Far Cry 4 در 18 نوامبر 2014 عرضه خواهد شد (Xbox360/PS3/Xbox One/PS4/PC)

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
79795846030193326130.jpg
Far Cry 4 در 18 نوامبر در ایالات متحده و در 21 نوامبر در انگلستان بر روی PC ،PlayStation 3 ،PS4، Xbox 360 و Xbox One عرضه خواهد شد.
این بازی با همکاری Ubisoft Montreal، Red Storm Entertainment،Usbisoft Totonto، Usbisoft Shanghai و Ubisoft kiev ساخته شده است.
بازی باز در kyrat منطقه ای وحشی، خطرناک و نفس گیر در کوه های هیمالیا که زیر سلطه ی شاهی خود گمارده و مستبد است باید برای بقا تلاش کند. "با استفاده از تنوع گسترده اسلحه ها، وسایل نقلیه و حیوانات بازیباز ها خودشان داستان خود را در این چشم انداز وسیع و عجیب خواهند نوشت."
تهیه کننده اجرایی Far Cry 4 در مورد بازی می گوید:
پس از موفقیت Far Cry 3 ما می خواستیم فرانچایز را به سطح دیگری ببریم و بازیی بسازیم که بازیباز ها را شگفت زده کند و از سطح انتظارات طرفداران بالاتر رود. با توجه به منحصر به فرد بودن بازی ما احساس می کنیم که Far Cry 4 به عنوان یک شوتر اول شخص ناب بر قله این ژانر خواهد ایستاد. ما مشتاقیم که در ماه های آتی اطلاعات بیشتری را از بازی منتشر کنیم.
مشتریانی که بازی را پیش خرید کنند نسخه Limited Edition که شامل Hurk’s Redemption، دنباله ای از مراحل تک نفره که Hurk از Far Cry 3 در آن ها حضور خواهد داشت، می شود را دریافت خواهند کرد.
بازی برای اولین بار در کنفرانس E3 یوبی سافت نمایش داده خواهد شد.منبع

آخرین ویرایش:
به نظر میاد این یارو لباس صورتی یه روانی باشه مثل Vaas :دی
FarCry 3 یکی از تجربه های فوق العاده این نسلم بود، امیدوارم حسابی روی بازی کار کنن تا اینم عالی بشه.

من شماره سوم رو برای PS3 گرفتم و بازیش کردم، خیلی از تروفیهاش رو هم گرفتم و اغلب مراحل جانبیش رو هم رفتم؛ بلکه خوشم بیاد:| :دی!
به هیچ عنوان با سلبقه من سازگار نبود این بازی. البته دوستان اشاره می کنن که بخاطر این بود که روی PS3 بازی کردیش! چون یکم هم کند بود و کلا فریم ریتش وضعیت مناسبی نداشت.
ولی PS4 دیگه ازین خبرا نیست:دی!!!

کاش پاییز نمیومد :(( بتمن و Order هم میان, دستینی هم اواخر تابستون , با این قیمتا :-s
فار 3 حرف نداشت خیلی خیلی لذت بردیم , Multiplayer سرگرم کننده ای هم داشت

قبلی که عرضه شد تا چندین ماه ملت اسم vAAs رو زمزمه میکردن/عکس آواتارشون بود....کلا یکی از بهترین و کاریزماتیک ترین شخصیتهای دنیای گیم بود..امیدوار بودم یه همچین شخصیت خوفی تو اولین تائیدیه ی بازی به نمایش بزارن ولی اینطور که از پوستر صفحه قبل بر میاد میشه گفت آدم بده ی این نسخه (احتمالا) برخلاف واس، واسه خودش آدم حسابی ایه...به اونی که دست مرده رو سرشه نگاه کنید..احتمالا "ما" ایم و نارنجک توی دستش.:x.....!!

42136876479272586548.jpg

دوستانی که میگن CROSS-GEN بده حتما پولشون از پارو بالا میره یه لطف کنن به ما هم پول بدن همین فردا میریم PS4 میخریم

درباره ی خود بازی هم که فکر کنم عالی بشه

اميدوارم همون راه شماره ٣ رو ادامه بدن و بازي رو از نظر كيفيت تو همون سطح نگه دارن و حتي بهترش كنن
شماره ٣ يه تجربه ي بي نظير بود واقعا ، گرافيك و گيم پلي و داستان و شخصيت هاي بازي همه چي عالي بود
تنوع حيوانات و شكار داخل بازي فوق العاده بود ، جا داره يادي كنيم از Komodo Dragon كه اولين بار ديدمش از جا بجستم و دسته را ول نمودم :d كوسه ي سفيدم خيلي عالي بود
هر ٢ پايان بازي مخصوصا اون كه چيز داشت خيلي خوب بودن :d

كلا جان مادرت دوباره گند نزنيد داخل اين IP

خبر عالی ای بود، این شماره ی 3 جزو شوترهایی بود که من انصافا هیچ ایرادی نتونستم ازش بگیرم، الانم مجددا روی سیستمم نصبه اگه فرصت کنم دوباره بازیش میکنم، تجربه ی نسخه ی 3 و کرکتر وااس یه چیز تکرار نشدنیه، یعنی اگه تکرار بشه لوس و دوباره کاری و تکراره و هیچ وقت هیجان نسخه ی 3 رو نداره ، امیدوارم نسخه ی 4 هم ایده های جدید خودشو ارائه بده مثل نسخه ی 3 نسبت شماره ی 2 ، یعنی هم.ن میزان پیشرفت رو توی بازی شاهد باشیم دوباره، البته با حفظ اصالت سری بازی های Far Cry ، یعنی محیط بزرگ و سند باکس، ماموریت ها جانبی، سلاح های متنوع و آپگرید های کارامد و....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or