Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
این که برای بتسدا گرافیک مهم نبوده و اینا رو از کجا میارید؟:دی

وقتی Oblivion اومد، تا یه مدت گرافیکش قابل هضم نبود. حتی Skyrim هم با توجه به وسعتش و توان نسل قبل عالی بود.

این داستان گرافیک همچنان ادامه داره
موتورهای گرافیکی همه یه جور نیستن هر کدوم یکسری مزایا و معایب دارن حالا چون یکسری های راضی نیستن و رضایت ندارن یه بازی باید کلا عوض بشه بعد از اونور درگیر بشه با Fan ها
مثال میگم TES تو قسمت جنگ مشکل داره , مثلا حمله میکنن به یه شهر واقعا مسخرست ولی جاش Gothic با اینکه قدیمیتر هست بهتر عمل میکنه تو قسمت جنگ ها حالا من کدوم بازی رو بچسبم ؟ من هر دو رو بازی کردم با مزایا و معایب هر دو هم مشکل نداشتم انچنان
حالا باز دوست دارین کش بدین :|

چرا گیر دادین به ویچر 3 بدبخت ؟ :d ویچر 3 اگه فقط گرافیک داشت متاش 93 نمیشد.
قرار نیست برای اثبات فال اوت فنی ــتون هرچی RPG هست رو بکشید پایین. کسی گرافیک آنچارتدی از بازی نخواست, منم از گرافیک بازی بدم نیومده اما میتونست خیلی بهتر از اینا باشه.
البته تا یه نمایش درست حسابی از گیمپلی نبینیم نمیشه نظر قطعی داد.

والا من این بحث گرافیک را اصلا نمی فهمم! از کی تاحالا فال اوت ادعای گرافیک داشته؟! مگه دارید در مورد کرایسیس حرف می زنید؟! یه عده از عزیزان جوری از گرافیک حرف می زنند که انگار چون گرافیک مورد انتظار نیست پس بازی افتضاحه، هر کی هم بازی را بخرد آدم ضایعی هست!!!
خواهشا توی نقد هاتون سفید و سیاه نگاه نکنید اونم با یک تریلر!!!

من که تا امشب حتما بازی رو پیش خرید میکنم ...... و در راستای نظرات بعضی ها ... شماها برید اینقدر از گرافیک بعد از دیدن یک تریلر ایراد بگیرین تا............. یک چیزیتون بشه......... ;)

آخرین ویرایش:
یه چند تا موضوع رو بگم راحت شم
1 - فکر کنم همه دوستداران Fallout از Fallout 4 راضی باشن الان
2 - ما میخوایم Fallout بازی کنیم نه W3
3 - از کسانی که به گرافیک گیر دادن چند تاشوت منتظر ادامه Fallout بودن ؟ چندتاشون منتظر TLG هستن ؟ چند تاشون منتظر XV ؟ چند تاشون منتظر Quantum Break هستن ؟ یه مقدار هم به انتظار Fan های Fallout احترام بزارید بد نیست و فکر نکنم دیده باشید من تو تاپیک یکی از بازی ها که گفتم مسخره بازی در اورده باشم
4 - هیچکس مجبور نیست بازی رو بخره یا بازی کنه

--
Epic Fail هم قرار باشه بشه بازم پیش خرید میکنم :)

Fallout 4 که بیاد همه میرن تو فضای بازی غرق میشن دیگه کسی به گرافیکش گیر نمیده :دی به نظر خودم گرافیکش خیلی هم ایراد نداره، در سطح خوب هست شاید بهتر هم بشه! :دی باید دید 30 فریمه یا 60 فریم، اگه 60 فریم باشه که انصافا دیگه نمیشه زیاد بهش گیر داد ولی خب بعیده 60 باشه :دی در کل این همه سال منتظر معرفی بازی موندیم، انصافا واسه فن های بازی آخرین چیزی که مهمه گرافیکش هست، نه اینکه کلا مهم نباشه ولی اگه بتونن یه عنوانی بهتر از F3 بسازن تا مدت ها ما رو خوشحال و راضی نگه میدارن :دی

گرافیک میتونست بهتر باشه؟ انیمیشن ها در سطح این نسل نیستن؟ بله صد در صد . . . ولی یادم نمیاد حتی یک ثانیه از لذت وصف ناپذیری که با skyrim داشتم مربوط به گرافیکش بوده باشه (که اصلا گرافیک خاصی هم نداشت روی کنسول که بخواد کسی رو با گرافیکش جذب کنه).

من که شدیدا برای تجربه کردنش هیجان زدم و انتظار یه دنیای پر و پیمون از بازی دارم، چیزی که مردم به خاطرش fallout بازی میکنن. امیدوارم توی E3 یه نمایش مفصل از گیمپلی نشون بدن که بشینیم در مورد اون اصل کاری بحث کنیم نه گرافیکی که خیلی بازی های درب و داغون این نسل هم دارنش.

