Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
جالبه بخش Co op فقط 2 عدد تروفی داره :d عجیبه :d
پیش به سوی خرید بازی >:)
از دوستان کسی میدونه بخش داستانی چند ساعته ؟ :d
15 ساعت مراحل اصلیش . با مخلفاته دیگش خیلی بیشتر :d

گرافیکه بازی واقعا بعضی جاها خیلی wow داره !

دوستان یک سوال ...
من 6 مرحله اصلی بازی رو رفتم در واقع دختر رو از روستای به آتیش کشیده نجات دادم از تو خانه آنجای بازی هستم اما هنوز نمیزاره برم برجهای دیگه که قرمز هستن نقشه رو باز کنم میرم بازی failed میشه باید برم مراحل این ی تیکه از نقشه رو جلوتر که اجازه بده یا اینکه باید چیزی تهیه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ درواقع یک منطقه کوچک از نقشه باز هست .....
بازی عالی هست اینو وقتی فهمیدم که عقاب های وحشی هم روی موتور بهم حمله کردن...حیواناتی داره که فقط ی قسمت از بازی میشه گفت تو شکار سپری بشه کیفش بیشتره....

من اهل پست گذاشتم نیستم. بیشتر عینهو روح میام میخونم و بعضا لایک میکنم. ولی الان خیلی هیجان زده م و دلم نیومد نیام اینجا نگم چقد بازی بهم چسبیده. دو ساعت بازی کردم که یک ساعتشو همینطوری چرخیدم. بازی فوق العاده خوش دسته. اول شخسش یه حالت سنگین خوبی داره که دور از حالت آرکیده. شلیک کردن واقعا لذت بخشه. زیاد نمیتونم توضیح بدم تا بیشتر بازی نکنم. ولی اولین برخوردمون فوق العاده بهم چسبید.
فقط از گرافیک بگم که به نظرم از نمایشهای بازی هم به چشم من بهتر اومد. محیط شدیدا زنده به نظر میاد و پره از مکانها و آدمها و حیوانات. طراحی عالیه. محو محیط شده بودم. از دست نددین بازیرو خلاصه.

پی نوشت: افکت و تاثیر نارنجک یکی از بهترین هاست و شدیدا جذاب. بعد از کیلزون دو این بهترین نارنجکیه که تو یه بازی دیدم!

من اهل پست گذاشتم نیستم. بیشتر عینهو روح میام میخونم و بعضا لایک میکنم. ولی الان خیلی هیجان زده م و دلم نیومد نیام اینجا نگم چقد بازی بهم چسبیده. دو ساعت بازی کردم که یک ساعتشو همینطوری چرخیدم. بازی فوق العاده خوش دسته. اول شخسش یه حالت سنگین خوبی داره که دور از حالت آرکیده. شلیک کردن واقعا لذت بخشه. زیاد نمیتونم توضیح بدم تا بیشتر بازی نکنم. ولی اولین برخوردمون فوق العاده بهم چسبید.
فقط از گرافیک بگم که به نظرم از نمایشهای بازی هم به چشم من بهتر اومد. محیط شدیدا زنده به نظر میاد و پره از مکانها و آدمها و حیوانات. طراحی عالیه. محو محیط شده بودم. از دست نددین بازیرو خلاصه.

پی نوشت: افکت و تاثیر نارنجک یکی از بهترین هاست و شدیدا جذاب. بعد از کیلزون دو این بهترین نارنجکیه که تو یه بازی دیدم!
دقیقا ! من توی 3 گشت میزدم دیگه حوصلم سر میرفت از بس همه قسمتهای بازی یک شکل بود اما توی 4 واقعا تنوع محیطی بالاست که هیچی کلا مناظره بازی زیبا و خیره کننده هست ! ادم دلش میخواد همه جاش رو بر و ببینه D:

دقیقا ! تاثیر انفجارها روی درحتها خیلی جالب اومده
با انتظار داشتم بازی فیزیکه بهتری داشته باشه اما روی هم رفته خیلی دقیقا و زیبا کار شده .

