Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
پرت؟ مگه مستقیم ساخته نمیشه؟

ویرایش: الان دیدم پی سی لید پلتفرمه:|
به اضافه اینکه برای نسل قبل هم عرضه میشه
کلا ubi که زیاد پرتاش قابل توجه نیست اما امیدوارم روی نسخه های نسل جدید به اندازه کافی کار کرده باشن !!!!!! با اینکه گرافیکش خیلی بالاست اما در قبال بازیهای ساله اینده حرفی برای گفتن نداره برای همین انتظار دارم در بهترین حالت اجرا بشه روی one و 4 که البته باید دید چی میشه D: لول.

در واقع من هنوز نفهميدم چرا ملت كشته مرده FC اند ؟:|:d
خواهشا" مسخره نكنيد :|

ولي واقعا" من 3 رو بازي كردم و چيز خاصي به نظرم نداشت ! يعني روند OPEN WORLD بودنش كه كاملا" تكراري بود باز كردن يه سري منطقه كه بايد باز كرد ، زدن يه سري پست نگهباني داشت كه تركوندن اون ها هم يكنواخت بود ! فقط ميشد با زور زدن توسط خود بازيباز ( يعني خودمون ) مخفي كاريش كرد تا كمي جذابتر بشه ! و گرنه اكثرا" كه من با يه اسنايپر از دور همه ملت رو ميزدم :|
من هنوز نگفرتم چرا اين همه ملت كشته مرده اين بازي اند :|:d
چرا نباشیم
به نسبت خیلی دیگه از بازیهای OPEN WORLD FPS از نظر gameplay عمیقتر بود.

درسته سيستم كرفتينگ اش جالب بود ولي باور كنيد براي داشتن يه كيف بزرگتز لازم نيست ادم انواع جونور هاي وحشي و حتي RARE و غيرواقعي رو بكشه تا بتونه مثلا" 10 تا RPG بيشتر حمل كنه :|

در مورد شكارش هم به نظر من از يه بازي مثل RDR واقعا" پايين تر بود ! اخه شكاركش چيز خاصي نداشت واقعا" ! يعني اگر اون مواد مورد نياز براي كرفتينگ نبود اصلا" شكار كردنش جذابيت خاصي نداشت

من نگفتم بازي بده ولي گفتم يه شوتر ايي بود كه ادم ميتونست بازي كنه باهاش و حوصله سربر نبود ولي چيزي هم نبود كه EPIC باشه و ادم باهاش منفجر بشه:| ( نظر شخصي :|:d)

از نظر داستانی چی ؟ داستانش فوق العاده بود... فارکرای سری نیست که مثل Assassin's هر سال بخوان یه نسخه ازش رو حول حولکی بسازن و بدن دست ملت.

درسته سيستم كرفتينگ اش جالب بود ولي باور كنيد براي داشتن يه كيف بزرگتز لازم نيست ادم انواع جونور هاي وحشي و حتي RARE و غيرواقعي رو بكشه تا بتونه مثلا" 10 تا RPG بيشتر حمل كنه :|

در مورد شكارش هم به نظر من از يه بازي مثل RDR واقعا" پايين تر بود ! اخه شكاركش چيز خاصي نداشت واقعا" ! يعني اگر اون مواد مورد نياز براي كرفتينگ نبود اصلا" شكار كردنش جذابيت خاصي نداشت

من نگفتم بازي بده ولي گفتم يه شوتر ايي بود كه ادم ميتونست بازي كنه باهاش و حوصله سربر نبود ولي چيزي هم نبود كه EPIC باشه و ادم باهاش منفجر بشه:| ( نظر شخصي :|:d)
هر بازیی زیاد به واقعیت نزدیک بشه بیخود میشه (نظر شخصی) :دی
الان تو بگو میخوای 4 تا اسلحه حمل کنی ولی اول بازی 1 ـی بیشتر نمیتونی برای اینکه بتونی بیشتر حمل کنی باید سختی بکشی ولی اگه بخوای دلیل منطقی بیاری و واقعی جلوش بدی بجای اینکه پول بدی اسلحه بخری بری شکار میری پول میدی لباس میخری 60 تا اسلحه حمل میکنی :|
ولی جذابیتی داره آیا؟ :| نداره! اگه هم میخواستن باز طبیعی تر نشون بدن برا همه چیزا میگفتن برو مثلا آهو شکار کن با پوست آهو همه چیزا رو کرفت کن بازم قشنگ میشد بازی؟ به هیچ وجه :دی
پس این جا دیگه دلیل منطقی نباید آورد :دی

شکارشم بنظر من با تیر کمون خیلی لذت بخش بود :دی حالا اینکه بخوای با بازی راکستار مقایسه کنی اونم بازی سوم شخص باز قضیه فرق میکنه :دی
-------------------------
در مورد اینکه چرا ملت خوششون اومده این بازی خیلی بستگی به روش بازی کردن داره! منم اول یک جوری بازی میکردم اصلا خوشم نمیومد ازش بعد سیوم خراب شد دفعه دوم 180 درجه عوض کردم روش بازی کردنمو واسم شاهکار شد :دی
فقطم ملت نیستن که باهاش حال کردن :دی متای بازی 91 ـه :دی

