Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
بازی فوق العادست !گرافیک هم که ماشالا حرف نداره:x گیمپلی پر تنوع :bighug: ممنونم یوبیسافت:bighug:

- - -ویرایش - - -

فقط اول بازی فکم باز مونده همچین گرافیک خفنی داشت !

کلا این نسل بازیهای یوبیسافت خیلی گرافیک خوبی دارن !

بازی فوق العادست !گرافیک هم که ماشالا حرف نداره:x گیمپلی پر تنوع :bighug: ممنونم یوبیسافت:bighug:

- - -ویرایش - - -

فقط اول بازی فکم باز مونده همچین گرافیک خفنی داشت !

کلا این نسل بازیهای یوبیسافت خیلی گرافیک خوبی دارن !
دقیقا ! از همونجایی که از ماشین اومد بیرون انقدر محوه دنیای بازی بودم دشمنها همه دیدن من رو مردم لول ×_×
حالا جلوتر برو اصلا مناظره فوق القعاده دیدنی زیبایی داره !
واقعا از نظره هنری به نسبت 3 خیلی پیشترفت کردن . چون 3 همش جنگله خاصله و جزیره ای بود اما این خیلی زیباتر . کوهستانها ... ابرها و .... رنگ امیزی و حرکت درختها کلا همه چیش عالیه !

دقیقا ! از همونجایی که از ماشین اومد بیرون انقدر محوه دنیای بازی بودم دشمنها همه دیدن من رو مردم لول ×_×
حالا جلوتر برو اصلا مناظره فوق القعاده دیدنی زیبایی داره !
واقعا از نظره هنری به نسبت 3 خیلی پیشترفت کردن . چون 3 همش جنگله خاصله و جزیره ای بود اما این خیلی زیباتر . کوهستانها ... ابرها و .... رنگ امیزی و حرکت درختها کلا همه چیش عالیه !

آرمان آنلاینشو بازی کردی دادا ؟
چطوره؟؟
ارزش داره واسه مولتی بگیرم !؟

بازی چرخه ی روز و شب داره؟؟ آب و هواش dynamic ـه یا نه؟؟
با اینکه زیاد درگیر نسخه ی قبلی ـش نشدم ولی محیط این یکی بطور وحشتناکی جذب ـم کرد:d

چطوره؟؟
انقدر single اش خوب بود یادم رفت ! فردا تست میکنم حتما خبر میدم ! انلاین رو باید ادم 4-5 ساعت بشینه پاش تا قشنگ دسته ادم بیاد ! اما انطور که از اطرافیان شنیدم ظاهرا خیلی خوبه انلاینش !

Co-op این بازی معرکست،محشره،فوق العاده بالانس و لذت بخشه،درجه یکه!:d اولش یخورده سر در گم بودم تا این که با یک پلیر بسیار گل و هاردکور که 4 ساعت تمام منو همراهی کرد ، آشنا شدم و بعد از باز کردن Outpost و Radio Tower چند تا Mission خفن باز شد برامون و از ماموریت های بزن بهادری خفن و خونین گرفته تا مخفی کاری های تاکتیکال رو با ایشون گذروندم و دیوانه وار لذت بردم!:d دمش گرم و یادش گرامی!:bighug: یعنی لذت بخش داستانی آفلاین رو در 2 ضرب کنید،میشه CO-OP! یه هم تیمی خوب پیدا کنید،از پای بازی بلند نمیشید!
صحنه ی بسیار زیبا در Co-op: هم تیمی بنده سوار بر فیل و بنده روی این شیء پرنده!:d

CO-OP

مولتی پلیر ،به یاد بتلفیلد!:d

مولتی پلیر ، تقابل تیر و کمان و نیرو های مدرن!:d

فیل سواری در مولتی پلیر ، جزء TOP 10 لحظات نسل هشتم خواهد بود!:d

این مپ رو یکی از پلیر ها ساخته و جزء Top Rated ها بود با نام World War 2 ! باید 35 تا سرباز رو درش بکشید تا امتیاز چلنج بده بهتون!

چطوره؟؟
مولتيش مثل FC3 فقط جنبه ي سرگرمي داره نهايت ٢٠ ساعت اينا شايد سرگرمت كنه ولي زياد حساب نكن روش، مشكلات زياد داره مثل نبود پارتي و بالانس نبودن و...
براي FCمهم قسمت سينگل هست كه عاليه.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or