دقیقا ! من توی 3 گشت میزدم دیگه حوصلم سر میرفت از بس همه قسمتهای بازی یک شکل بود اما توی 4 واقعا تنوع محیطی بالاست که هیچی کلا مناظره بازی زیبا و خیره کننده هست ! ادم دلش میخواد همه جاش رو بر و ببینه D:

دقیقا ! تاثیر انفجارها روی درحتها خیلی جالب اومده
با انتظار داشتم بازی فیزیکه بهتری داشته باشه اما روی هم رفته خیلی دقیقا و زیبا کار شده .

آره آره. زنده بودن محیط خیلی پیشرفت کرده. من تو همین یکی دو ساعت کلی آدم دیدم که مشغول کارای مختلف بودن. چند نفر داشتن میجنگیدن یه سری مشغول کشاورزی بودن یه صحنه جالب هم دیدم یه سری بالای چندتا جنازه عذا گرفته بودند! ساختمانونا و رودخانه و درختها و علف و حیوونا و اینام که خیلی زنده طراحی شدن. عمق دیدم خیلی رئالیستیکه. همینا حس سند باکس بازی رو کلی برده جلو.

آف تاپیک: همونطور که گفتم نارنجکشاس فوق العاده ست. ولی من بیشتر قصدم این بود یاد نارنجکهای کیلزون رو زنده کنم :d هنوزم بازی ندیدم از این لحاظ حتی بهش نزدیک شده باشه!

من دیروز 2 ساعتی بازی کردم طبق انتظارم همه چی خوب و لذت بخش بود تنها ایرادی که تا الان میتونم ازش بگریم نمیدونم شاید ایرادم نباشه بازی کپی فارکرای 3 هست انگار شما دارید همون بازی را توی یک محیط جدید و شخصیت های جدید بازی میکنید .حتی نحوه بالا رفتن از tower هم مثل فار کرای 3 هست

من دیروز 2 ساعتی بازی کردم طبق انتظارم همه چی خوب و لذت بخش بود تنها ایرادی که تا الان میتونم ازش بگریم نمیدونم شاید ایرادم نباشه بازی کپی فارکرای 3 هست انگار شما دارید همون بازی را توی یک محیط جدید و شخصیت های جدید بازی میکنید .حتی نحوه بالا رفتن از tower هم مثل فار کرای 3 هست
فک نمیکنم بشه گفت ایراد :(
بازی پیشترفتهایی هم داشته اما حول و حوشه همون فرموله اصلی FC3 میچرخه !!! بد نیست D: وقتی یهویی میان زیادی تغییر تو بازی ایجاد میکنن احتماله EPIC FAIL شدن میره بالا !
حداقل به همین خاطره ( همین پستهای قدیمی این تاپیک یا تاپیک دیگه که دوستان ایراد میگرفتن بازیش که چیزی نداره ... همون قدیمیه ) اطمینان داشتم که محصوله نهایی کیفیتش خوبه ! که انصافا متاش هم این رو ثابت کرد.

آره آره. زنده بودن محیط خیلی پیشرفت کرده. من تو همین یکی دو ساعت کلی آدم دیدم که مشغول کارای مختلف بودن. چند نفر داشتن میجنگیدن یه سری مشغول کشاورزی بودن یه صحنه جالب هم دیدم یه سری بالای چندتا جنازه عذا گرفته بودند! ساختمانونا و رودخانه و درختها و علف و حیوونا و اینام که خیلی زنده طراحی شدن. عمق دیدم خیلی رئالیستیکه. همینا حس سند باکس بازی رو کلی برده جلو.

آف تاپیک: همونطور که گفتم نارنجکشاس فوق العاده ست. ولی من بیشتر قصدم این بود یاد نارنجکهای کیلزون رو زنده کنم :d هنوزم بازی ندیدم از این لحاظ حتی بهش نزدیک شده باشه!
دقیقا ! به نظرم یکی از چیزهای جالبی که داره این هست که حسه sandbox جالبی میده . اینکه به نوعی وقتی توی محطیهای بلند هستی و دنیا زیره پات هست و کوهستانها رو میبینی کلا حسه جالبی به ادم میده ! مخصوصا اینکه میدونه میشه به همه جاهای بازی سفر کرد!

