Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
فک کنم خودتم زیادی شلوغش کردی
BlackFlag as noted by DigitalFoundry

Unity

ظاهرا frame rate مقداری پایدارتره که اونم زیاد نیست ! در کل گفته مشابه هستن...

Far Cry یک استودیو دیگه کار میکنه و Engine اش متفاوت هست....

اگر شما برای گرافیک بازی میخری که خب نخر D: برو سراغه PC

چشم حتما نظره خودمو ول میکنم با نظر شما میرم جولو واسه من گرافیک از همه مهمتره به کونسول پول دادم که از همه بالاتر باشه

چشم حتما نظره خودمو ول میکنم با نظر شما میرم جولو واسه من گرافیک از همه مهمتره به کونسول پول دادم که از همه بالاتر باشه
نظره من نبود کلا ! از خوده DigitalFoundry گذاشتم که اعتبارش بالاست .... شما میگی blackflag هم بهتر بود که همچین چیزی نبود !!
جای بحثش اینجا نیست به هر حال ...

خب دیگه اون دوران که کنسول جلوتر بود گذشت...دیگه همه چیز به گرافیک نیست.. شما کلا خوبی یه بازی رو به گرافیک میبینی! توی تاپیکه TEW هم گفتی بازیش رو پسنده نکردی چون اشغالهای توی فاضلاب تکون نمیخوره ×_×

Far Cry کلا engine فرق داره اخه نمیشه با AC مقایسه کرد ...همه که توی Ubisoft از یه engine واحد استفاده نمیکنن...
بعدش قضاوت قبل از release ~_~ یکم زوده ...

گرافيك اين لانچ تريلر يه جوري نبود ؟!
به نظرم زياد جالب نبود

من که تفاوت خاصی متوجه نشدم.
این بازی کلا موتورش و استودیوش با ACU فرق داره.امیدوارم بلایی که سر اون بازی اومد سر فارکرای نیاد:-s

Last edited by a moderator:
به نظرم زياد جالب نبود

دیگه بعد از اون اتفاقات Unity امیدوارم گرافیک همینطوری باشه اما بتونن حداقل 30 فریم ثابت بهمون بدن :دی

جدای از گرافیک به نظرم تریلر جالبی بود و بخش های مختلف بازی و گیم پلی بخوبی معرفی کرد ، نکته ای که کاملا در بازی به چشم میاد محتوای بالا هستش که ارزش تکرار بازی و رفتن مراحل جانبی بالا میبره . از اونجایی که Embargo هم قبل عرضس احتمالا بازی متای خوبی میاره :دی

دوستان بازی هم همونطوری که گفته شد رسیده ، قیمت هم 255 :دی

به نظرم زياد جالب نبود
نبود D:
موجه - نده
Just_Cuz_15.gif

تریلر رو 1080 ببین D: خیلی هم خوبه ^_________^

دیگه بعد از اون اتفاقات Unity امیدوارم گرافیک همینطوری باشه اما بتونن حداقل 30 فریم ثابت بهمون بدن :دی

جدای از گرافیک به نظرت تریلر جالبی بود و بخش های مختلف بازی و گیم پلی بخوبی معرفی کرد ، نکته ای که کاملا در بازی به چشم میاد محتوای بالا هستش که ارزش تکرار بازی و رفتن مراحل جانبی بالا میبره . از اونجایی که Embargo هم قبل عرضس احتمالا بازی متای خوبی میاره :دی

دوستان بازی هم همونطوری که گفته شد رسیده ، قیمت هم 255 :دی
من دیشب داشتم یه سری Stream رو نگاه میکردم خیلیا این سول فریم ریت و باگ رو میپرسیدن طرف میگفت فریم بازی ثابت ... باگه خاصی مشاهده نشده !!! البته اولهای بازی بود . همینطوری داشت گشت میزد.

من كه از خدامه تكميل باشه بازي
شايد 1080 نديدم اونجوري به نظر اومده
بعد از افت هاي پيا پي از سوي يوبي ترسيديم ديگه :d
اما صرف نظر از گرافيك واقعا بازي فوق العادس مثل نسخه قبل
فقط يه سوال ! ميشه هم Skillهاي فيل رو داشت هم ببر ؟!

من كه از خدامه تكميل باشه بازي
شايد 1080 نديدم اونجوري به نظر اومده
بعد از افت هاي پيا پي از سوي يوبي ترسيديم ديگه :d
اما صرف نظر از گرافيك واقعا بازي فوق العادس مثل نسخه قبل
فقط يه سوال ! ميشه هم Skillهاي فيل رو داشت هم ببر ؟!
D:
1080 ببین !
جزییات جنگلها و draw distance و نورپردازی بازی فوق القعادس ! در ضمن keep in mind که اینا ویدیو هست D: >..
طبیعتا RAW footage جلو خودمون خیلی بهتر از این حرفهاست
AC هم DownGrade نداشت والا:( حالا باگ و فریم به کنار :(
منم اون قضیه رو نفهمیدم اما فک کنم Ok هست . توی بازی قبلی هم میشد همه skill ها رو هر طوری که میخواستیم باز کنیم . قسمته crafting هم مشابه به ظر میرسه اما فکر کنم ایتمهای جالبتری براش در نظر گرفتن ...

اقا نسخه لیمیتد دو تا کدش برای چی هست؟
بعد اگه اکانت رجین 1 باشه این نسخه لیمیتد رجین 2 میشه کدهاش استفاده کرد؟
اگه نشه باید اکانت رجین 2 بسازم pramacy کنم با رجین 1 برم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or