Far Cry 4

FC4-Ann-Init-280x331.jpg

Farcry 4 معرفی شد.

مدتی پیش یوبی سافت این بازی را برای PS4/X1/PS3/X360/PC تایید کرد و این عنوان در تاریخ 18 نوامبر عرضه خواهد شد همچنین شرکت های Ubisoft Montreal, Red Storm Entertainment, Ubisoft Toronto, Ubisoft Shanghai, Ubisoft Kiev در حال ساختن بازی هستند.این بازی در منطقه Kyrat اتفاق خواهد افتاد هر چند Kyrat سرزمین زیبایی است اما پر از خطرات جانی و حیوات وحش است.بازیکن می تواند با استفاده از Fast - Travel به نقاط مختلف این سرزمین مهاجرت کند همچنین برای حفط جان خود از اسلحه و وسایل نقلیه هم میتواند بهره ببرد.کسانی که بازی رو پیش خرید کنند نیز می توانند از امکانات اضافی بهره مند شوند که شمال تفنگ ، سه محله اضافه و ... است.Dan Hay تهیه کننده اجرایی بازی نیز گفته است که ما پس از موفقیت نسخه سوم تصمیم بر این گرفتیم که یک بازی با سطح و لول بالاتری را خلق کنیم که بازیبازان را به وجد بیاورد و ما مطمئن هستیم که فارکرای 4 موفق خواهد بود و در ماه های اینده اطلاعات بیشتری از بازی منتشر خواهیم کرد.

Last edited by a moderator:
یوبسافت تایید کرده که کرکتر بازی G_ay هست :|
منبع

همینو کم داشتیم دیگه :| وسط هیمالیا با بازیکن اینطوری.فکر کنم دلش هم نمیاد دشمناشو بکشه
یادش بخیر فارکرای 3 . آخرای بازی خرخره رفقا رو بریدیم که بریم دم آخری یه حالی کنیم سیترای نامرد هنوز کارمون تموم نشده بود خنجر فرت کرد تو قلبمون.یه دو دقیقه تحمل دیگه تحمل نکرد لامصب

نمیدونم چرا همه واسه نسخه دوم موزه گرفتن!!!؟؟؟!
نسخه 2 یکی از بهترین شوتر های اول شخص تاریخ بود از نظر من...
ایده هایی که توی بازی پیاده شده بود توی هیچ بازی تو اون زمان نبود و به شخصه FC2 رو از نسسخه 3 خیلی بیشتر قبول داشتم!
تنها مشکلی که نسخه 2 داشت این بود که بازی کن رو گیج میکرد و با ماموریت های مبهم و مسافت های خیلی طولانی ادم رو زود خسته میکرد ولی اتمسفر محیط و گیم پلی بازی کل فار کرای 3 رو قورت میداد...
تنها نکته مثبت نسخه 3 هم واس بود و بس!!! کلا اگه شخصیت واس نبود فک نکنم کسی سراغ بازی میرفت
گیم پلی 3 خیلی درپیت بود و بیشتر منو یاده بازی های اول شخص اشغال مینداخت گرافیک چندان خوبی هم نداشت
به نظرم این نسخه هم چندان موفقیتی کسب نکنه و تهش فک کنم که این بازی سرنوشت COD رو به دنبال داشته باشه...!

تریلره gameplay بازی خیلی خوب بود !!!!
سیستم COOP واقعا جالبه ×_×

اون فیله هم خیلی باحال بود .
بهترین بازی تا الان به نظره من بعد از BloodBorn ( برای من )

نمیدونم چرا همه واسه نسخه دوم موزه گرفتن!!!؟؟؟!
نسخه 2 یکی از بهترین شوتر های اول شخص تاریخ بود از نظر من...
ایده هایی که توی بازی پیاده شده بود توی هیچ بازی تو اون زمان نبود و به شخصه FC2 رو از نسسخه 3 خیلی بیشتر قبول داشتم!
تنها مشکلی که نسخه 2 داشت این بود که بازی کن رو گیج میکرد و با ماموریت های مبهم و مسافت های خیلی طولانی ادم رو زود خسته میکرد ولی اتمسفر محیط و گیم پلی بازی کل فار کرای 3 رو قورت میداد...
تنها نکته مثبت نسخه 3 هم واس بود و بس!!! کلا اگه شخصیت واس نبود فک نکنم کسی سراغ بازی میرفت
گیم پلی 3 خیلی درپیت بود و بیشتر منو یاده بازی های اول شخص اشغال مینداخت گرافیک چندان خوبی هم نداشت
به نظرم این نسخه هم چندان موفقیتی کسب نکنه و تهش فک کنم که این بازی سرنوشت COD رو به دنبال داشته باشه...!

گرافیک نسخه 3 خوب نبود؟ گیم پلی خوبی نداشت؟ داستان خوبی نداشت؟ اگه با بازی ارتباط برقرار بکنی میفهمی که بازی خیلی خوبی بود از همه نظر.
بعضی دوستان هم میان به باکس ارت گیر میدن و میگن شبیه saint row ه:d اصل اینه که خود بازی خوب باشه...الان به نظرم کسایی که بازی رو دیدن نتونستن با کاراکتر هاش ارتباط برقرار کنن فقط همین

به نظر من شخصیت واس هم زمانی که بر روی کاور بازی و داخل نمایش های بازی نشون داده شد زیاد تاثیر گزار نبود ولی وقتی بازی رو انجام دادم و درگیر داستان و روندش شدم تازه با عمق شخصیتش اشنا شدم در نتیجه برای قضاوت در مورد بدمن جدید خیلی زوده و باید تا عرضه بازی صبر کرد.

به نظر من شخصیت واس هم زمانی که بر روی کاور بازی و داخل نمایش های بازی نشون داده شد زیاد تاثیر گزار نبود ولی وقتی بازی رو انجام دادم و درگیر داستان و روندش شدم تازه با عمق شخصیتش اشنا شدم در نتیجه برای قضاوت در مورد بدمن جدید خیلی زوده و باید تا عرضه بازی صبر کرد.

اتفاقا خیلی تاثیر گذار بود:d البته من با شخصیت جدید مشکلی ندارم.
--
coop اش هم از اون اشغال شماره 3 بهتره:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or