Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
اون Skill های آخرو باید 10 بار باز کنی (10 تا Skill Point برای هر کدوم باید استفاده کنی) تا به صورت کامل باز بشن (فکر کنم سه ردیف پایین این طوری بودن)

خیلی ممنون از راهنماییتون
فقط پیدا کردن این همه پوینت اسکیل خیلی سخته..

تو Mission اخر اگه Sabal رو انتخاب میکردی پایان چطور میشد ؟!
هیچ فرقی نمی کنه. :|
واقعا معلوم نیست چرا این انتخاب های بین Sabal و Amita تو بازی قرار دادن.
شاید با یک DLC می خوان توضیح بدن که در آینده چه اتفاقی برای کیرات می افته

بازی رو ارزش داره رو PS4 بازی کنیم ؟ :دی فرق اساسی با نسخه PS3 داره ؟ :دی
از نظره محتوا نه
ولی از نظره گرافیک خیلی زیاده فرقش ×_×
به نظره من 100% توی 4 بازیش کن . کله زیبایی بازی رو از دسته میدی ( از نظره هنری و تکنیکی ) بازی next gen هست

بازی رو ارزش داره رو PS4 بازی کنیم ؟ :دی فرق اساسی با نسخه PS3 داره ؟ :دی

100% روی PS4 بگیر ! :دی من حتی FC 3 هم اول روی PC رفتم و بعد که روی پلاس اومد روی PS3 دانلودش کردم اما اینقدر وضع گرافیک و اجرا نسبت به نسخه PC ضعیف بود اصلا نتونستم بیشتر یک ساعت تحملش کنم حالا FC 4 جای خود داره !

خوب منم بالاخره به کمک یکی از بچه های گل سایت پلات کردم :d
با رانندگی هامون بسی لذتم بردیم :)):d

بازی فقط از نظر داستانی مشکل داشت به غیر از اون همه چی عالی بود :d
فقط این ماشین گان MG42 رو بخرین دیگه هیچی تو بازی جلودارتون نیست >:)
محیط بازی خیلی زندست اصلا دلتون نمیاد از بازی خارج بشین :d
بد ترین چیزیم این حمله عقابه از پشت یهو میاد غافلگیر میکنه :-s:d
به همه دوستان پیشنهاد میشه حتما بازی کنن هرچی سر AC خراب کردن با این جبران شد :d

آخرین ویرایش:
سلام دوستان, دمو بازی رو وقتی دانلود میکنم کل بازی دانلود میشه!! حدود 22gb , شما هم وقتی دمو رو دانلود کردید اینجوری بود؟
یه 2-3 روز دیگه کامل میتونم دانلودش کنم

بچه ها یه سری انتخاب میده که بین آمیتا و فک کنم سابال یکی رو باید انتخاب کنیم اگه هر کدوم رو انتخاب کردیم رو نوع ماموریت های اصلی تاثیر می ذاره ؟یعنی ماموریت های متفاوتی میده .؟

بچه ها یه سری انتخاب میده که بین آمیتا و فک کنم سابال یکی رو باید انتخاب کنیم اگه هر کدوم رو انتخاب کردیم رو نوع ماموریت های اصلی تاثیر می ذاره ؟یعنی ماموریت های متفاوتی میده .؟
یه تغییراتی داره .... ممکنه نحوه پیشبرد مراحل عوض بشه D: ...

سلام دوستان, دمو بازی رو وقتی دانلود میکنم کل بازی دانلود میشه!! حدود 22gb , شما هم وقتی دمو رو دانلود کردید اینجوری بود؟
یه 2-3 روز دیگه کامل میتونم دانلودش کنم
بله کله بازی دانلود میشه
دموی بازی فک کنم مربوط به اون قضیه code میشه که به کسایی که نسخه کامل دارن داده شده . کد رو به کسی که بازی رو نداره میدن و با وارد کردن کد شما میتونید به بازی دوستتون وصل بشید . این چیزی بود که ubi گفته بود . نمیدونم این دمو رو میشه تک نفره بازی کرد یا نه ... اما بعدش بازی رو میخری یه فایل 100kb به عنوانه License کامله بازی دانلود میکنه و نصب میشه و بازی کامل میشه.

سلام به همه شما دوستان

راهنمایی تروفی فار کرای 4 هم کلید خورد

+ ویدئو های کاملا اختصاصی ( به سبک جدید و Real Time که در آن حتی صدای Coop بنده رو خواهید شنید * بحث های متفرقه ) :d

دوستان سلام
من لیمیتد بازی رو خریدم،الان دقیقا متوجه تفاوتش با نسخه معمولی نیستم .
exclusive future ـش که شما میتونی با دوستت که بازی رو نداره co-op بازی کنی محدود به این نسخس ؟
کلا یکی دوتا سیزن پس داشت فقط،تفاوت انچنانی نداره با نورمال . پس چرا به این میگن لیمیت ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or