Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
عاقا این بازی بهتره یا middle earth یا Dragon age inquisition
این بازی:d
دیروز این بازی رو واسه پسرداییم (روی xbox360) خریدم و بردم خونش بهش دادم.شبش زنگ زد به موبایلم و ازم تشکر کرد.گفت بهترین بازی هست که تاحالا انجام دادهo:-)

کسی ماموریت های eye for an eye انجام داده؟
من وقتی اون طرفو می کشم و با دوربین ازش عکس می گیرم، ماموریت تموم نمیشه و اگه اون منطقه هم ترک کنم، ماموریت fail میشه :|
چند تا ماموریت مختلف هم امتحان کردم ولی تمامشون این مشکل دارن.

کسی ماموریت های eye for an eye انجام داده؟
من وقتی اون طرفو می کشم و با دوربین ازش عکس می گیرم، ماموریت تموم نمیشه و اگه اون منطقه هم ترک کنم، ماموریت fail میشه :|
چند تا ماموریت مختلف هم امتحان کردم ولی تمامشون این مشکل دارن.
پچه اخری رو دانلود کردی ؟ همین که دیروز اومد ؟
کدوم مرحلش بود این ؟ یعنی اسمش چی بود ؟
ممکنه باگ خور شده باشه :(

میدونم باو!
من یه بازی میخوام که خسته کننده نشه یا حداقل از دوتای دیگه دیرتر خسته کننده شه!
دراگون ایجو شک دارم چون هیچوقت از بازیش خوشم نیومد:|:|:|:|:دی:دی:دی:دی
ولی فارکرای و میدل رو هردورو خیلی خیلی دوست دارم
کلا این چندتا اخری که اومد شامله SOM هیچ کدوم خسته کننده نیستن ! همه طولانی و open world ان لول .
DA بیشتر جنبه RPG و TActical اینا داره یعی به چشمه یه بازی Hack N Slash ساده نگاه نکن. نیاز به level up و grinding و crafting و اینا داره احتمالا اگه ازش خوشت نیومده با این هم کنار نمیای
ولی SOM و FC بیشتر اکشن هستن ...
به هر حال به نظرم بیشتر نگاه کن ببین کدوم دوست داری ! ! مثلا شوتر میخوای این رو بگیر اگر استایل SOM میخوای که همون SOM بگیر از Unity هم بهتره !

اره دانلود کردم. (البته روی Xbox One :d )
همون مرحله فرعی ها که باید مثلا با یک تفنگ خاص یک نفر بکشی و بعد ازش عکس بگیری. اسم همشون eye for an eye

اره دانلود کردم. (البته روی Xbox One :d )
همون مرحله فرعی ها که باید مثلا با یک تفنگ خاص یک نفر بکشی و بعد ازش عکس بگیری. اسم همشون eye for an eye
اخه بعد از عکس گرفتن از همونی که target میزنه کلا مرحله تموم میشه بالا سمت چپ success رو میزنه !
به نظرم باگ میاد که احتمالا بعد از پچ اومده ...
یه سری مرحله دیگه برو بعدا دوباره امتحان کن . احتمالا داره پچ بعدی رو توی 1-2 هفته بدن D: لول.
backup save نداری از قبلش بریزی امتحان کنی ؟ ؟؟ ؟
یا اگر مثل 4 امکانش هست بازی رو پاک کن دوباره نصب کن پچ نصب کن ببین چی میشه !

اخه بعد از عکس گرفتن از همونی که target میزنه کلا مرحله تموم میشه بالا سمت چپ success رو میزنه !
به نظرم باگ میاد که احتمالا بعد از پچ اومده ...
یه سری مرحله دیگه برو بعدا دوباره امتحان کن . احتمالا داره پچ بعدی رو توی 1-2 هفته بدن D: لول.
backup save نداری از قبلش بریزی امتحان کنی ؟ ؟؟ ؟
یا اگر مثل 4 امکانش هست بازی رو پاک کن دوباره نصب کن پچ نصب کن ببین چی میشه !
اره اتفاقا اون بالا میزنه مرحله تموم شده ولی تو نقشه همچنان اون منطقه آبی :|
همین کارو انجام می دم فقط برای یکی از Skill ها حتما باید یکی از همین eye for an eye هارو تموم کنی
نه ندارم :(
احتمالا همین کارو باید انجام بدم، شاید درست بشه.

اره اتفاقا اون بالا میزنه مرحله تموم شده ولی تو نقشه همچنان اون منطقه آبی :|
همین کارو انجام می دم فقط برای یکی از Skill ها حتما باید یکی از همین eye for an eye هارو تموم کنی
نه ندارم :(
احتمالا همین کارو باید انجام بدم، شاید درست بشه.
بازیهای open world همیشه این تیپ اذیتها رو میکنه
اره همون کار رو بکن
فوقش نشد فعلا بقیه بازی رو طی کن تا پچه بعدی عرضه بشه احتمالا fix اش کنن !

