Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
چگونه بازی را در 15 دقیقه به پایان برسانید:
بعد از شروع بازی و وقتی به خانه Min رفتید و او گفت بنشینید و از غذا لذت ببرید از خانه فرار نکنید و حدود 13 دقیقه صبر کنید تا Min برگردد و بعد با اون برای انجام ادای احترام به مادر Ghale بروید و Alternate Ending بازی را تماشا کنید.

کلا این بازی هایی که یوبی سافت شلوغش میکنه واسش و تبلیغ زیاد میکنه همیشه گند میزنن مثل Assassin's Creed : Unity و Watch Dogs اما روی Far Cry 4 زیاد مانور ندادن و حالا نتیجش این شد که خود بازی و نمراتش از بقیه بهتر شد .

چه کنم دیگه رو یونیتی که قسم می خوردم این طور از آب در اومد،خب آدم بد گمان میشه دیگه!
اخه سازنده هاشون فرق داره ×_× ×_× نمیشه باهم مقایسه کرد ...

کلا این بازی هایی که یوبی سافت شلوغش میکنه واسش و تبلیغ زیاد میکنه همیشه گند میزنن مثل Assassin's Creed : Unity و Watch Dogs اما روی Far Cry 4 زیاد مانور ندادن و حالا نتیجش این شد که خود بازی و نمراتش از بقیه بهتر شد .

WD متاش 80 شد ... نمیدونم چطوری گند حساب میشه .... شلوغش که واقعا خودت هر صفحه پست دادی و نظمه تاپیک رو کلا به هم ریخته بودی
به هر حال
نمیدونم چرا اصلا توجه نمیکنید که ubisoft شرکت بزرگ هست و شامل استودیوهای مختلف که همه کارمندهای خودشون و engine های خودشون رو دارن ... همشون یکی نیست که پس ac این شد پس دیگه همه چیز خراب میشه...
ac هم فراز و نشیب خودش رو داشته ...

یعنی فلسفه خوش شدن یک بازی نحوه مانور دادن هست ؟ خیلی جالبه ×_×

update کوچیک !
متای بازی 87 با 18 تا نقد

آخرین ویرایش:
منم کاری به این بحث ندارم WD یا AC:u چجور بازی هاایی بودن و هستن
ولی نظر من اینه کلا کلاس کاری یوبیسافت روی سری FC خیلی بالاتره از ایپی های دیگشه
حتی موقعی که اولین بار FC3 رو بازی کردم واقعا انتظارشو نداشتم اینقدر بازی خوش ساخت و قشنگی باشه
FC4 حتما بازی بسیار زیبایه فقط من باهاش 2 مشکل بزرگ دارم:
1-شخصیت منفی این نسخه اصلا برام مثل vass جذاب نیست(البته شاید گفتنش قبل تجربه کردن بازی زود باشه)
2-باکس آرت بازی هم اصلا دوست ندارم;;)

منم کاری به این بحث ندارم WD یا AC:u چجور بازی هاایی بودن و هستن
ولی نظر من اینه کلا کلاس کاری یوبیسافت روی سری FC خیلی بالاتره از ایپی های دیگشه
حتی موقعی که اولین بار FC3 رو بازی کردم واقعا انتظارشو نداشتم اینقدر بازی خوش ساخت و قشنگی باشه

آره خب، من یادمه زمان Release بازی FC3 اینقدر بازیهای قبلی UBISOFT طول چند سال اخیر ضد حال بودن واسم، (همون FC2 که بین ماموریت ها خوابت میگرفت) اصلا خریداریش هم نکردم ولی بعد که بازیرو نسخه PC رو یکی از بچه ها آورد و بازیش کردم عاشقش شدم، خیلی خوش ساخت بود بازی.....

مقایسه نسخه PS4 با PS3 ::d

PS3:
1.jpg

PS4:
2.jpg

دمش گرم گرافیک PS4 خیلی خوبه , خدا وکیلی ساعتش رو توی نسخه ی PS4 نگاه کنین :)) ....فقر رو ببینین انگار تو نسخه ی PS4 ساعت Hublot صد میلیونی دستش کردن و تو نسخه ی PS3 از این ساعت ۱۰۰ هزار تومانیا :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or