Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
من اشتباه میکنم یا نسخه ی pc خیلی بهتر و هنری تره.مثلا تو این عکس اون کوه های دوردست خیلی حس بهتری بهم میده تا ps4.اصلا انگار واقع گرایانه تره.
طبقه گفته Digital Foundry نسخه کنسولی همون high هست توی PC >...< اکثریت Assests های بازی کیفیت مشابه PC دارن الا یه سری و همچنین draw distance اما در مجموع به ظاهرا نسخه 4 از همه بهتره ( متاسفانه نسخه Pc حتی با سری 900 nvidia هم افت فریم داره که با پچ حل میشه ) تکنیکه AA استفاده شده روی کنسول ظاهرا خیلی خوب عمل کرده !
نسخه pc با روشن کردن افکته God Rays ظاهرا طریقه محاسبه نور رو کلا متفاوت میکنه و اونطوری که به نظر میاد بازی خیلی تاریک و washed out میشه و به نظره من زیبایی خودش رو کلا از دست میده ! کلا عکسها رو ببینی متوجه شسته شدن بیش از اندازه تصویر و تاریکی زیادش و رنگهای از بین رفته توی نسخه pc میشی ( البته با خاموش کردن این افکت ok میشه )

هر کاری کردم این ماموریت های Eye for an eye درست نشدن و همچنان مشکل دارن :|
کار هایی که انجام دادم:
بازی کامل پاک کردم و بدون Patch اجرا کردم
بازی کامل پاک کردم و Patch بازی دوباره دانلود کردم
Outpost ها بازی از داخل منو Reset کردم
ماموریت به صورت CO-Op انجام دادم
هیچ کدوم جواب نداد و همچنان این ماموریت ها برای من تموم نشدنی
کلا دو تا اچیومنت دیگه مونده که برای یکی از اچیومنت ها حتما باید یک ماموریت Eye for an eye انجام بدم:|

- - -ویرایش - - -

اقا در مورد اخر بازی
من یارو را زدم کشتم بازی تموم شد اگه نمیکشتمش میشستیم ناهار میخوردیم اندینگ بازی چه جوری میشد؟
بعد با Pagan Min میری یک جایی که خاکستر خواهر Ajay اونجاست و خاکستر مادر Ajay کنار اون قرار میدی. بعد Pagan Min اون آخر بهت میگه من kyrat بهت دادم ولی هلیکوپتر خودم برداشتم و بعد از اونجا فرار می کنه و بازی تموم میشه.

آخرین ویرایش:
کار هایی که انجام دادم:
کلا دو تا اچیومنت دیگه مونده که برای یکی از اچیومنت ها حتما باید یک ماموریت Eye for an eye انجام بدم:|

- - -ویرایش - - -

بعد با Pagan Min میری یک جایی که خاکستر خواهر Ajay اونجاست و خاکستر مادر Ajay کنار اون قرار میدی. بعد Pagan Min اون آخر بهت میگه من kyrat بهت دادم ولی هلیکوپتر خودم برداشتم و بعد از اونجا فرار می کنه و بازی تموم میشه.

پس یه جورایی شبیه به همون اندینگیه که اولش اگه 15 دقیقه صبر کنی بهش میرسی فقط با این تفاوت که مین دیگه در نمیره ممنون

من بازی تموم کردم. مشکل اصلی بازی (جدا از باگ هایی که داره) داستان بازی. دقیقا Farcry های قبلی هم تو قسمت داستان مشکل داشتن.
چند خط توضیح دادم ولی چون ممکنه بعضی ها دوست داشته باشن خودشون بازی کنن، تو اسپویلر قرار دادم (اسپویل خاصی نداره :d )
اول از همه به شخصیت منفی داستان که خیلی هم پتانسیل بالایی داره، اصلا توجه نشده و تا اواخر بازی خبری ازش نمیشه تو بازی.
دومین مشکل اینه که سازنده ها اومدن تو بعضی از ماموریت ها حق انتخاب تو بازی قرار دادن و این انتخاب های شما هیچ تاثیری تو روند بازی و داستان ایجاد نمیکنه.
سومین مشکل مربوط میشه به ناتموم موندن سرنوشت خیلی از شخصیت های بازی و ایجاد سوالات مختلف در ذهن شما
آخرین مشکل هم به نظر من مربوط میشه به پایان بازی که هیچ سختی یا نکته خاصی نداره و ممکنه مثل من ناامیدتون کنه

