Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
بستگی به طرفشم داره
من شخصا انلاین هیچکدوم رو خیلی خیلی دوست دارم !(انلاین فقط MMO و اول شخص لول )
ولی در کل FC4 بیشتر بهم حال داد چون GTA نسل قبل رفتم ! اما بازم هردو باید بازی کرد به نظرم امسال .... از بهترینهای سال هستن.
دقیقا همینطوری.خوب من هم نمیتونم با خودم کنار بیام که فعلا gta رو بگیرم.وقتی نسل قبل بازیش کردم و استوریش رو رفتم و انلاینش رو ترکوندم و تک تک خیابوناش رو پیمودم.دیگه الان واسم چیز اعجاب انگیزی نداره.
فارکرای یک اول شخص نابه.پر از شگفتی . دارم واسه خریدش لحظه شماری میکنم.

منم اول FarCry4 رو خریدم تمومش کنم بعد میرم سراغ GTA V. آخه GTA V رو قبلا روی ps3 بازی کردمش و فقط میخوام تجدید خاطرات بشه. آقا این کدهای تو بازی به چه درد میخوره؟ کسی استفاده کرده ببینه چیا اضافه میشه؟
مرحله اضافه میکنه ^_^ . برای Hark هست !

آقا یه سوال کسی خبر داره در مورد مه بازی ؟من تو کامپیوتر بازی کردمم مهش خیلییییییییی طبیعی و زیاد توری که بعضی جا ها رو نمیتونی ببینی مخصوصا اول بازی جلو دره کلی مه هست تو پی سی اما تو سونی 4 نیست میخواتم ببینم شرکت چیزی در مورد این گفته با آپدیتی حل میکنه نمیکنه چون همون سیستمم اساسینسو نمیکشه اما اینو تو اولترا میکشه اما این بازی رو راحت میکشه مهم داره زیاد اما تو پی اس 4 کمه واقعا وا سم شده اعصاب خورد کنی

والا ما هرچی ویدیو دیدم مقایسه شده بود بین Max pc Setting با PS4 تو PS4 گرافیک بازی بالاتر بود..حالا شما نمیدونم چی دیدی تو PC که میگی اون بالاتر بود..این ویدیو مقایسه ای حتما دانلود کن ببین و خودت به عنوان یه شخص بی طرف اعلام کن کدوم بالاتره.

آرمان با ریجن دو میشه دانلود کرد و تو ریجن یک بازیش کرد دیگه ؟

منم رسید بازیم
از 5شنبه هستم
بیا COOP بریم تروفی هاشو بگیرم
خودت گرفتی ؟
فک کنم ok باشه !

باید تست کنیم ببینم وضعه پینگ چه جوره لول !
نه من که احله trophy نیستم :d

انشاالله
احلش :d نیستی ؟

بخاطر من که میام من تروفی هاشو بگیرم ؟ :">
نچ لول D: طرفه تروفی نیستم اصلا لول !

×_× حالا تو بیا لول ×_×

DF بازی رو انالیز کرده نسخه 4 روی 1080 هست و One رو 1440x1080 هست ....
مقایسه نسخه 4 با pc

:(( احساس میکنم واقعا پیر شدم. امروز داشتم بازی میکردم رو نرمال نمیتونستم خوب هدف بگیرم همش میمردم. ای روزگار

نگران نباش.به تاپیک زیر مراجعه کن:
پیری زودرس و عدم توانایی aim کردن در بازی فارکرای 4
:d
جدا از شوخی یکم بازی کردن با دسته ی ps4 واسه من هم سخته.البته این که زیاد میمیری نشان از هوش مصنوعی بالای بازی داره:d

- - -ویرایش - - -

من اشتباه میکنم یا نسخه ی pc خیلی بهتر و هنری تره.مثلا تو این عکس اون کوه های دوردست خیلی حس بهتری بهم میده تا ps4.اصلا انگار واقع گرایانه تره.

من از نسخه ی سوم نمیدونم چرا زیاد خوشم نیومد و برام تکراری شد ولی این نسخه فوق العادست(برای همین از این نسخه فقط 2 تا تریلر آخر رو دیدم و بدون هیچ پیش زمینه ای رفتم سراغش چون اصلا قصد خریدش رو نداشتم).دنیای kyrat به طور وحشتناکی شما رو توی خودش غرق میکنه و شاید بیخیال مراحل داستانی بشید و توی طبیعت بزرگ بازی بچرخید.
شکار کردن خیلی لذت بخشه که بعضی وقت ها راز بقا میشه و میتونید شکار حیوانات رو ببینید:d.
محیط بازی فوق العاده چشم نوازه و خیلی اوقات از جمله گرگ و میش پیش میاد که به منظره خیره بشید و بیخیال بازی بشید:d.دنیای بازی خیلی زندست و در حال گردش اتفاقات زیادی ممکنه براتون بیفته و لحظه ای همراه با آرامش نیست.همونطور که بهرام اشاره کرد با وزش باد برگ ها به حرکت در میان و زیبایی محیط چندبرابر میشه.
گیم پلی هم یه sandbox کامله و برای پیش رفتن راه های زیادی پش پاتون میزاره که c4 چسبوندن از همه بیشتر حال میده:d.شوتینگ بازی هم بی نقص ـه و سختی خوبی داره.
حیوان ها هم تنوع بالایی دارن.کرگدن هم یکی از boss های بازی ـه که تا از جنازه تون رد نشه بیخیال نیست:d
وسایل نقلیه متنوعی هم توی بازی هست که باحالترین ـش فیل ـه:d
همچنین side quest های خیلی خوبی بازی داره که ارزش بازی رو چند برایر کرده.موسیقی هم تم هندی داره که به حال و هوای بازی کاملا میخوره.
در کل اگه یه بازی طولانی که مدت ها درگیرش بشید علاقه مندید خوش اومدید به kyrat:d
پ.ن:راستی تاپیک رو نگاه نکنید که یک صفحه رفته جلو وگرنه دوستان زیادی بازی رو خریدن.
==
rametzio
رامین یک سری ماموریت فرعی تو بازی هست به نام Eye for an eye
ببین مشکلی برای انجام دادن اون ها نداری؟
چون برای من باگ گرفته و هیچ وقت تموم نمیشه :|

ای بابا کلا این یوبی نمیتونه یه کاری رو درست انجام بده:|.حالا رسیدم چک میکنم بهت میگم;)

آخرین ویرایش:
@rametzio
رامین یک سری ماموریت فرعی تو بازی هست به نام Eye for an eye
ببین مشکلی برای انجام دادن اون ها نداری؟
چون برای من باگ گرفته و هیچ وقت تموم نمیشه :|

آخرین ویرایش:
نگران نباش.به تاپیک زیر مراجعه کن:
پیری زودرس و عدم توانایی aim کردن در بازی فارکرای 4
:d
جدا از شوخی یکم بازی کردن با دسته ی ps4 واسه من هم سخته.البته این که زیاد میمیری نشان از هوش مصنوعی بالای بازی داره:d

- - -ویرایش - - -

من اشتباه میکنم یا نسخه ی pc خیلی بهتر و هنری تره.مثلا تو این عکس اون کوه های دوردست خیلی حس بهتری بهم میده تا ps4.اصلا انگار واقع گرایانه تره.

ولی خداییش خیلی ردیفه. الان هدف گیری بهتر شد از وقتی اون ایتم ها رو باز کرد برای آپگرید. رانندگیشم بهتر شده. این بنده خدا بچه است منم توقع داشتم مثل رنجر ها شلیک کنه. داره کم کم راه میفته=))

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or