Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
شنیده بودم قرار بوده آنلاینش مفت باشه. راسته؟ اگه آره یکی یه حرکت خداپسندانه بزنه بیاد امشب با هم بازی کنیم

توی پی اس ان من کلا لوبیام. نه فرندی نه هیچی! فقط اکانت درست کردم همین و تموم! :d

آنلاین زدن برام یه چیزه دور و غریبه، تا بازی نکنم باورم نمیشه اصلا شدنی و واقعیه :))

نه کلا مشکل من با این دراگون ایج اینه که عناصر تخیلی و چندش زیاد داره!
و گرنه کرفتینگ و لول آپ که زندگی منه!:دی
تخیلی و چندش کجاش بود ! همش فانتزیه که D:
پس بزن تو کاره همین Far Cry ! طول میکشه تا همه craft و skill ها رو بگیری

آپگريد كه رديفم كلا ، يه روز كامل فقط مشغول شكار بودم ، فقط ٢تا Snow Leopard مونده ، فقط اميدوارم بازم بريم اون جايي كه اينا براي شكار وجود داشتن :|
همه رو اپگرید کردی یعنی ؟ ×_ چقدر سریع if so ~_~
من اولش میخواستم جای اون تیر کمان رو اپگرید کنم کلی دنباله خوک این ور اونور بودم اصلا نبود ! بعد یهو وسطه کپچر کردن outpost دیدم !
مارا و عقابهاش خیلی روی اعصابن !

شنیده بودم قرار بوده آنلاینش مفت باشه. راسته؟ اگه آره یکی یه حرکت خداپسندانه بزنه بیاد امشب با هم بازی کنیم

توی پی اس ان من کلا لوبیام. نه فرندی نه هیچی! فقط اکانت درست کردم همین و تموم! :d

آنلاین زدن برام یه چیزه دور و غریبه، تا بازی نکنم باورم نمیشه اصلا شدنی و واقعیه :))
یه key داره که باید بازی رو دانلود کنی ولی فقط coop میشه زد اینطوری !
کلا انلاینش پلاس میخواد ولی

اولش نگران بودم این محیط کوهستانی جنگلهاش به انبوهی و باحالیه 2-3 نباشه ! اما بعد کلا نظرم عوض شد ! واقعا بعضی قسمتهای بازی شگفت انگیز هست !
این عکس برای کسایی که میخواست جنگلهای بازی رو ببینین. تازه این قسمت چه نقشه هست فقط ... کلا نقشه بازی به اندازه کافی بزرگه

دوستان کسی دموی بازی رو دانلود نکرده؟؟؟آخه 22 گیگ میشه تعجبه این همه وجالبش اینه 552 مگابایت آپدیت هم داره!!!!احتمالش هست کل نقشه تو بازی باشه؟کسی نسخه فیزیکی یا دیجیتالیشو داره حجمش چنده؟؟؟

دوستان کسی دموی بازی رو دانلود نکرده؟؟؟آخه 22 گیگ میشه تعجبه این همه وجالبش اینه 552 مگابایت آپدیت هم داره!!!!احتمالش هست کل نقشه تو بازی باشه؟کسی نسخه فیزیکی یا دیجیتالیشو داره حجمش چنده؟؟؟
27.1 بعد از نصب و پچ
احتمالا کله بازی دانلود میشه ... محاله بزارن توی کله نقشه بگردی. ا حتمالا یه قسمت کوچولو از بازیه یا بخش از بازی به صورت زمان دار ( نمیدونم ) .
بعدش کله بازی رو بخری یه License دانلود میکنه بازی رو full میکه.

26 گیگه و مقداری هم آپدیت
این حجم کل بازیه. دمو نیست. فقط اینه که مقدار مشخصی میتونی بازی کنی. اگه خوشت اومد میتونی کل بازیو بخری و بعد بدون دانلود اضافی به ادامش بپردازی! همین. ولی زمانیه! یعنی مثلا نمیزاره بیش از 2 ساعت بازی کنی

انلاین این بازی بهتره یا جی تی ای؟
سبک هاشون متفاوته و هر کدوم ویژگی های خودشونو دارن واقعا تصمیم گیری بینشون سخته . اگر نسل قبل (Ps3 و X360) بازی کردید Gta رو دیگه سمتش نرید ولی اگه بازی نکردیدش حتما Gta رو بگیرید

سبک هاشون متفاوته و هر کدوم ویژگی های خودشونو دارن واقعا تصمیم گیری بینشون سخته . اگر نسل قبل (Ps3 و X360) بازی کردید Gta رو دیگه سمتش نرید ولی اگه بازی نکردیدش حتما Gta رو بگیرید
جی تی ای افلاینشو بازی کردم فقط قبلا
انلاینش از انلاین این بهتره؟

جی تی ای افلاینشو بازی کردم فقط قبلا
انلاینش از انلاین این بهتره؟

آنلاین Gta از انلاین Far Cry 4 بهتره به نظر من ولی چون Gta رو قبلا بازی کردی به نظرم Far Cry 4 برای شما بهتر باشه چون یک تجربه جدیدی هست و پتانسیل بالایی داره .

آنلاین Gta از انلاین Far Cry 4 بهتره به نظر من ولی چون Gta رو قبلا بازی کردی به نظرم Far Cry 4 برای شما بهتر باشه چون یک تجربه جدیدی هست و پتانسیل بالایی داره .
به ولله تجربه مجدد جی تی ای از فارکرای بهتره...
اولویت اول با جی تی ای بعد فارکرای:دی

به ولله تجربه مجدد جی تی ای از فارکرای بهتره...
اولویت اول با جی تی ای بعد فارکرای:دی
بستگی به طرفشم داره
من شخصا انلاین هیچکدوم رو خیلی خیلی دوست دارم !(انلاین فقط MMO و اول شخص لول )
ولی در کل FC4 بیشتر بهم حال داد چون GTA نسل قبل رفتم ! اما بازم هردو باید بازی کرد به نظرم امسال .... از بهترینهای سال هستن.

منم اول FarCry4 رو خریدم تمومش کنم بعد میرم سراغ GTA V. آخه GTA V رو قبلا روی ps3 بازی کردمش و فقط میخوام تجدید خاطرات بشه. آقا این کدهای تو بازی به چه درد میخوره؟ کسی استفاده کرده ببینه چیا اضافه میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or