واقعا فوق العادس
خيلي سرگرم كننده و فان هستش ، دقيقا پيشرفته ي نسخه قبله !!
همچنان شكار كردن به شدت حال ميده ، اون رمبو بازي هاش بيشتره و هيجان انگيزتر شده :d
فقط Modeهاي آنلاينش به جورين ! TDM هم نداره !
هنوز Coop بازي رو تست نكردم ببينم چجورياس ! Outpostهارو گذاشتم كنار Coop بگيريم :d

من اون مرحله ای هستم که میگه Find the Thangkaهمچین چیزی.باید چیکارکنم میرم توقسمت زرده ولی نمی دونم چی باید پیدا کنم? ممنون میشم کمکم کنید

آخرین ویرایش:
واقعا فوق العادس
خيلي سرگرم كننده و فان هستش ، دقيقا پيشرفته ي نسخه قبله !!
همچنان شكار كردن به شدت حال ميده ، اون رمبو بازي هاش بيشتره و هيجان انگيزتر شده :d
فقط Modeهاي آنلاينش به جورين ! TDM هم نداره !
هنوز Coop بازي رو تست نكردم ببينم چجورياس ! Outpostهارو گذاشتم كنار Coop بگيريم :d
coop و مراحلی که مردم و خوده ubi ساختن جالبتره از Online اشه به نظرم ! زیاد انلاینش به دلم نشست ! خوده بازی بهتره D: ....
دقیقا شکار کردن توی بازی خیلی حال میده D:
یه سری activity هستی random پیش میاد مثلا باید از مردم دفاع کنی حیوانها بهشون حمله کرده ! اینا رو حتما برو . اکثریتشون حیواناتی هستن که برای crafting لازمه !مخصوصا Honey Badger ... خیلی سریع من اپگرید کردن بعد 4-5 بار از این activity ها رو فتن ماله جای اسلحه ها و تیر رو.

- - -ویرایش - - -

این نسخه مثل قبل چند گزینه تو حین بازی جلومون میذاره انتخاب کنیم؟(روند بازی تغییر کنه)
داره

کلا این چندتا اخری که اومد شامله SOM هیچ کدوم خسته کننده نیستن ! همه طولانی و open world ان لول .
DA بیشتر جنبه RPG و TActical اینا داره یعی به چشمه یه بازی Hack N Slash ساده نگاه نکن. نیاز به level up و grinding و crafting و اینا داره احتمالا اگه ازش خوشت نیومده با این هم کنار نمیای
ولی SOM و FC بیشتر اکشن هستن ...
به هر حال به نظرم بیشتر نگاه کن ببین کدوم دوست داری ! ! مثلا شوتر میخوای این رو بگیر اگر استایل SOM میخوای که همون SOM بگیر از Unity هم بهتره !

نه کلا مشکل من با این دراگون ایج اینه که عناصر تخیلی و چندش زیاد داره!
و گرنه کرفتینگ و لول آپ که زندگی منه!:دی

آپگريد كه رديفم كلا ، يه روز كامل فقط مشغول شكار بودم ، فقط ٢تا Snow Leopard مونده ، فقط اميدوارم بازم بريم اون جايي كه اينا براي شكار وجود داشتن :|

داشتم یه نگاه به اولین صفحه ی از تاپیک مینداختم.دیدم چقدر بچه ها از بازی نا امید بودند.اما بازی چنان ترکوند که رستم دستان نترکوند.
باکس آرت نهایی ـه؟! :|
نه به اون باکس آرت قشنگ و با ابهت FC3 نه به این :|
20121126175122!Far_Cry_3_PAL_box_art.jpg

فکر نکنم ....باکس آرت نهایی این نمی تونه باشه...یه چیزه جذاب تره ...

My PSN Id: Abadan-Game

چقدر بد و لوس معرفی شد ! اونم با این باکس ارت :| :| :| :| :| کلا یه سری کارای یوبیسافت باعث میشه یه سر گردن از سطح شرکت های بزرگ پایین تر باشه :| با این بازی هم کار ندارم ، منظورم سیاست های کلی شرکته!

از رو باکس شاتش نتیجه گیری کردم عین 2 ـش گند میزنه :| ! ( نمیدونم چرا هیچ توجیح منطقی هم نداره :| )
:d
امروز یک بزرگواری چند تا عکس از گیم پلی فرستاد بعد از دیدنش ذهن من اشفته شد.لعنتی طبیعتش از واقعیت دلچسب تره.زیبا بود.زیبا:bighug:
به زودی بازی رو تهیه میکنم.منتظر ویدیوهای مپ های ساختگی هم باشید.چند تا پروژه تو ذهنمه:-b:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or