چرا گیر دادین به ویچر 3 بدبخت ؟ :d ویچر 3 اگه فقط گرافیک داشت متاش 93 نمیشد.
قرار نیست برای اثبات فال اوت فنی ــتون هرچی RPG هست رو بکشید پایین. کسی گرافیک آنچارتدی از بازی نخواست, منم از گرافیک بازی بدم نیومده اما میتونست خیلی بهتر از اینا باشه.
البته تا یه نمایش درست حسابی از گیمپلی نبینیم نمیشه نظر قطعی داد.
اولا کسی هیچ بازی RPG رو پایین نکشیده (الل خصوص W3) :) دوما اول دوستان اومدن گرافیک W3 رو پیش کشیدن که خوب جواب هایی فقط در مورد گرافیک دو بازی ردو بدل شد همین !
الان با ایت منطق، یکی از بهترین بازی ها از نظر گرافیک فنی رو چجوری شما طرف بد قضیه گذاشتی؟

طرف بد ؟ نه انصافا همین جوری رو هوا پست دادی بدون اینکه پست های صفحه های قبلی رو خونده باشی
8-| پست ممد Frobary رو یدور دیگه بخون و از درجه توهمت هم کم کن ....
بازم میگم اگه گرافیک بالا میخواید (کاری به بقیه جاهاش ندارم) W3 بازی کنید ولی اگه Fallout میخواین بسم الله ....

آخرین ویرایش:
[MENTION=104900]WhEatLeY[/MENTION]
You can play in Third Person or First Person, or on the PC version, a new "Classic Mode" that will put the game into birds eye view and play similar to
the classic Fallout Games.
:d
=====================
کسی که این رو گفته و یه سری اطلاعات دیگه هم داده ماه معرفی بازی رو درست گفته بود.

آخرین ویرایش:
الان هی Witcher Witcher میکنید و مثلا میخواید بگید این بازی فقط گرافیک داره میدونید دارید خودتون رو مضحکه عام و خاص میکنید؟

ویچر 3 یکی از بهترین RPG های حال حاضر این نسل. انقدر خودتون رو مسخره و کوچیک نکنید.

هرکی ندونه فکر میکنه بتسدا و بازی هاش چی هستن مثلا که ویچر مقابلش کوبیده میشه!!! همچین میگن انگاری مثلا بازی های بتسدا فلسفی بوده و به ریشه علم بشریت پرداخته. Witcher 3 یکی از غنی ترین بازی ها از نظر داستان و شخصیت پردازیه.

- - -ویرایش - - -

دوما اول دوستان اومدن گرافیک W3 رو پیش کشیدن که خوب جواب هایی فقط در مورد گرافیک دو بازی ردو بدل شد همین !

الان با ایت منطق، یکی از بهترین بازی ها از نظر گرافیک فنی رو چجوری شما طرف بد قضیه گذاشتی؟

چرا تا کم میارید TO و Ryse رو مثال میزنید؟! انگار که نه انگار U2 و TLOU و GEOW و ... با خفن ترین گرافیک ها گوتی شدند!
این یکی رو یکی از بازی های BGS زد نفله کرد ;;) :دی
الان یه چیزی شده وضعیت انتخاب بین خوب-راضی‌کننده (F4) و فوق العاده عالی (W3)‌

حالا هرچی هم بگید گرافیک واسه این بازی مهم نیس و اینا به هر حال انتظارات رفته بالا. الان امسال مثلا اگه بیاد زمانیه که بازی‌هایی مثل همین w3‌ ،‌ بتمن،‌یا BB‌ اومدن. پس اگه کسی میگه توی ذوق میزنه با وجود همچین بازی‌هایی قطعا حق داره.
البته این فقط در مورد گرافیکه :دی
ضمن اینکه یه چیز خوب ، خوبه و هیچ وقت بد نیست :دی (چی گفتم) حالا اگه از نظر شما گرافیک بازی خوبه ، پس دیگه مشکلی نیست !! مطمئنا فوق العاده عالی باشه بهتره ، ولی وقتی خوبه هیچ مشکلی نیست ، تازه خوب هم هست که خوبه :دی
الان توی Top Sellers استیم دومه:|;;):d
با همین گرافیکش !؟ پیف پیف :-& :دی

این که برای بتسدا گرافیک مهم نبوده و اینا رو از کجا میارید؟:دی

وقتی Oblivion اومد، تا یه مدت گرافیکش قابل هضم نبود. حتی Skyrim هم با توجه به وسعتش و توان نسل قبل عالی بود.
مثل اینکه بازی سه برابر اسکایریمه:bighug::d
لینک Reddit

الان هی Witcher Witcher میکنید و مثلا میخواید بگید این بازی فقط گرافیک داره میدونید دارید خودتون رو مضحکه عام و خاص میکنید؟

ویچر 3 یکی از بهترین RPG های حال حاضر این نسل. انقدر خودتون رو مسخره و کوچیک نکنید.

کسی از ویچر به عنوان یه بازی rpg انتقاد نکرد :| این پست رو خوندم یاد این سریال ها افتادم که یه نفر میاد مغلطه میکنه :|
بحث گرافیک وسط کشیده شد،هیچکس نه از داستان 2 بازی چیزی گقت و نه از خوب/بد بودنشون :|

هرکی ندونه فکر میکنه بتسدا و بازی هاش چی هستن مثلا که ویچر مقابلش کوبیده میشه!!! همچین میگن انگاری مثلا بازی های بتسدا فلسفی بوده و به ریشه علم بشریت پرداخته. Witcher 3 یکی از غنی ترین بازی ها از نظر داستان و شخصیت پردازیه.
lol k....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or