Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
مولتی پلیر FC4 ، غافل گیر کننده ترین چیزی هست که تا حالا دیدم! بدون دیدن تریلر و هیچ پیش زمینه ای به سراغ بخش مولتی رفتم و از امکانات و پیشرفت هاش خیلی غافلگیر شدم!:d
نظر کلی نمی تونم بدم منتها مولتی FC4 ، جذابیتش به فان بودن و شیرین کاری هاش هست و اگر دنبال رقابت جدی و LVL UP هستید ، COD:AW بازی شماست!:d
کل اطلاعاتم از بخش مولتی،همین هاست که بخاطر کانکشن متوسط سرور ها و تعداد خیلی کم پلیر ها می باشد!;;) بخش CO-OP به هیچ وجه برام سیزن پیدا نمی کرد.
بهبود کلی گیم پلی بخش مولتی و بهینه شدن امکانات!

خمپاره انداز!:d کاری کردم که تیم مقابل به گریه بیفته! همشون نزدیک Flag کمپ کرده بودند و هم تیمی هام هم جلو نمی رفتند برای کشتنشون، خلاصه چشمم به این سلاح نازنین افتاد و به یاد مارکوس فینیکس گفتم:Sweet!:d کل Baseشون رو به آتیش کشیدم!

وسایل نقلیه و سلاح برای گروه مزدوران و تیر و کمان و فیل سواری برای گروه Hunter !

مپ هایی به بزرگی Battlefield با امکانات مختلف! ، وسعت مپ ها زیاده و بعلت کمبود پلیر ، فقط مد Outpost رو تونستم بازی کنم که تو مایه های Capture The Flag & Objective بود و هدف ها فاصله ی زیادی از هم داشتند!

دوستان جایی سراغ دارن 200 بفروشن بازی رو ؟ 4 شنبه 5 شنبه میخوام برم توپخونه بخرم .

اگه کسی جایی سراغ داره ممنون میشم آدرس و اطلاعات رو پ.خ کنه

دوستان اینقدر تعریف کردن ( بعد از مدتها تنها بازی که میبینم فقط تعریف میشه ازش ) واقعاً دیگه صبرم تموم شده

این خمپاره انداز خیلی حال میده!!! از دور بشینی یه جا و یه پایگاه رو داغون کنی.....بعدشم خودت بری و بازمانده ها رو اعدام کنی:dاون موقعی که میری تو پایگاه و می بینی چه بلایی سر پایگاه آوردی حس خیلی جالبیه:x
البته سینگل رو می گم
هنوز بازی نکردم اما حتما از این روش استفاده میکنم

یکی سریع بگه داخل دیسک بازی چه کدایی برا redeem کردن هست ؟ من اکانتم ریجن یکه الانم که بازی فقط ریجن 2 تو بازاره . میخوام بدونم چیو از دست میدم اگه ریجن 2 بخرم

مولتی چجوریاس ؟؟
لول مثلا آپ میکنه ؟؟
بعد یه چیزی محدودیت داره مولتی یا همه چیز که آفلاین هست تو مولتی هم هست..اسلحه ها و ... ؟؟
دوستمون بالا توضیح داد ولی نوشته جنبه فان داره یعنی چی !!؟

خواهشن یکی بگه این کدای داخل بازی چیه من اکانتم ریجن یکه نمیتونم وارد کنم میخوام ریجن 2 بخرم باید بدونم چیو از دست میدم
3 مرحله هست که باز میکنه اسمش یادم رفته اما این کد داخله همون limited edition هست ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or