Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
جیسون دوباره میاوردن خیلی بهتر بود چون هم پیشینه درست درمونی داشت نسبت به نسخه قبلی و هم بازیکن ها ارتباط بهتری با کراکتر برقرار میکردن( مثال بارز اتزیو )
همه وسایل های کرکتر قبلی این بومی داشت ، ادم کشی هم که انگار تو خونش بود :|

آخرین ویرایش:
بابا اینا چرا کرکتر اول فارکرای ها رو اینجوری میسازن ؟

هم شماره 3 مزخرف بود هم این . لابد میگن اول شخص هست زیاد دیده نمیشه یه چیزی سر هم کنین بره :دی

===
آقا تو نمایش ubi e3 بعد از تریلر بازی اون یارو تیهیه کننده اومد گفت : yo'll get a fake passport , little bit of cash and then ... well... .... you're f..cked :)) ینی ترکیدم از خنده . عالی بود .

سری مورد علاقه من از یوبی اول فارکرای هست بعد اسسین . این شماره هم به نظر ادامه مدل نسخه 3 هست که من فوق العاده حال کردم . سکانس ها و کرکترای سیترا گونه هم هیچ موردی نداره و شدیدا استقبال میشه با کیفیت نسل بعدی :دی

آخرین ویرایش:
بابا اینا چرا کرکتر اول فارکرای ها رو اینجوری میسازن ؟

هم شماره 3 مزخرف بود هم این . لابد میگن اول شخص هست زیاد دیده نمیشه یه چیزی سر هم کنین بره :دی

===
آقا تو نمایش ubi e3 بعد از تریلر بازی اون یارو تیهیه کننده اومد گفت : yo'll get a fake passport , little bit of cash and then ... well... .... you're f..cked :)) ینی ترکیدم از خنده . عالی بود .

سری مورد علاقه من از یوبی اول فارکرای هست بعد اسسین . این شماره هم به نظر ادامه مدل نسخه 3 هست که من فوق العاده حال کردم . سکانس ها و کرکترای سیترا گونه هم هیچ موردی نداره و شدیدا استقبال میشه با کیفیت نسل بعدی :دی
این شماره خبری از سکانسای سیترا گونه نیست به جاش این یارو اجای و با اون شخصیت منفیه توی یه سکانس اونجوری میبینیم.:)

جذاب ترين مراحل فاركراي٣ ، همون هايي بودن كه با خوردن قرص هاي سفيد رنگي كه در داخل غار زير خونه ي دكتر بود ، اتفاق مي افتاد!:d
يعني اوج Level Design بود!:d
*

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or