آخرین ویرایش:
در رابطه با نظر دوستان، شکار کردن توی بازی باعث می شد اعتماد بنفس گیمر ها زیاد شه مخصوصا شکار حیوانات Rare و همچنین یک جورای شخصیت جیسون رو شکل می داد ، چون همه میدونن جیسون یک فرد سوسول و خوش گذارن بود ، و مخفی کاری یا شیرجه تو آب از ارتفاع بلند ، فرار از دست حیوانات وحشی و پرسه زدن در جنگل و... که بعد از مدتی پیشرفت در همه ضمینه ها احساس خوبی به گیمر ها دست میداد ، جوری که ادم فکر میکرد یه پا اساسین هست :دی
در کل این چالش ها نیاز این بازی هستند که حس طبیعت واقعی رو به گیمر بدند. درضمن تو عنواین دیگه مثل COD هیچ level up یا پیشرفت تو خط داستانی به بازیکن تحویل نمیده اما تو FC قضیه فرق می کنه و بازیکن با استفاد از خلاقیت خودش میتونه مرحله رو به پایان برسونه و همیشه در FC یکسری سوپرایز از جانب طبیعت وجود داره ، مثلا ; خودم در FC3 برای یکسری افراد کمین کرده بودم و منتظر لحظه مناسب برای حمله بودم اما بعد از چند لحظه فهمیدم که یک ببر هم برای من کمین کرده :دی .
و در کل امیدوارم مثل نسخه قبل خوب بازیکن ها رو غرق در طبیعت و جنون مبارزات بکنه .

فقط من یک چیزو نفهمیدم :|

تریلر Co-op بازی!
اون فیلا واسه شخصیت اصلی بازی کار میکردن که هنوز یک تیر زد هر دوتا فیل ریختن تو منطقه و فقطم به دشمنا حمله میکردن! این چه مدلی بود دیگه؟ :|
اول گفتم چه جالب تیر زد خیلی طبیعی همشون رم کردن الانه که برن بیرون از منطقه یک دفعه دیدم اینا هم شخصیت اصلی رو دنبال کردن اومدن کمکش :|

فقط من یک چیزو نفهمیدم :|

تریلر Co-op بازی!
اون فیلا واسه شخصیت اصلی بازی کار میکردن که هنوز یک تیر زد هر دوتا فیل ریختن تو منطقه و فقطم به دشمنا حمله میکردن! این چه مدلی بود دیگه؟ :|
اول گفتم چه جالب تیر زد خیلی طبیعی همشون رم کردن الانه که برن بیرون از منطقه یک دفعه دیدم اینا هم شخصیت اصلی رو دنبال کردن اومدن کمکش :|

برای من هم جای سوال بود اما وقتی که شروع به تیرندازی کرد ، فیل از صدای بلند تفنگ اعصبانی شدند و در همین هنگام دشمان هم تیراندازی داشتن میکردن که مسلما اون های که روی زمین بودند هدف آسونی برای فیل های خشمگین می شدند .
شاید هم یکجورای برنامه ریزی شده بود که نمایش جالبی همراه با فیل ها درست کنند .

من نمیدونم چرا همش کاراکترای این بازی جوون و خام هستند و اکثرا هم نچسب هستند یعنی اصلا شخصیت در حد مقواست. همشون رو انگار صدبار قبلا دیدی. حالا من از داستان نسخه قبل تا حدودی راضی بودم ولی شخصیت ها همشون ابکی بودن از اون واس گرفته که بعد تیزر اول بازی و دیدن محبوبیتش بزور براش نقش اضافه کردن تا خود شخصیت اول که جاش سیبزمینی هم بذاری تغییر خاصی تو بازی ایجاد نمیشه:d

یکم کاراکتر باید مسنتر باشه و پخته تر و یه پیشینه اساسی ازشون بدن تا بشه درکشون کرد.

کرکتر اصلی چقـــــــدر نچسبه :دی یاد جیسون برودی بخیر :دی
چون G@Y :دی :|
--
خدا کنه مثل صحنه های سیترا نبااشه این قضیه کاراکتره وگرنه قید مید همه چیو میزنم همه بندوبساط کنسولو میترکونم :| ( یکی نیست بگه مگه مجبوری بازیش کنی 8-| :دی )

بومیه خود هیمالیاست ، این خوش تیپ ترینشونـه ! تنزیـن رو که یادتـه :-s :d

توی این همه سال عمر گیمریمون جای هر کسی بازی کرده بودیم جز بچه دهاتی داغون :دی که به لطف یوبی اینم ردیف شد :دی

خدا کنه مثل صحنه های سیترا نبااشه این قضیه کاراکتره وگرنه قید مید همه چیو میزنم همه بندوبساط کنسولو میترکونم :| ( یکی نیست بگه مگه مجبوری بازیش کنی 8-| :biggrin1: )

وای خدا هیچ وقت یادم نمیره سر نمایش سیترا توی E3 همه کامنت میدادن بوبــی سافت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or