Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
بازی رو گرفتم به قیمت 220
نکات بازی
1- اول نصب حدود 20 دقیقه طول میکشه تا کامل نصب شه و یه ویدیو آموزشی در حین نصب نشون میده
2- بروز رسان اول بازی 540 مگه
3- اول بازی منو یاد بردر لند انداخت
4-من با اینکه روی حالت نرمال رفتم توی 2 ساعت حدود 5-6 بار مردم البته 4 بارش سر یه کوئست یود که توی ماموریت های اصلی بود و با لول 5 نتونستم و برگشتم (منظور اینه بازی به نظرم بی رحمه)
5-من به شخصه عاشق مود ساخت و سازش شدم خونه های داغون رو از بین می بری بهت یه سری آهن و چوب و سرامیک و غیره میده بعد شرو می کنی خونه ساختن به نظرم یه جور سبک دفاع از قلعه میشه چون باید انواع اقسام دیوار و فنس و دیده بان و گاردب بزاری
6-درست کردن انواع مزرعه و برق و آب هم به کنار
7- کاستومایز کردن اسلحه ها خیلی پیچیده بود ولی میشد بعد یه مدت سر در آورد
8- فروشنده ها به شدت بز می خرند و به شدت گرون می فروشند
9-من کلا گرافیک برام قابل قبول بود با اینکه تو این بازی ها گرافیک مثل (داستان فی**م سو**ر ) می مونه
10- گرافیک به نظرم بهینه شده ی اسکایریمه اما بسیار روین
11-پاور آرمور زیاد سر نیاوردم چجوری ارتقا پیدا می کنه اما اینو فهمیدم که جای جای شهر افتادن شما یه چیزی مثل گلید دارین به اسم فیوژن می کنی توش تا باز شه بعد سوار می شی
12-پاور آرمور میتونه ارتقا پیدا کنه و قطعاتش تعمیر شه اما سر در نیاوردم
13- تا اینجای بازی حدود 9 مدل کلت دیدم 4 مدل شات گان 3 مدل مسلسل مین نارنجک کوکتل مالاتف
14-میتونی نارنجک رو پرت کنی بعد صحنه رو آروم کنی و به نارنجک تو هوا شلیک کنی
15-گلوله تو بازی کمه (به شخصه 4 مدل گلوله واسه کلت دیدم )
16-هوش مصنوعی بازی به نظرم هم سطحه متال گیر هست (البته با کمی ارفاق)
17-نکته منفی خاصی ندیدم (شاید چون فن بازی هستم و اولش گرفتم) ولی به نظرم منتقدا به گرافیکش گیر بدن
18 - یه ذره لودینگ وارد شدن به ساختمان ها طولانیه
19- یه باگ تو مخی داره اونم اینه که وارد یه ساختمون شدم دیدم یه یارو با آتیش بهم حمله کرد من برگشتم و از همون دری که اومده بودم تو فرار کردم (بماند که هر بار که وارد و خارج ساختمان شدم 20 ثانیه ای لود می شد ) وقتی خارج شدم چون میزان جونم پایین بود و آتش گرفته بودم مردم اما قبل از مردنم چون ساختمونه چک پوینت بود توی یه لوپ افتادم و هی لد می شد و صحنه سوختنم رو می دیدم تا اینکه از روی لود خودم یه نیم ساعتی برگشتم عقب
20- نمره خودم به این بازی رو الان نمی گم (چون مسلما تحت تاثیر احساس من از اول بازی خواهد بود و اینکه من تا 20 % بازی رو نرم نظر نمیدم)