دوستان شرمنده اگر سوال تکراریه . اگر بخوایم بازی به طور بالانس تموم کنیم ( یعنی هم مراحل داستانی بریم هم برخی از مراحل و ماموریت های جانبی ) حدودا چند ساعت گیم پلی داره ؟ شما چند ساعته تموم کردید ؟

دوستان شرمنده اگر سوال تکراریه . اگر بخوایم بازی به طور بالانس تموم کنیم ( یعنی هم مراحل داستانی بریم هم برخی از مراحل و ماموریت های جانبی ) حدودا چند ساعت گیم پلی داره ؟ شما چند ساعته تموم کردید ؟
بینه 15 الا 20 ساعت
اونطور که من خوندم 15 ساعت مراحله داستانی اینا ...
تموم کردن کلیش هم ظاهرا تا حداکثر 30-35 تا

کسی تو ایران بازی رو گرفته؟ :| یه بنده خدای معتبری به من گفت این سایت هایی هم که گذاشتن الکی و فقط واسه تبلیغات هست
فارکرای و دراگون ایج هنوز تو ایران نیومده :|

نچ لول D: طرفه تروفی نیستم اصلا لول !

×_× حالا تو بیا لول ×_×

DF بازی رو انالیز کرده نسخه 4 روی 1080 هست و One رو 1440x1080 هست ....
مقایسه نسخه 4 با pc

آرمان جان من باید تو 3 روز پلاتش کنم
بیا من این cOoP رو بگیرم )x:d
جمعه یا شنبه خوبه ؟

کار هایی که انجام دادم:

- - -ویرایش - - -

من هنوز بازی نکردم:d خدا بخواد فردا میرسه به دستم ولی

لیست تروفی ها رو که دیدم فقط برای تروفی Trigger-Man فکر کنم Eye for an eye نیازه که میتونی با Assassination هم تروفی یا آچیومنت رو بگیری حتما نیازی نیست Eye for an eye انجام بدی :d
p.s: الان رفتم دیدم بعد کشتن باید حتما عکس بگیری پس چرا گفتن با Assassination میشه گرفت :|
بعد اگه قاطی کرده کلا سیو بازی رو هم پاک کردی ؟ من سر AC همین حالت پیش اومد :| تروفی گلیچ شده بود .بازی رو پاک کردم اوکی نشد مجبور شدم کلا سیو و هرچی که مربوطه به بازی هست پاک کنم
بعد دیدم اوکی شد :d

پلات این بازی یکی از راحت ترین پلات هایی که میشه گرفت :d

- - -ویرایش - - -

آرمان جان من باید تو 3 روز پلاتش کنم
بیا من این cOoP رو بگیرم )x:d
جمعه یا شنبه خوبه ؟

آرمان فکر کنم به خیلی ها قول داده باید یه برنامه ریزی انجام بده :)):d

آخرین ویرایش:
من هنوز بازی نکردم:d خدا بخواد فردا میرسه به دستم ولی

لیست تروفی ها رو که دیدم فقط برای تروفی Trigger-Man فکر کنم Eye for an eye نیازه که میتونی با Assassination هم تروفی یا آچیومنت رو بگیری حتما نیازی نیست Eye for an eye انجام بدی :d
بعد اگه قاطی کرده کلا سیو بازی رو هم پاک کردی ؟ من سر AC همین حالت پیش اومد :| تروفی گلیچ شده بود .بازی رو پاک کردم اوکی نشد مجبور شدم کلا سیو و هرچی که مربوطه به بازی هست پاک کنم
بعد دیدم اوکی شد :d

پلات این بازی یکی از راحت ترین پلات هایی که میشه گرفت :d

- - -ویرایش - - -

آرمان فکر کنم به خیلی ها قول داده باید یه برنامه ریزی انجام بده :)):d

من خونه نیستم ببین به چه فلاکتی ... :d
یاسر
همه تروفی هاشو میشه تنهایی گرفت ؟
راستی خودت چی ؟ هستی با هم بزنیم ؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or