Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
به نظر من یکی از معایب fallout اینه که وقتی main quest رو تموم میکنی بازی هم تموم میشه. مثل the elder scroll نیست که بشه بعدش هم بازیو ادامه داد

اگه DLC ها رو نصب کنید این مشکل برطرف میشه. یکی از DLC ها داستان اصلی رو ادامه میده و وقتی تموم میشه از بازی خارج نمیشه و میشه رفت سراغ ماموریتهای جانبی.

xn4uo551cjq51vd4cib8e.jpg

==========================

یکی از کاربر های Reddit تونسته نشونه GNN تو این تریلر رو پیدا کنه پس احتمال حضور Threedog تو بازی وجود داره:bighug:

ویرایش :
یکی دیگه هم فهمیده اون شخصی که لباس کاراگاه تو تریلر پوشیده بود،در واقع یک روبات هست
به دست چپش یک نگاهی بندازید

آخرین ویرایش:
یکی از کاربر های Reddit تونسته نشونه GNN تو این تریلر رو پیدا کنه پس احتمال حضور Threedog تو بازی وجود داره:bighug:
این GNNــه اوشون GNR Galaxy News Radio بودن :دی GNR یکی از بهترین رادیوهای تاریخ صنعت گیم بود :دی

در هر صورت تری داگ احتمال حضورش تو بازی خیلی خیلی زیاده :دی اولین کسی هم که اشاره کرد به بازی و یه جورایی اومدن شماره بعدی رو تیز کرد خود صدا پیشه ی تری داگ بود :دی

این GNNــه اوشون GNR Galaxy News Radio بودن :دی GNR یکی از بهترین رادیوهای تاریخ صنعت گیم بود :دی

در هر صورت تری داگ احتمال حضورش تو بازی خیلی خیلی زیاده :دی اولین کسی هم که اشاره کرد به بازی و یه جورایی اومدن شماره بعدی رو تیز کرد خود صدا پیشه ی تری داگ بود :دی

Galaxy News Network نمیتونه باشه؟ :-/ زوزه‌های ThreeDog رو این بار به صورت تصویری مشاهده می‌کنیم :d

شک نداشته همونجوری که skyrim رو فشرده کردن و cdpr هم ورداشت w3 به اون بزرگی رو فشرده کرد اینم فشرده میکنن فقط ubi و rock star هستن که بازیاشونو مثل خیار با حجم بالا عرضه میکنن بدون دلیل.

به هرحال هر انجینی فرق میکنه خروجیش . نمیشه محکوم به کم کاری کرد استودیو رو به خصوص راک استار

این نقشه هم به نظرم جالب اومد. نقشه Boston که لوکیشنهای داخل تریلر روش مشخص شدند.

جنوب غربی‌ترین نقطه ( Fenway Park )، شهر داخل تریلره که یکی از NPC ـها لباس بیسبال پوشیده؛ در حال حاضر هم اسمش رو Diamond City گذاشتند
خود Fenway Park هم ورزشگاه بیسبال Boston و خانه تیم Red Sox ـه
شمالی ترین نقطه هم بنای یادبود Bunker Hill ـه

240

آخرین ویرایش:
نصف لذت گیمر بودن به کل کل کردناشه ، بین فن بازای مختلف ، نه اینکه مثه حکومت نظامی بیاین کامنتا رو دیلیت کنید .
من الان 6ساله میام بازیسنتر ،تقریبا هر روز ، زیاد کامنت نمیزارم چون زبون تندی دارم ولی گاهی اینکارو میکنم. خودمم توی بازینما مدیر بودم یه مدتی ، خوب میفهمم چی بگم که به کسی بر نخوره و به سایت از لحاظ قوانین کشور لطمه وارد نشه ، ولی این بر خورد شما اصلا پسندیده نبود

بعد هم دست آخر یکی بیاد این کامنت رو بزاره o.O

گرافیکش حالمو به هم زد ..

آر یو **** کیدینگ می?

نصف لذت گیمر بودن به کل کل کردناشه ، بین فن بازای مختلف ، نه اینکه مثه حکومت نظامی بیاین کامنتا رو دیلیت کنید .
من الان 6ساله میام بازیسنتر ،تقریبا هر روز ، زیاد کامنت نمیزارم چون زبون تندی دارم ولی گاهی اینکارو میکنم. خودمم توی بازینما مدیر بودم یه مدتی ، خوب میفهمم چی بگم که به کسی بر نخوره و به سایت از لحاظ قوانین کشور لطمه وارد نشه ، ولی این بر خورد شما اصلا پسندیده نبود

بعد هم دست آخر یکی بیاد این کامنت رو بزاره o.O

گرافیکش حالمو به هم زد ..

آر یو **** کیدینگ می?

پست شما و پشت بندش کسانی که نقل قول کرده بودن به این دلیل پاک شد که شما حق ندارید اینجا به کسی امر و نهی کنید و بگید که بیاد تو تاپیک یا نه.

به شخصه از گرافیک بالا و پیشرفته لذت می برم. اما در مورد بازی های بتسدا اگه کسی به بهانه ی گرافیک بخواد ازشون بگذره براش آرزوی موفقیت و تندرستی می کنم.

موتور id tech 5 اشغال ترین موتوری هست که دیدم. کلا یک تکنیک خاص داره و ان هم MEGA TEXCHER RENDERING هست. به چه معنا؟

به این معنا که سازنده میتونه حجم نامحدودی از بافت ها را وارد بازی کنه بدون اینکه نگران میزان حافظه در دسترس باشه.بعد چی میشه؟

بازی به فنا میره ودر جای جای بازی بافت های بی کیفیت و مذخرف دیده میشه. حتی میکامی و تیمش هم با وجود ویرایش نتونستند درستش کنند. کار از ریشه خراب هست
چند وقت پیش بتسدا گفته بود دارند روی شماره 6 این سری موتور کار میکنند. امیدوارم با یک موتور جدید بازی را ساخته باشند.

فعلا نمیشه در رابطه با گرافیک نظر داد. اما با این تریلرها و با این تصاویر گرافیک فوق العاده ضیعف هست.

این حرفم که من به خاطر فلان مسئله ( بخوان گرافیک) نمیتونم از بازی های بتسدا بگذرم ، چطور گرافیک برای بقیه بازی ها مهم هست اما برای این سری بازی نه؟!

امیدوارم اگر قرار با همچین گرافیکی بیاد منتقدان سخت باهاش برخورد کنند.

آقاااا جریان چیه؟؟؟ :d همه انقدر دارن میگن گرافیکش پایینه قبل از اینکه ببینم فکر کردم فاجعست اما زیاد بدم که نیست :d انقدر که همتون مینالید بد نیست :d

ولی من فکر میکنم اینا اومدن اینکارو کردن چون میخوان مخالف بقیه استودیو ها باشن :d

از این نظرکه همه جا الان شده نشون دادن گرافیک خیلی خفن ولی آخرش تحویل دادن یه چیز معمولی (حتی از همین بازی هم پایین تر) اما اینا میخوان نسبت به آخرش پیشرفت نشون بدن همه کف و خون قاطی کنن :d

در ضمن شماره 3 بازی هم اصلا گرافیک خوبی نداشت که از این توقع دارید (هرچند بازم میگم گرافیکش بد نیست)

از طرفی هم یه سری حرفاتون واقعا غیر منطقیه. اینکه میگین این سری به گرافیک پایین و باگ هاشه به نظرم واقعا حرف از دم داغونیه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or