Far Cry 4 در 18 نوامبر 2014 عرضه خواهد شد (Xbox360/PS3/Xbox One/PS4/PC)

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
79795846030193326130.jpg
Far Cry 4 در 18 نوامبر در ایالات متحده و در 21 نوامبر در انگلستان بر روی PC ،PlayStation 3 ،PS4، Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد.
این بازی با همکاری Ubisoft Montreal، Red Storm Entertainment،Usbisoft Totonto، Usbisoft Shanghai و Ubisoft kiev ساخته شده است.
بازی باز در kyrat منطقه ای وحشی، خطرناک و نفس گیر در کوه های هیمالیا که زیر سلطه ی شاهی خود گمارده و مستبد است باید برای بقا تلاش کند. "با استفاده از تنوع گسترده اسلحه ها، وسایل نقلیه و حیوانات بازیباز ها خودشان داستان خود را در این چشم انداز وسیع و عجیب خواهند نوشت."
تهیه کننده اجرایی Far Cry 4 در مورد بازی می گوید:
پس از موفقیت Far Cry 3 ما می خواستیم فرانچایز را به سطح دیگری ببریم و بازیی بسازیم که بازیباز ها را شگفت زده کند و از سطح انتظارات طرفداران بالاتر رود. با توجه به منحصر به فرد بودن بازی ما احساس می کنیم که Far Cry 4 به عنوان یک شوتر اول شخص ناب بر قله این ژانر خواهد ایستاد. ما مشتاقیم که در ماه های آتی اطلاعات بیشتری را از بازی منتشر کنیم.
مشتریانی که بازی را پیش خرید کنند نسخه Limited Edition که شامل Hurk’s Redemption، دنباله ای از مراحل تک نفره که Hurk از Far Cry 3 در آن ها حضور خواهد داشت، می شود را دریافت خواهند کرد.
بازی برای اولین بار در کنفرانس E3 یوبی سافت نمایش داده خواهد شد.منبع

آخرین ویرایش:
قربون برم گرافیکش رو کدوم پلتفروم تو ذوق میزد؟
با چه پلتفرومی بازی کردی ؟

بازی همین الان رو سیستمم نصبه گرافیک اصلی بازی این بوده ببین خوشت میاد یا نه

1080P مکس ستینگ برات عکس گرفتم . نمیدونم رو چی بازی کردی ولی رو PC HIGH END که گرافیک خداست

گرافیک که رو پی سی های اند خداست ولی این فریم اول اینکه برای های اند نیست دوم اینکه کل جذابیت بازی رو از بین میبره

480 داشتی دیگه ؟! ماشالله چه حرارتی ! کیست آب نشه :d

قربون برم گرافیکش رو کدوم پلتفروم تو ذوق میزد؟
با چه پلتفرومی بازی کردی ؟

بازی همین الان رو سیستمم نصبه گرافیک اصلی بازی این بوده ببین خوشت میاد یا نه

1080P مکس ستینگ برات عکس گرفتم . نمیدونم رو چی بازی کردی ولی رو PC HIGH END که گرافیک خداست

شما رفتی خدا تومن سیستم بستی . به خدا ما نباید تاوانش رو پس بدیم . ول کن جان عزیزت .
شما با فریمریت 22 شوتر بازی میکنی ؟ خوش بحالت !!!

کاش Vass توی بازی باشه حالا هر مدلی که میشه! این Villain جدید که ظاهرش خیلی چنگی به دل نمی زنه امیدوارم به اندازه کافی روانی باشه:دی

دیگه این حقیقتیه که باید بپذیرید

تا چند وقت دیگه بتمن ویچر 3 و... کلی بازی شاخ دیگه میاد که رو کنسولهای قبلی عرضه نمیشن نمیشه کپی خورشون کرد

یا باید برید سمت PS4/XONE یا PC
انتخاب با خودتونه .. نسل جدید شروع شده و شرایط برای خیلی ها سخت تر
سالی 1 کال آف بیاد واسه ما مولتی بازا کافیه;) حالا هستیم!

خوب اره من 480GTX اجرا کردم مشکلی هست مگه ؟:d

رقیب گفت از گرافیک بازی خوشش نیومده گفتم حقیقیت بازی اینه ببینه
چه ربطی داشت پردی وسط خودتو مطرح کنی ؟

راستی درجه حرارت R9 290X چی میگه ؟ ازون برام بگو:d

خواستی اِفِ بیای گفتم بادتو خالی کنم :d

با 480 اومدی ادعای های اند میکنی :d

290X هم سلام میرسونه ، کل کارتت هم تو حرارت خوابونده، پرابلم ؟! :d در کل هم ربطی نداشت کارتت داغه دیگه :d

پ.ن: دیگه ادامه ندیم :d

احمد باز شروع کردی ؟ :d وارد بحث کارت گرافیک نشو نمیخوام بحث تاپیک عوض بشه من کی گفتم سیستم HIGH END ؟؟؟ احساس خود کم بینی داری ؟

اِفِ چیه با ؟ تفکراتت منفیه فکر میکنی همه مثل خودتن :d من بخوام افه بیام که OSD OFF میکردم تو اصلا چیزی نمیدیدی بچه ای ؟

پسر خوب 480 GTX رو نود 40 نانو داری با R9 290X رو نود 28 نانو دما 95 درجه مقایسه میکنی بعد معماری فرمی کجا معماری داغون AMD کجا . فریم تایم افتضاح کارتهایAMD که خبر ازش داری

خلاصه اون رفیقت گفت گرافیک تو ذوقش زده من گفتم حقیقیت داستان اینه حالا فکر میکنی من داشتم افه میزاشتم اون دیگه مشکل از شخصیت من نیست :d

افتضاح ؟؟؟ AMD R9 ؟؟؟ باز خدا رو شکر 540 نداری :d . GTX 480 TITAN دارن ایشون . یک کارت گرافیکی متوسط شما داری از نظر یک PC HE . و290 R9 بالاترین رده ی کمپانی AMDه بعد 295 .

احمد فن AMD ـه یهو حساس میشه .نمیشه کنترلش کرد . درجه حرارت 480GTX اونم رو نود 40 از قدیم معروف بوده به بخاری برقی . این کارت سال 2010 عرضه شد دماش به 91 میرسه اونم اگه کارت مدل رفرنس باشه .. R9 290X نازنین که معماری GCN داره دماش میرسه به 95

حالا نمیدونم چرا یهو بما کلید کرد جوونن دیگه ارزو دارن
yahoo_4.gif

خودم فن انویدیام . ولی مقایسه دو کارت جدیدو قدیم بخاطر تولید گرمای مشابه یکم بی ربطه . چون تکنولوژیاشونم به قول شما فرق دارن . در کل بیخیال شیم :d

آخرین ویرایش:
من موندم چیه این کاور فانه هی میگید فان :دی
تنها چیزی که فان دیده میشه صورت طرف هست که اونم اگه یکم به عمق صورتش نگاه کنید یک خشم جالبی پشتشه مثل همون Vaas :دی اگه واقعا اینم مثل Vaas بشه عالیه!
اون تیکه که ضامن نارنجک رو کشیده ویک بدبختی تو دستش گرفته هم دقیقا مثل Vaas هست و رفتارش مثل همونه و خیلی جالبه بنظرم!
محیط پشتشم که فوق العاده بنظر میرسه :دی

بنظر میاد این شخصیت حالت فان تری نسبت به Vaas داشته باشه ولی من فکر میکنم به اندازه همونم ظالم باشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or