Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
در بخش ساخت و edit کردن map یه جا خوندم میشه gravity رو هم کم و زیاد کرد.
کسی میتونه در بیاره این قضیه حقیقت داره یا نه؟
اگه راست باشه دیگه از halo forge بی نیاز میشم.
همیشه دلم میخواست مپ هایی که در farcry 3 ساحتم رو یکی ببینه.حالا با قابلیت های ps4 راحت میتونم این کار رو کنم.

چندساعت گيمپلى داره؟ارزش خريد داره؟
من far cry 3 رو حدودا 50 ساعت بازی کردم ×_× بستگی داره چطوری هم بازی کنی . حالا بازیش میاد معلوم میشه اما باید خیلی fun باشه .
دیگه چیزی به زمان رلیز چندتا بازی بزرگ نمونده... به زودی معلوم میشه.

تریلره جدید از بازی اومده
watch?v=k9Ao7YNgmPU#t=48
به نظرم ببینید ... خیلی باحاله ×+× گرافیک بازی خیلی خوب به نظر میرسه توی این تریلر ...

یکی از دوستان لطف میکنه همین تریلر رو جای دیگه آپلود کنه ممنون میشم

خدمت شما:
دانلود

تریلره جدید از بازی اومده
watch?v=k9Ao7YNgmPU#t=48
به نظرم ببینید ... خیلی باحاله ×+× گرافیک بازی خیلی خوب به نظر میرسه توی این تریلر ...
فقط برام سوال شد که شما چطوری از یه تبلیغ تلویزیونی متوجه شدید گرافیک خوبی داره؟
البته در این که کلا گرافیک خوبی خواهد داشت شبهه ای نیست

خدمت شما:
دانلود

فقط برام سوال شد که شما چطوری از یه تبلیغ تلویزیونی متوجه شدید گرافیک خوبی داره؟
البته در این که کلا گرافیک خوبی خواهد داشت شبهه ای نیست
فقط برام سوال شد که شما پست رو خوندی یا نه :d
گفتم توی "این تبلیغ خوب به نظر میاد" :|

آقا انگار یوبی سافت داره شلوغی میکنه دیگه اون از بلک فلگ بود که رو ایک وان بهتر بود رو سونی 4 کیفیتش کی کم بود حالا امروز یه دمو دادن مقایسه کاملا واضحه که ایکس باکس بهتره مثل اینکه با پول خریدنش یوبی سافتو امید وارم تو فار کراییم اینطوری نکنه بکنه دیگه من به هیچ عنوانش پول نمیدم

آقا انگار یوبی سافت داره شلوغی میکنه دیگه اون از بلک فلگ بود که رو ایک وان بهتر بود رو سونی 4 کیفیتش کی کم بود حالا امروز یه دمو دادن مقایسه کاملا واضحه که ایکس باکس بهتره مثل اینکه با پول خریدنش یوبی سافتو امید وارم تو فار کراییم اینطوری نکنه بکنه دیگه من به هیچ عنوانش پول نمیدم
فک کنم خودتم زیادی شلوغش کردی
BlackFlag as noted by DigitalFoundry
In terms of the console versions of the game, the PlayStation 4 version rises to the top -

Unity
The results are certainly interesting, and totally unexpected - enough for us to double-check that the day one patch is installed (it is) and to try the game on another PlayStation 4 (the results are much the same). Barring a few glitches here and there, overall image quality looks like a match between both PS4 and Xbox One
ظاهرا frame rate مقداری پایدارتره که اونم زیاد نیست ! در کل گفته مشابه هستن...

Far Cry یک استودیو دیگه کار میکنه و Engine اش متفاوت هست....

اگر شما برای گرافیک بازی میخری که خب نخر D: برو سراغه PC

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or