Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
وای من عاشق این اهنگیم که توی تریلر E3 هنگام پرت کردن ماشین به پایین دره پخش میکنه خیلی باحاله!!!
اول ارومه بعد هنگام پایین پرت شدن تند میشه!!! قابلیت جدیدشم که توی ماشین با سلاح های کوچیک شلیک میکنه رو خیلی دوست دارم!!

يه سوال !!!

اوني كه ADAM BOYES بعد نشون دادن بازي رو گفت كسي درست فهميد ؟!
من داشتم استريم رو زنده نگاه مي كردم ديدم گفت ميتونيد حتي با دوستاني تون كه بازي رو ندارن هم بازي كنيد ! بعد گفتم حتما" اول صبحي ما هنگ كرديم چرت شنيديم
الان كه كنفرانس رو دوباره ديدم ، ديدم دقيقا" همينو گفت ؟ يعني چي ؟ منظورش چي بود ؟:d
كسي خبري نداره از اين موردي كه گفت ؟!

یه حسی بهم میگه که این بازی هم جهت پولیش بیشتر تا اواسط 2015 تاخیر خواهد خورد. محاله یوبی دو عنوان بزرگش را به فاصله زمانی نزدیک هم منتشر کنه

يه سوال !!!

اوني كه ADAM BOYES بعد نشون دادن بازي رو گفت كسي درست فهميد ؟!
من داشتم استريم رو زنده نگاه مي كردم ديدم گفت ميتونيد حتي با دوستاني تون كه بازي رو ندارن هم بازي كنيد ! بعد گفتم حتما" اول صبحي ما هنگ كرديم چرت شنيديم
الان كه كنفرانس رو دوباره ديدم ، ديدم دقيقا" همينو گفت ؟ يعني چي ؟ منظورش چي بود ؟:d
كسي خبري نداره از اين موردي كه گفت ؟!

این تکنولوژی از سالها پیش وجود داشته یعنی میتونی دوستتو بیاری خون و co-op محلی بزنید:d

حالا واقعا نمیدونم منظوش چی بوده ولی احتمالا یه بخش محدودی از co-op بازی و میشه اینطوی بازی کرد که البته احتمالا نیاز به نت خیلی خفنی از سوی اونی که بازی رو نداره داشته باشه
چون همه چیز برای اونی که بازی رو نداره باید از نت استریم بشه دیگه حالا نمیدونم رو دستگاه اون رفیقه که بازیو داه پدازش میشه یا نه... البته اگر همینجوی باشه.

این تکنولوژی از سالها پیش وجود داشته یعنی میتونی دوستتو بیاری خون و co-op محلی بزنید:d

حالا واقعا نمیدونم منظوش چی بوده ولی احتمالا یه بخش محدودی از co-op بازی و میشه اینطوی بازی کرد که البته احتمالا نیاز به نت خیلی خفنی از سوی اونی که بازی رو نداره داشته باشه
چون همه چیز برای اونی که بازی رو نداره باید از نت استریم بشه دیگه حالا نمیدونم رو دستگاه اون رفیقه که بازیو داه پدازش میشه یا نه... البته اگر همینجوی باشه.

منم هنوز برا سواله ولي تا جايي كه من شنيدم و فهميدم گفت شما ميتونيد با دوستي كه بازي رو داره بازي كنيد حتي اگر شما بازي رو نداشته باشيد :|:d
يا استريم ايي ميشه و به صورت PS NOW و يا چيزي كه محتمل تره به نظر خودماينطوري ميشه كه شما مي تونيد بازي رو دانلود كنيد ولي لايسنس اش رو نداريد اما اگر دوست تون دعوت تون كرد ميتونيد بريد باهاش بازي كنيد يا يه چيزي دست كم ميده براي دانلود كردن :d

New Far Cry 4 Gameplay - Direct PS4 Capture

watch?v=J6I8Tlmr0RM

سوار فیل هم میشه :d
D: عالیه .
اصلا کله بازیهای امسال یه طرف این فیل و فیل سواری هم یه طرف
احتمالا از Goat Simulator الهام گرفتن . ایشالا یه DLC بدن Elephant Simulator توی FC4 .

ازادی عمل توی پیشبرد مراحل انگاری خیلی زیاد شد . دنیای بازی هم خیلی عال از اب در اومده ! به نظرم که تنوع خیلی بالاتری داره به نسبت قبلی .
من که خیلی منتظرشم :)

D: عالیه .
اصلا کله بازیهای امسال یه طرف این فیل و فیل سواری هم یه طرف
احتمالا از Goat Simulator الهام گرفتن . ایشالا یه DLC بدن Elephant Simulator توی FC4 .

