Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
من یه سوالی داشتم.
بعد از تموم کردن story mode میتونی همچنان به گشت و گذار ادامه بدی دیگه؟
دومیش هم اینه که یه easter egg داره که بخش داستانی رو تو حدود 30 دقیقه تموم میکنی اگه اونجوری تموم کنی هم قابلیت گردش آزاد وجود داره؟

بازی رو تمام نکردم ولی مثل FC3 نباید مشکلی باشه و میتونید بازی کنید.
ولی برای این پایانی که طی کمتر 30 دقیقه هستش داستان متفاوته و بازی تمام میشه :d

حدود 10 ساعت بازی کردم و لذت کامل بردم :d
بازی دقیقا همون روند شماره دوم و سوم دنبال می کنه و کلا خیلی چیز جدیدی ارایه نمیده البته این بد نیست چون دو شماره قبلی به اندازه کافی کامل بودن و این شماره هم نیاز به تغییر خاصی نداشت.
داستان بازی تقریبا مثل شماره سوم و یک سری حق انتخاب هم در طول بازی بهت میده. گرافیک و کلا محیط بازی واقعا چشم نواز و گردش تو بازی یک حس خیلی خوبی بهت میده. محیط بازی کاملا زندست و تمام درخت ها (برگ درخت ها) و علف ها با وزش باد، به حرکت در میان. علاوه بر این کلی حیوان هم تو این محیط قرار داده شده که هر لحظه ممکنه شما غافل گیر کنن. یکی از ویژگی های جدید بازی فیل سواری که واقعا فیل نقش تانک ایفا می کنه تو بازی و با یک فیل میشه همه چیزو نابود کرد :d
بازی افت فریم هم در بعضی صحنه ها داره ولی مشکل ساز نیست و سریع فریم بازی به 30 بر میگرده.
در کل خیلی بازی خوبیه و به همه پیشنهاد میشه :d
یک کلیپ از بازی که خودم ضبط کردم:
Farcry 4

Xbox 360
Fixed an issue where players were unable to complete the weapons collection even if they purchased every weapon (including main and side quests).
Fixed an issue that prevented players from accessing the Main Menu if they accepted a game invite from an inactive profile.

Xbox One
The correct error message is now displayed when the user tries to access the Options menu while paused when they are attempting to download a map while there is no connection to the Ubisoft servers.
The player will now return to the Main Menu if connection to Xbox Live is lost due to a disconnect during a host migration.
Users will no longer become stuck in an infinite loading loop if they attempt to change profiles while exiting a PvP session.

PS3
Players will now receive an error message if they are on a content restricted subaccount if they accepted a game invite while they were offline.
Players will no longer become stuck if they accept an invite while saving in the In-Game Editor.

PC
NVIDIA HairWorks fully enabled for GeForce GTX gamers.

PVP + Co-Op
The game will no longer freeze if a player accepts a Co-Op invite while in the Uplay App after quickly selecting a storage device.
Players will no longer experience very low FPS if they join a friend in a PvP lobbly while in the Uplay browser.
The game will no longer remain on a black screen if they use the Fast Travel feature immediately after the Bell Tower unlock cinematic.
Resolved certain issues that prevented a player from returning to the Story Mode from the Co-Op tab.

Progression
Players will now be able to achieve 100% progression if they do not drive a snowmobile when the vehicle is available.
Players will now be able to reach 100% progression after the "Day 1" Patch is applied.

Trophies
Corrected an issue where Trophies would not be rewarded for several weapons.

Main Menu
The player will now hear ambient sound if they return tot he Main Menu from the Uplay App.

به نظره منم قشنگه ! فقط کاشکی این FAR CRY 4 ننوشته بود D: ... خیلی بدم میاد اسمه بازی رو مینویسن !

داداش همه را گفتی جز ps4 :d اپدیت برا ps4 اومده

يه بار بازي رو تموم كنيد توي ١٥ ساعت، يه بار توي ١٥ دقيقه تا متوجه يه نكته ي داستاني بشيد!:d
يعني نويسنده ي داستان رو بايد زنده زنده ، پُخت !:))
امتيازات نهائي ::-s
گيم پلي:٩.٥/١٠
گرافيك:٨.٥/١٠
موسيقي و صداگذاري:٩.٥/١٠
داستان:١٠/؟
مولتي پلير:٧/١٠
Co-op:٩/١٠
در كل چيزه خوبي بود ولي در حد يه DLC جذاب براي FC3! در حد Farcry شماره دار نبود به هـيچ وجه.
پ ن : به داستان نمره بدم، يسري چيزا ممكنه اسپويل بشه!:-"

بازی رو تمام نکردم ولی مثل FC3 نباید مشکلی باشه و میتونید بازی کنید.
ولی برای این پایانی که طی کمتر 30 دقیقه هستش داستان متفاوته و بازی تمام میشه :d

ممنون.از بس دوستام تعریف کردن ازش دلم در آومد.ولی باید تنها بازی کنم دیگه.نه؟

اقا ابن honey badger لعنتی کجا پیدا میشه پوستشو نیاز دارم برای حمل 4 تا اسلحه . چرا وقتی بعصیاشونو میکشم پوستش toxic میشه ؟
از نقشه که راحت میشه همه رو پیدا کرد !!! همه رو روی نقشه علامت زده !

داداش همه را گفتی جز ps4 :d اپدیت برا ps4 اومده
آون 4 تا اخری برای همه پلتفرمها هست که شامله 4 هم میشه

این 3 تا بازی خیلی با هم فرق دارنا
بستگی به علاقه خودت داره
ببین دلت چی میگه نازنین:d

میدونم باو!
من یه بازی میخوام که خسته کننده نشه یا حداقل از دوتای دیگه دیرتر خسته کننده شه!
دراگون ایجو شک دارم چون هیچوقت از بازیش خوشم نیومد:|:|:|:|:دی:دی:دی:دی
ولی فارکرای و میدل رو هردورو خیلی خیلی دوست دارم

نمیدونم میدونید چطور باید بازی رو کمتر از نیم ساعت تمام کنید یا نه ولی این بخش دوست عزیز هیچ مشکلی نداره و راحت بازی کن :d

ممنون.برای کمتر از نیم ساعت تموم کردن! بازی باید فک کنم یه چیزی مثل قصر هست تو اوایل بازی pagan min بهت میگه وایسا الان میام.اگه حدود 13 دقیقه وایسی میاد و بازی تموم میشه.

- - -ویرایش - - -

میدونم باو!
من یه بازی میخوام که خسته کننده نشه یا حداقل از دوتای دیگه دیرتر خسته کننده شه!
دراگون ایجو شک دارم چون هیچوقت از بازیش خوشم نیومد:|:|:|:|:دی:دی:دی:دی
ولی فارکرای و میدل رو هردورو خیلی خیلی دوست دارم

من از بین این سه تا فقط dragon age رو بازی کردم.در کل بنظرم فووووووق العاده بود و لی اونایه دیگه رو نمیدونم چجورین.dragon age هم فک نکنم خسته کننده شه چون هم دنیای بزرگی داره و هم کلی quest و انواع کار برای انجام دادن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or