Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
من بازی رو انجام دادم مختصر بگم و سرتونو درد نیارم این یک سر و گردن از Assassin's Creed : Unity بالاتره . البته بی احترامی به طرفدارای Assassin نشه چون هر دو رو بازی کردم پیشنهاد میکنم اول Far Cry 4 بگیرید بعدا Assassin رو بگیرید

من بازی رو انجام دادم مختصر بگم و سرتونو درد نیارم این یک سر و گردن از Assassin's Creed : Unity بالاتره . البته بی احترامی به طرفدارای Assassin نشه چون هر دو رو بازی کردم پیشنهاد میکنم اول Far Cry 4 بگیرید بعدا Assassin رو بگیرید

خدا خیرت دهد هم شما اینجا و هم برادر lebron با پخی که دادن خیال ی عده مثله من رو راحت کردین ..ایشونم گفت فارکرای بهتره و شما هم گفتین... از سر در گمی در آوردین حداقل من را ....مرسی...
الان نسخه ای که گرفتین limited edition هست؟؟ فرقش چیه چی توش اضافی داره اطلاع دارین؟؟ فک کنم الان تو ایران همش limited اومده تو سایتا هم این مدلش رو گذاشتن عکسشو برا فروش ...

بسم تعالی
سلام
امروز صبح بازی رو حدود 3 ساعتی بازی کردم.تا پایان Act 1 .
اگه بخوام تو یک جمله بگم بازی بیش از 90 درصد همون چیزیه که انتظارش میرفت;)
اول از گرافیک بگم که از نظر تکنیکی بین این نسل و نسل قبل گیر کرده! همونطور که تو عکس ها مشخصه از نظر تکنیکی خیلی خوب نیست. اما از نظر هنری و مخصوصا عمق تصاویر بسیار چشم نواز ه. باگ و افت فریم خاصی ندیدم اما یک مشکلی بود که نمیدونم از بازی بود یا از دستگاه یا...!بعضی مواقع وقتی دوربین رو سریع میچرخونم، صفحه نویز میندازه. وقتی زمین رو نگاه میکنم و راه میرم این نویز بیشتر مشخصه.:-/

گیم پلی بازی هم همون چیزی است که از فارکرای انتظار میره.یک اول شخص کلاسیک همراه با المان های جدید. هم میشه مخفی کاری کرد و هم دشمنان رو به رگبار بست. البته برخی مراحل رو حتما باید با مخفی کاری رفت،مثل مراحل ازادسازی گروگان.
استفاده از حیوانات مختلف تو گیم پلی خیلی جذابه.میشه مثلا فیل رو بین دشمنان رها ساخت تا اون ها رو سرگرم کنه و مرحله رو انجام داد. و یا یه تیکه گوشت انداخت بین دشمنان تا یک حیوون وحشی دخلشون رو بیاره و...
اگه یهو یه عقاب از اسمون بهمون حمله کنه نباید تعجب کنیم:d

داستان بازی تو اوج شروع شد. اول فکر کردم که نباید اینجوری شروع بشه اما بعدا متوجه شدم که این یکی از بهترین شروع ها میتونست باشه. آجِی وقتی که میخواست خاکستر مادرش رو بنا به وصیتش به وطن اصلیش برگردونه،تو راه یهو غافلگیر میشه و خودش رو وسط یک جنگ داخلی میبینه که در سرزمین یک پادشاه دیوونه به نام پِگِن داره رخ میده.سپس به کمپ Golden Path میره و با اون ها توی این انقلاب همراه میشه و... . به نظرم داستان بازی جذابه و باید ادامه بدم تا بقیه اش ببینم چی میشه.

سیستم کرفتینگ بازی خیلی خوب کار میکنه.مجبورتون میکنه که حتما به شکار حیوانات مختلف برید که هرکدوم تو یک منطقه زندگی میکنند. فقط امیدوارم در ادامه تکراری نشه.

هوش مصنوعی دشمنان خیلی خوب کار شده.اگه تو دیدشون قرار بگیری سریع میبینن و با تعداد بالا دخل ادم رو میارن. در واقع مراحلی که نیاز به مخفی کاری داره کمی سخته.
اما اتفاق های عجیبی هم میافته. فقط کافیه رانندگی npc های بازی رو ببینید که چطور میرن تو در و دیوار،تا یه دل سیر بخندید=))

سوالی بود در خدمتم.
این هم عکس ها:

در حال شنا زیر آب که یکی از روش های پنهان شدن از دید دشمن ه.