بازی رو گرفتم به قیمت 220
نکات بازی
1- اول نصب حدود 20 دقیقه طول میکشه تا کامل نصب شه و یه ویدیو آموزشی در حین نصب نشون میده
2- بروز رسان اول بازی 540 مگه
3- اول بازی منو یاد بردر لند انداخت
4-من با اینکه روی حالت نرمال رفتم توی 2 ساعت حدود 5-6 بار مردم البته 4 بارش سر یه کوئست یود که توی ماموریت های اصلی بود و با لول 5 نتونستم و برگشتم (منظور اینه بازی به نظرم بی رحمه)
5-من به شخصه عاشق مود ساخت و سازش شدم خونه های داغون رو از بین می بری بهت یه سری آهن و چوب و سرامیک و غیره میده بعد شرو می کنی خونه ساختن به نظرم یه جور سبک دفاع از قلعه میشه چون باید انواع اقسام دیوار و فنس و دیده بان و گاردب بزاری
6-درست کردن انواع مزرعه و برق و آب هم به کنار
7- کاستومایز کردن اسلحه ها خیلی پیچیده بود ولی میشد بعد یه مدت سر در آورد
8- فروشنده ها به شدت بز می خرند و به شدت گرون می فروشند
9-من کلا گرافیک برام قابل قبول بود با اینکه تو این بازی ها گرافیک مثل (داستان فی**م سو**ر ) می مونه
10- گرافیک به نظرم بهینه شده ی اسکایریمه اما بسیار روین
11-پاور آرمور زیاد سر نیاوردم چجوری ارتقا پیدا می کنه اما اینو فهمیدم که جای جای شهر افتادن شما یه چیزی مثل گلید دارین به اسم فیوژن می کنی توش تا باز شه بعد سوار می شی
12-پاور آرمور میتونه ارتقا پیدا کنه و قطعاتش تعمیر شه اما سر در نیاوردم
13- تا اینجای بازی حدود 9 مدل کلت دیدم 4 مدل شات گان 3 مدل مسلسل مین نارنجک کوکتل مالاتف
14-میتونی نارنجک رو پرت کنی بعد صحنه رو آروم کنی و به نارنجک تو هوا شلیک کنی
15-گلوله تو بازی کمه (به شخصه 4 مدل گلوله واسه کلت دیدم )
16-هوش مصنوعی بازی به نظرم هم سطحه متال گیر هست (البته با کمی ارفاق)
17-نکته منفی خاصی ندیدم (شاید چون فن بازی هستم و اولش گرفتم) ولی به نظرم منتقدا به گرافیکش گیر بدن
18 - یه ذره لودینگ وارد شدن به ساختمان ها طولانیه
19- یه باگ تو مخی داره اونم اینه که وارد یه ساختمون شدم دیدم یه یارو با آتیش بهم حمله کرد من برگشتم و از همون دری که اومده بودم تو فرار کردم (بماند که هر بار که وارد و خارج ساختمان شدم 20 ثانیه ای لود می شد ) وقتی خارج شدم چون میزان جونم پایین بود و آتش گرفته بودم مردم اما قبل از مردنم چون ساختمونه چک پوینت بود توی یه لوپ افتادم و هی لد می شد و صحنه سوختنم رو می دیدم تا اینکه از روی لود خودم یه نیم ساعتی برگشتم عقب
20- نمره خودم به این بازی رو الان نمی گم (چون مسلما تحت تاثیر احساس من از اول بازی خواهد بود و اینکه من تا 20 % بازی رو نرم نظر نمیدم)

اتمسفر بازی چجوریاست؟ میتونه فن هارو راضی کنه؟
بازی رو از کجا خریدی؟ ریجن چند؟

اتمسفر بازی چجوریاست؟ میتونه فن هارو راضی کنه؟
بازی رو از کجا خریدی؟ ریجن چند؟
راستش اولش یه ذره شبیه جنگل های ویچر هست با مخلوطش با بردر لند
رضایت یه چیز نسبیه..من به شخصه با 2 ساعت راضی شدم و اینکه میبینم بازی به شدت عمیقه(به معنی واقعی کلمه) اصلا به چشمه یه شوتر سطحی مثل دستینی به نگاه نکین

- - -ویرایش - - -

من به دلیلی که نمیدونم اخطار گرفتم ...دیگه صحبتی نمیکنم
خوبه کلش رو تو اسپویل نوشته بودم

