Far Cry 4 در 18 نوامبر 2014 عرضه خواهد شد (Xbox360/PS3/Xbox One/PS4/PC)

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
79795846030193326130.jpg
Far Cry 4 در 18 نوامبر در ایالات متحده و در 21 نوامبر در انگلستان بر روی PC ،PlayStation 3 ،PS4، Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد.
این بازی با همکاری Ubisoft Montreal، Red Storm Entertainment،Usbisoft Totonto، Usbisoft Shanghai و Ubisoft kiev ساخته شده است.
بازی باز در kyrat منطقه ای وحشی، خطرناک و نفس گیر در کوه های هیمالیا که زیر سلطه ی شاهی خود گمارده و مستبد است باید برای بقا تلاش کند. "با استفاده از تنوع گسترده اسلحه ها، وسایل نقلیه و حیوانات بازیباز ها خودشان داستان خود را در این چشم انداز وسیع و عجیب خواهند نوشت."
تهیه کننده اجرایی Far Cry 4 در مورد بازی می گوید:
پس از موفقیت Far Cry 3 ما می خواستیم فرانچایز را به سطح دیگری ببریم و بازیی بسازیم که بازیباز ها را شگفت زده کند و از سطح انتظارات طرفداران بالاتر رود. با توجه به منحصر به فرد بودن بازی ما احساس می کنیم که Far Cry 4 به عنوان یک شوتر اول شخص ناب بر قله این ژانر خواهد ایستاد. ما مشتاقیم که در ماه های آتی اطلاعات بیشتری را از بازی منتشر کنیم.
مشتریانی که بازی را پیش خرید کنند نسخه Limited Edition که شامل Hurk’s Redemption، دنباله ای از مراحل تک نفره که Hurk از Far Cry 3 در آن ها حضور خواهد داشت، می شود را دریافت خواهند کرد.
بازی برای اولین بار در کنفرانس E3 یوبی سافت نمایش داده خواهد شد.منبع

آخرین ویرایش:
کاورش منو یاد SR4 میندازه !
فقط اگه یه شخصیت روانی مثل Vaas توش باشه حله :دی
اونی هم که پشتشه ملت میگن شبیه هیولاست بیشتر مثل یه Statue میمونه !

بعد من الان 5 صفحه نظراتو خوندم یک چیزیو فهمیدم اینکه از روی یک کاور بچه ها متوجه همه چیز شدن ماشالله :دی
یکی میگه تو بازی هیولا هست یکی میگه شخصیتش آشغاله بابا به جان خودم هنوز یک کاور بیشتر ازش منتشر نشده :)) باور کنید :))

+ اولین آواتارم من گذاشتم :دی بنظرم که خیلیم عاولیه!

آخرین ویرایش:
قیافه این بابا مو سفیده خیلی پیچیده تر از چیزیه که فکر میکنیم. از یه طرف خیلی منگل و بی مزه به نظر میاد (که تو نگاه اول همه این برداشت رو میکنن و ناامید میشن) اما اگر بخواید با دید Vaas بهش نگاه کنید، میتونه آدم خیلی دیوانه تری از اون باشه. دیوانه تر از چیزی که فکر میکنیم. حالا باید منتظر بود و دید نقشش چی و چطور هست تو بازی.

احساس میکنم یارو g*y هم باشه :d:d

ولی به هرحال خیلی خوبه که ‌فارکرای جدید داریم کلا از اون تیپ FPS هایی هست که حال میکنی باهاشون !
هنوزم که هنوزه شکار کوسه میکنم تو شماره ی 3وم چون خیلی حال میده .

اینجا پاگنده هم باشه بازی بی نقص خواهد بود .

شخصيت منفي اين شماره هم به نظرم خيلي خوبه:d
از اوناست كه اول خوب رفتار مي كنه، بعد يك دفع جنون مي گيرتش (به قيافش مي خوره اين طوري باشه)

این دو دستی که اطرافش‌اند، دسته‌های سریری هستند که روش نشسته
خود سریر هم به شکل یک mythical god یا نماد بودایی (؟) ساخته شده که سر مجسمه هم شکسته و این آقا پاش رو روش گذاشته

===================================================

ولی جدای از اینها، زیستگاه افسانه‌ی هیولای Yeti، همین رشته کوه‌های هیمالیاست.
شاید به صورت Easter-Egg یا مثل هیولاهای Far Cry 1 در بازی وجود داشته باشه.

th

به به 4 Far Cry ، با آغوش باز میپذیریم این بازی رو:bighug:
یعنی نسخه ی سوم یکی از بهترین FPS Action-Advantureـهای نسل قبل بود با این حال نسخه ی دوم هم خوب بود ولی به پای شماره 3 نمیرسید ، فقط امیدوارم تنوع وسایل نقلیه و حیوونا و کاستومایز اسلحه ها بهتر و بیشتر از چیزی که بود بشه!
این یا رو هم از این روانی های دو عالمه شاید در نگاه اول دچار منگلیسم مادرزاد باشه ولی از Vass هم به نظرم نفهم تر و دیوانه تره! (بی همه چیز بهش میخوره از این بچه بازهای هیزم باشه):d

اين بازي هايي كه Cross-Gen هستن در واقع براي نسل هفتم ساخته شدن بيشتر و بعدا براي نسل هشتم هم گرافيكشون آپديت شده.

بازي كه واقعا مختص نسل هشتم باشه همون امثال The Division هستش.

الان خيلي از بازي هاي ديگه هم همين وضعيت رو دارن.مثل Evil Within, Alien Isolation و ...

اينها بازي هاي نسل هفتمي هستن و نميشه بهشون خرده گرفت و در واقع كنسول هاي جديد بايد خوشحال باشن كه براي اونها هم عرضه ميشه:d

من که خیلی بهش امیدوارم به نظرم بازی خوبی میشه!

ولی فکر نکنم گیم پلیش نسبت به نسخه ی قبل تغییرات چندانی داشته باشه!

این شخصیته هم از واس دیوونه تر به نظر میاد:d از تیپش معلومه :d ولی بعیده جای واس رو بگیره!

دوستان هنوز والپیپر با کیفیت خوب (1920 در 1080) نیومده؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or