مشکلات فنی گرافیکی تو این عکس تا حدودی مشخصه.

مناظر واقعا چشم نواز هستند.

رانندگی با وسایل نقلیه خیلی سخته.باید قلقش بیاد تو دست . همچنین سازندگان حالتی رو تو بازی قرار دادن تا وسیله نقلیه خودش تا مقصد بره(Auto Drive). یک چیز مثل خلبان اتوماتیک هواپیما:d

- - -ویرایش - - -

خدا خیرت دهد هم شما اینجا و هم برادر lebron با پخی که دادن خیال ی عده مثله من رو راحت کردین ..ایشونم گفت فارکرای بهتره و شما هم گفتین... از سر در گمی در آوردین حداقل من را ....مرسی...
الان نسخه ای که گرفتین limited edition هست؟؟ فرقش چیه چی توش اضافی داره اطلاع دارین؟؟ فک کنم الان تو ایران همش limited اومده تو سایتا هم این مدلش رو گذاشتن عکسشو برا فروش ...
نسخه من هم لیمیتد هستش. دو تا کد داره؛ عکسشون رو میذارم...

همه ی نسخه ها Limited هست فرقش برای MultyPlayer (بخش آنلاین ) هست که یکسری از وسایل Unlock هستن از همون اول و سینگل فرقی نداره

مولتیشو کسی بازی نکرده ؟؟
اگه کسی بازی کرد یه توضیح هم راحب اون قسمت بده
فک کنم هنوز سرورهاش باز نشده.4 -5 روزی تا ریلیز بازی هنوز مونده!

- - -ویرایش - - -

ممنون از نقدتون خیلی خوب بود
فقط نسبت به نسخه ی 3 به غیر از گرافیک چقدر پیشرفت داشته؟
من نسخه ی سوم رو بازی نکردم نمیدونم عزیز.

@lebron

داداش اوضاع فریم چجوریه ؟ مخصوصاً توی مبارزات و حمله فیل و اینجور چیزا :d

من تا حالا افت فریم خاصی ندیدم.
فیل سواریش خیلی روونه و حرف نداره.یه چیز مثله تانکه:d تا فیله نمیره همینجوری برو همه رو زیر کن و به اطراف پرتاب کن!فیل ه هم به این سادگیا نمی میره>:)

map editor براي مولتي پلير نداره.:
Far Cry 4 – like all Far Cry games before it – will ship with a map editor. But unlike other games in the series this one will not support editing and creating maps intended for the competitive multiplayer mode.A Twitch stream of the game revealed that the map editor only supports challenge maps. Which resulted in many angry fans taking to the official forums to complain about the missing feature.
Game director Alex Hutchinson explained the reason on Twitter, saying that it was due to budget and prioritising.
“We’re going to keep supporting the game so hopefully we can get it done post release. No promises but we will try,” he added.

IGN بازی رو نقد کرده اما هنوز امتیازی نزاشته جون سرورهای موتلی بسته هستند .. در کل شدیدا راضی بود الا داستان

Diversity is one of Far Cry 4’s strongest assets, and it overwhelms the mostly disappointing story with countless opportunities for free-form adventure and fun. Visual variety, tons of distinct side-quests, and a dense world with plenty of options always gave me something I wanted to do, and its satisfying economy had me obsessing over completing every side-quest. It’s a little safe, in that it has many familiar elements from Far Cry 3 transplanted to an amazing new place, but those elements are incredibly empowering and rewarding.

بازی Far Cry 3 یک بازی کاملی بود ولی یکسری مشکلات داشت و یکسری هم داستانش کمبود داشت همچنین مولتی پلیر ولی Far Cry 4 تمام مشکلات نسخه قبل برطرف شده و بازی بهبود پیدا کرده و به همین علت هست که اکثرا معتقدند بهترین بازی امسال یوبی سافت همین Far Cry 4 هستش .

این هم لیست نمرات بازی :

لیست نمرات :
Guardian : 100
Vandal : 92
CVG : 90
Metro : 90
Destructoid : 90
Joystiq : 90
Gamecentral : 90
3DJuegos : 90
GodIsaGeek : 90
GamesVillage : 87