Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
چه قدر تو بازیسنتر جو منفی علیه یوبیسافت وجود داره!:|
هر چی اعتراضه سر بازی های این شرکته یکی به واچ داگز گیر میده و مسخره میکنه که می خواد رقیب جی تی ای بشه ولی هیچ غلطی نمی تونه بکنه! یکی داره اساسین کرید متا 89 ای رو زیر سوال می بره ! خلاصه به هر بازی ای از این شرکت یه ایرادی میگیرن حالا هم فارکرای 4 رو ضعیف می دونن اونم بخاطر اینکه باکس آرت جذابی نداره!:d:|
کاملا به فارکرای 4 امیدوارم و از همین الان موفق می دونمش همونطور که به واچ داگز اعتماد دارم :x
منتظر اطلاعات بیشتر و یک نمایش عالی در e3 هستم!
امیدوارم همون مسیر شماره 3 رو ادامه بدن...

ای بابا! یوبیسافت حتما باید پدر همه سری هایی که در احتیار داره رو در بیاره تا خیالش راحت کنه!
چه وضعشه خب یکم صبر کن... فقط امیدوارم تاخیر بخوره...
اینم از نوع معرفیش :| e3 خیلی مناسب تر بود!!!
از باکس آرتم اصلا خوشم نیومد اول که یکی از دوستام بهم نشون داد فکر کردم فیکه... بعد الان دیدم نه رسمیه! البته به احتمال زیاد این اصلا نمیتونه باکس آرت اصلی باشه...

به هر حال امیدوارم موفق بشه...

جدیدا چقدر خبر خوب میاد . هم توی زمینه فیلم و سریال و هم گیم و موزیک . بزنه این امتحانات خرداد لغو شه دیگ من گود بای پارتی جعفر راه میندازم.
خدا کنه فقط مثل نسخه 2 نشه که گفتن قشنگه گند زد :|

هیچی نمیتونست منو به اندازه اینکه واسه نسل هفتم هم میاد خوشحال کنه:d
قبل از این خبر فکر میکردم واسه نسل هفت منتشر نمیشه ولی الان بال درآوردم وقتی فهمیدم

far cry 4 story details
اسم شخصیت اصلیـه داستان آجای گیلـه که به هیمالیا میره برای برآورده کردن یکی از آرزوهایـه مادر در حال مرگش که اونجا وسط یه جنگ داخلی گیر می افتـه که میخوان یه دیکتاتور به اسم پیگان مین رو از حکومت ساقط کنن :d

این نسخه هم مثل 3 میترکونه.شرط میبندم حالا یکم کمتر یا بیشتر نمیدونم.هیمالیا پتانسیلش خیلی بالاست.چه محیطی بشه
فقط انگار موجود تخیلی هم توشه.:x

شماره قبلي انلاينش چند تا مشكل داشت.
مولتي پليرش بي محتوا بود:d lvl هاشم زود تموم ميشد.
Coop هم كلا مسخره بود اگر حالت Open world داشته باشه عالي ميشه.
---
از اونجا كه هيماليا هست يتي بزارن شكار كنيم اخر خندس:d

این فار کرای یکی در میون خوب و افتضاح از آب در میاد
شماره 1 عالی
2 گند
3 خیلی خوب
4 هم داغون تر از همه :d البته مه اندازه 2 داغون چون الان تقلید رواج یافته و شاید یکم تقلید چاشنی کرده باشه...

اما با اون داستان و آخر شماره 3 خیلی دلم میخواست ادامه داشت ...

میترسم نظرمو درباره پایان هاش بگم بگن اسپویل ! ( یعنی کسی هست هنوز تمومش نکرده باشه ؟ :d )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or