یکی از چیزهای جالبی که به کار بردن سیستم Fur هست روی حیوانات ... به نظرم به خاطره AA که به کار بردن مقداری تو نمایشه زیباییش مشکل پیش اومده اما در مجموع محاسبه این سیستمها ( البته بستگی داره ) سنگین هست ! فریم ریت بازی معمولا ثابت هست ( افت فریم مشاهده میشه ) اما در مجموع کاره سازنده ها خیلی خوب بود

امروز بازی رو روی pc اجرا کردم میشه گفت سطحش بالاتر هست از کنسول و خوب بهینه شده ! در کل اینکه اگر امکانش رو داشتید یک بار روی pc بازی رو ببینید ! بسی همچنان زیباست !

آخرین ویرایش:

بازی یه دنباله ی بدون ریسکه. ولی از بهترین های این نوع دنباله ها. آره بازی توی خیلی از جزییاتم شبیه نسخه ی سه مونده. "فارکرای سه این هیمالیا"! اما سوپر ریمسترد شده الحق!

جالبه که منتقد ها به این نوع از دنباله ها نمرات متوسطی میدن ولی بازی اینقدر خوش ساخته باز تونسته نمره های عالی بگیره. شک ندارم اگه نسخه ی سه ای وجود نداشت که باهاش مقایسه بشه متای این راحت تا نود و پنج میرفت!

سلام
به نظرتون تموم کردن بخش داستانی و مراحل فرعی و... چقدر وقت میخواد؟؟؟؟؟
به نظر شما این بازیا بخرم 100 تومن یا هفته ای 10 کرایش کنم(برای تموم کردن داستان و مراحل فرعی و...)؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام
به نظرتون تموم کردن بخش داستانی و مراحل فرعی و... چقدر وقت میخواد؟؟؟؟؟
به نظر شما این بازیا بخرم 100 تومن یا هفته ای 10 کرایش کنم(برای تموم کردن داستان و مراحل فرعی و...)؟؟؟؟؟؟؟؟

چند پست قبل آرمان توضیح داد که 15 ساعت بخش داستانی هست :d
مراحل فرعی رو نمیدونم در مورد آخر هم نظری ندارم :d

بزرگ ترين و بغرنج ترين مشكل بازي كه خيلي تاثير گذار هست و نبودش بازي رو ناقص كرده، نبود "بوق" براي ماشين هاست!:d
توي بخش Co-op مجبوريم با پريدن و حركات موزون چرخشي ارتباط برقرار كنيم يا شليك هاي ريتميك!:d هيچي بوق نميشه خدا وكيلي!
ديشب ٣٠ تا دريفت زدم جلوي يه بنده خدايي تا گانر ماشين من بشه! آخرش هم سوار نشد!:|:d مسئله داريم بخدا!
پ ن:اكثراً از هدست استفاده نمي كنند، نمي دونم چرا!

من یه سوالی داشتم.
بعد از تموم کردن story mode میتونی همچنان به گشت و گذار ادامه بدی دیگه؟
دومیش هم اینه که یه easter egg داره که بخش داستانی رو تو حدود 30 دقیقه تموم میکنی اگه اونجوری تموم کنی هم قابلیت گردش آزاد وجود داره؟

آقا یه سوال کسی خبر داره در مورد مه بازی ؟من تو کامپیوتر بازی کردمم مهش خیلییییییییی طبیعی و زیاد توری که بعضی جا ها رو نمیتونی ببینی مخصوصا اول بازی جلو دره کلی مه هست تو پی سی اما تو سونی 4 نیست میخواتم ببینم شرکت چیزی در مورد این گفته با آپدیتی حل میکنه نمیکنه چون همون سیستمم اساسینسو نمیکشه اما اینو تو اولترا میکشه اما این بازی رو راحت میکشه مهم داره زیاد اما تو پی اس 4 کمه واقعا وا سم شده اعصاب خورد کنی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or