Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
واقعا بعضی وقتا قلب آدم میخواد وایسه تو یکسری صحنه ها . فرض کنید یک چنین بازی ای رو با هدست های واقعیت مجازی بازیشون کنید . دیگه چه شود واقعا قلبتون می ایسته با این طبیعت زیبا .

من خونه نیستم ببین به چه فلاکتی ... :d
یاسر
همه تروفی هاشو میشه تنهایی گرفت ؟
راستی خودت چی ؟ هستی با هم بزنیم ؟ :d

اره من فردا میگیرم :d
2 تا تروفی انلاین داره که خیلی هم راحته فقط باید یکم بازی رو بری Skill بگیری :d
بقیه رو میتونی دیگه خودت اوکی کنی :d

اره من فردا میگیرم :d
2 تا تروفی انلاین داره که خیلی هم راحته فقط باید یکم بازی رو بری Skill بگیری :d
بقیه رو میتونی دیگه خودت اوکی کنی :d

ببین یاسر من رو ادد کن تو PSN
من فردا شب خونم
از جمعه بریم
یعنی هیچ تروفیش به 2 نفر بودن نیازی نداره ؟

ببین یاسر من رو ادد کن تو PSN
من فردا شب خونم
از جمعه بریم
یعنی هیچ تروفیش به 2 نفر بودن نیازی نداره ؟

جز 2 تای انلاین بقیه نه :dبرای یکی از تروفی ها باید Skill بخری - یه skill مربوط به ماشینه که میتونی راننده رو از ماشین پرت کنی بیرون :d که یعنی نمیشه همون اول کار بری انلاین تروفی رو بگیری. فکر کنم یه نصف روز یا یه روز کامل بازی کنی یکم اسلحه جمع کنی و skill بگیری بعد بری انلاین

من هنوز بازی نکردم:d خدا بخواد فردا میرسه به دستم ولی

لیست تروفی ها رو که دیدم فقط برای تروفی Trigger-Man فکر کنم Eye for an eye نیازه که میتونی با Assassination هم تروفی یا آچیومنت رو بگیری حتما نیازی نیست Eye for an eye انجام بدی :d
p.s: الان رفتم دیدم بعد کشتن باید حتما عکس بگیری پس چرا گفتن با Assassination میشه گرفت :|
بعد اگه قاطی کرده کلا سیو بازی رو هم پاک کردی ؟ من سر AC همین حالت پیش اومد :| تروفی گلیچ شده بود .بازی رو پاک کردم اوکی نشد مجبور شدم کلا سیو و هرچی که مربوطه به بازی هست پاک کنم
بعد دیدم اوکی شد :d

پلات این بازی یکی از راحت ترین پلات هایی که میشه گرفت :d

- - -ویرایش - - -

آرمان فکر کنم به خیلی ها قول داده باید یه برنامه ریزی انجام بده :)):d
اون اچيومنت گرفتم فقط اچيومنت Skill ها مونده. براي باز شدن يكي از skill ها حتما بايد يك ماموريت Eye for an eye انجام بدي.
بخوام سيو پاك كنم كه احتمالا درست ميشه ولي خُب حوصله ندارم 30 ساعت ديگه از اول براي اين اچيومنت بازي كنم:d

آنلاین خیلی حال میده . مخصوصا اینکه میتونید به صورت گروهی برید یک منطقه رو بترکونید هیجانش بیشتر هم میشه وجود وسایل نقلیه هم در بازی به جا به جایی سریع خیلی کمک میکنه .

حیات وحش بازی محشره. امروز در حال شکار گوزن بودم، تا اومدم با تیرکمون بزنمش، یه عقاب اومد بلندش کرد با خودش برد تو ارتفاع، پرتش کرد زمین و نوش جون کرد گوزن رو! :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or