راستش اولش یه ذره شبیه جنگل های ویچر هست با مخلوطش با بردر لند
رضایت یه چیز نسبیه..من به شخصه با 2 ساعت راضی شدم و اینکه میبینم بازی به شدت عمیقه(به معنی واقعی کلمه) اصلا به چشمه یه شوتر سطحی مثل دستینی به نگاه نکین

- - -ویرایش - - -

من به دلیلی که نمیدونم اخطار گرفتم ...دیگه صحبتی نمیکنم
خوبه کلش رو تو اسپویل نوشته بودم

دوست عزیز این بازی مراحل اصلی هم داره؟چون من تا حالا falloutبازی نکردم میخاسم ببینم مراحل اصلی وداستانی داره یا فقط میتونی توی محیطش گشت وگذار کنی و موجودات را از بین ببری و یه چیز دیگه این که گرافیکش تقریبا شبیه کدوم بازیاس میخام ببینم گرافیکش نسل هشتمی هس؟

دوست عزیز این بازی مراحل اصلی هم داره؟چون من تا حالا falloutبازی نکردم میخاسم ببینم مراحل اصلی وداستانی داره یا فقط میتونی توی محیطش گشت وگذار کنی و موجودات را از بین ببری و یه چیز دیگه این که گرافیکش تقریبا شبیه کدوم بازیاس میخام ببینم گرافیکش نسل هشتمی هس؟
اصل بازی به داستان‌هایی‌ هست که توش هست. مگه می‌شه Plot نداشته باشه اصلا :دی
گرافیک هم خوب هست،عالی‌ نیست ولی‌ خوب هست.Launch تریلر رو ببینین.

خیلی دوست دارم جواب همه دوستان رو بدم
صبح ساعت 9 تو سر کار با کلی شوق و ذوق هم اومدم نقد خودم رو منصفانه نوشتم
از اول تا آخر هم توی اسپویل گذاشتم اما نمیدونم یهو اخطار گرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدایی خورد تو ذوقم

از اول تا آخر هم توی اسپویل گذاشتم اما نمیدونم یهو اخطار گرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدایی خورد تو ذوقم

داداش تاراحت نشو.مدیرهای این سایت خلیلی خوبن.حتما حواسش نبوده یا دستش خورده یا دقت نکرده که همش توی اسپویل هست.لطفا بیشتر برامون از بازی توی اسپویل بگو.من الان بازی دستمه ولی مولتی بلک اوپس3 نمیزاره سمت بازی دیگه ای برم.

خدایی خورد تو ذوقم

کجا اخطار گرفتین؟ من که چیزی نمیبینم. پروفایل رو هم چک کردم اخطاری که لغو شده باشه هم نیست.

راستش الان خودمم چک کردم ندیدم(از بالای موس زیر عکس پروفایلمم حذف شده :)

- - -ویرایش - - -

بازی مراحل اصلی و فرعی داره ...کلا داستان اولش با اینکه ساده است اما در گیرت می کنه
گرافیکش به نظرم بین ویچر و اسکایریمه

من چند تا نقد از 20 درصد اول بازی خوندم و اغلبشون از فاز تکراری و عدم شخصیت پردازی خوب شخصیت ها نالیدن
البته میگن خیلی مناسب طرفداراشه

امروز داشتم از جلوی یه فروشگاهی رد میشدم دیدم این nerd ها صف وایسادن که برن این بازی رو بخرن :d من خودم اگه سیستمم میکشید میرفتم میخریدمش :x
درکل فکر کنم بازیش بیشترین هزینه تبلیغات رو بین بازی های امسال داشته. هر جایی بری پوسترش هست.
یکی داشت توی مغازه با ps4 یه مرحله ایش رو بازی میکرد به نظرم گرافیکش خوب بود.
ویرایش : الان توی استیم دیدم تاریخ لانچ 9 نوامبر هست بعد اینجا دارن 8 ام میفروشنش :|:d

خب فردا Bethesda برگ برندش رو میکنه و متاتکریتیک و Game Ranking برا اثر نمرات بالای این عنوان، منفجر میشن و بتسدا میخواد رکورد بهترین Developer و publisher رو از آن خود کند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or