشی

یک سوال فنی
2 تا کدی که داخل بازی هست
یکیش برای مراحل و یک شخصیت هست و دیگری برای CoOp
اون که برای یک شخصیت هست دانلود میشه دیگه ؟

چون میخوام تو اکانت ریجن 2 بزنم و با ریجن 1 ام بازی کنم .
یه فایله 100kb فک کنم ! انلاک میکنه dlc رو توی بازی ...
فک کنم Ok باشه !!!!

اقا شرمنده من این battell 4 رو گذاشتم نصب بشه الان کلی گذشته فقط 1% رفته بازی خرابه یا واقعا اینقدر طول می کشه؟

- - -ویرایش - - -

اینجا اینقدر میگن این خربه اون خرابه همش استرس دارم فاز بد گرفتم این battelfiel نسخه premium هست مثل اینکه یکی گفت این فقط dlc توش هست بازی اصلی توش نیست پاک قاطییی کردم:|

اقا شرمنده من این battell 4 رو گذاشتم نصب بشه الان کلی گذشته فقط 1% رفته بازی خرابه یا واقعا اینقدر طول می کشه؟

- - -ویرایش - - -

اینجا اینقدر میگن این خربه اون خرابه همش استرس دارم فاز بد گرفتم این battelfiel نسخه premium هست مثل اینکه یکی گفت این فقط dlc توش هست بازی اصلی توش نیست پاک قاطییی کردم:|
احتمالا داره آپديتهاشم میگیره اول بازی رو آفلاين نصب کنید بعدش انلاین بشین و آپدیتاش رو بگیرید

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

من داستان بازی رو تمام کردم و هیچ مشکل یا باگی نداشتم
ولی الان که دارم بقیه تروفی ها را میگیرم بخش skill اون سمت ابی بعضی از اسکیل ها با اینکه باز کردم و پوینت زدم باگ گرفته و هنوز خاکستری مونده
نمیدونم چه کار کنم
راهی به نطرتون میرسه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or