ازادی عمل توی پیشبرد مراحل انگاری خیلی زیاد شد . دنیای بازی هم خیلی عال از اب در اومده ! به نظرم که تنوع خیلی بالاتری داره به نسبت قبلی .
من که خیلی منتظرشم :)

اره واقعا بازی عالی شده اصلا ازادی عملی که تو این بازی هست خیلی دلچسبه بعضی بازیها گیج کننده هستند ولی این نه:d

فقط امیدوارم تاخیر نخوره که ضد حال میشه اساسی الان من هر لحظه منتظرم خبر تاخیر بیاد:-s

اره واقعا بازی عالی شده اصلا ازادی عملی که تو این بازی هست خیلی دلچسبه بعضی بازیها گیج کننده هستند ولی این نه:d

فقط امیدوارم تاخیر نخوره که ضد حال میشه اساسی الان من هر لحظه منتظرم خبر تاخیر بیاد:-s
دقیقا . چیزی که همیشه از Far Cry دوست داشتم اینکه که خیلی مرتب و جمع و جور هست با اینکه ازادی عمل توش بالاست D: . سیستم coop ام که خیلی جالبه انصافا D: .

فکر نکنم تاخیر بخوره . ولی امیدوارم پرتش درست حسابی باشه ×_×

دقیقا . چیزی که همیشه از Far Cry دوست داشتم اینکه که خیلی مرتب و جمع و جور هست با اینکه ازادی عمل توش بالاست D: . سیستم coop ام که خیلی جالبه انصافا D: .

فکر نکنم تاخیر بخوره . ولی امیدوارم پرتش درست حسابی باشه ×_×

پرت؟ مگه مستقیم ساخته نمیشه؟

ویرایش: الان دیدم پی سی لید پلتفرمه:|

آخرین ویرایش:
در واقع من هنوز نفهميدم چرا ملت كشته مرده FC اند ؟:|:d
خواهشا" مسخره نكنيد :|

ولي واقعا" من 3 رو بازي كردم و چيز خاصي به نظرم نداشت ! يعني روند OPEN WORLD بودنش كه كاملا" تكراري بود باز كردن يه سري منطقه كه بايد باز كرد ، زدن يه سري پست نگهباني داشت كه تركوندن اون ها هم يكنواخت بود ! فقط ميشد با زور زدن توسط خود بازيباز ( يعني خودمون ) مخفي كاريش كرد تا كمي جذابتر بشه ! و گرنه اكثرا" كه من با يه اسنايپر از دور همه ملت رو ميزدم :|
من هنوز نگفرتم چرا اين همه ملت كشته مرده اين بازي اند :|:d

در واقع من هنوز نفهميدم چرا ملت كشته مرده FC اند ؟:|:d
خواهشا" مسخره نكنيد :|

ولي واقعا" من 3 رو بازي كردم و چيز خاصي به نظرم نداشت ! يعني روند OPEN WORLD بودنش كه كاملا" تكراري بود باز كردن يه سري منطقه كه بايد باز كرد ، زدن يه سري پست نگهباني داشت كه تركوندن اون ها هم يكنواخت بود ! فقط ميشد با زور زدن توسط خود بازيباز ( يعني خودمون ) مخفي كاريش كرد تا كمي جذابتر بشه ! و گرنه اكثرا" كه من با يه اسنايپر از دور همه ملت رو ميزدم :|
من هنوز نگفرتم چرا اين همه ملت كشته مرده اين بازي اند :|:d

شما کلا مثل اینکه با بازی های یوبیسافت مشکل داری.:d

فاری کرای 3 یکی از بهترین بازی های 2012 بود از هر نظر که فکرش رو بکنید. از نظر گیم پلی که واقعا شاهکار بود. جزو معدود بازی هایی بود که سیستم شکار حیوانات رو به صورت جذاب و هدف دار ایجاد کرده بود. کسایی که بلد نبودن این سیستم جدید رو سریع از بازی زده میشدن. فقط کافی بود کمی وقت صرف کنید تا ببینید با چه بازی درگیر کننده ای طرف هستین. سیستم xp و آپگرید های زیاد واقعا تنوع بالایی به بازی داده بود. آپگرید سلاح ها و مهمات با سیستم شکار حیوانات کاملا درگیر کننده بود. سیستم مخفی کاری و آزادی عمل در حین بازی که واقعا عالی بود نباید میرفتی همه رو با اسنایپر میزدی لذتش به همون مخفی کاریش بود به نظر من. مخصوصا وقتی نصف بیشتر آپگرید های بازی رو انجام میدادی لذت کشتن و مخفی کاری چند برابر میشد.

یکی از ویژگی های که من خوشم اومد سیستم کرافتینگ و آپگرید های جدید تو این بخش بود. در ضمن اصلا محیط های بازی و خود گیم پلی تکراری نمیشد چون با وجود سیستم آپگرید هر لحظه باید دنبال آیتم جدید میگشتیم با تو مناطق مختلف بازی دنبال گنج های مختلف میگشتیم که خودش یک مبحث جدا گونه بود. گرافیک که حرف نداشت. محیط زیر آب هم که عالی بود. خب الان باید یه بازی چه فاکتور های دیگه ای جز اینا داشته باشه تا ملت کشته و مرده اش بشن؟؟

در هر صورت از بین 50 نفر که با این بازی حال کردن من دو سه نفر رو دیدم که اصلا نتونستم با فار کرای 3 ارتباط بر قرار کنن. شاید چون حوصله درگیر شدن با گیم پلی بازی رو نداشتن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or