Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
من که نمیگم گرافیک اصلا مهم نیست اتفاقا خیلی هم مهمه... یکی از دلایلی که Fallout 3 و Skyrim رو نصفه ولشون کردم همین گرافیکشون بود
گرافیک Skyrim تو زمان خودش هم اصلا خوب نبود در مقابل بازی های Open-World دیگه حتی اگه وسعتش خیلی هم زیاد باشه. GTA IV ،Assassin Creed II و Red Dead قبل از Skyrim عرضه شدن ولی گرافیک فوق العاده ای داشتن. سیستم مبارزاتش هم در حد هابیل و قابیل بود :d
ظاهرا Witcher 3 انتظارات همه رو از گرافیک بازی ها خیلی بالا برده برای همین اگه Elder Scrolls 6 یه تحول اساسی تو گرافیکش نداشته باشه دیگه بنظرم شانس زیادی نداره
البته همه چیز هم گرافیک نیست مثل همین The New Order با این که واقعا گرافیک بدی داشت ولی چون گیم پلی بازی خیلی خوب بود کاملا برای من راضی کننده بود هرچند به هیچ وجه نمیتونست به پای نسخه های قبلی Wolfenstein برسه
در کل اگه بخوام بین گرافیک و گیم پلی عالی یکی رو برای Fallout 4 انتخاب کنم مطمئنا گیم پلی اولویت بیشتری برای من داره

درسته عزیز . witcher 3 به قدری زیبا بود ( نه از نظر گرافیک فقط ) که من شانس باقی RPG ها رو در ادامه نسل خیلی کم میدونم که در جایگاه مخصوص قلب من قرار بگیرن .

اتفاقا الان بعضی دوستان یه جوری دارن گیم پلی اسکاریم رو در مقابل گرافیکش قرار میدن که انگار بار موفقیت اسکایریم همین گیم پلی بازی کشیده و گرافیک به خصوص ( محیط زیبا - طراحی و ... ) لکه ننگی بوده بر سابقه بتزدا که اگه کمتر هم میشد چه بسا به جای متای 95 الان متای 100 رو شاهد بودیم :d

اتفاقا الان بعضی دوستان یه جوری دارن گیم پلی اسکاریم رو در مقابل گرافیکش قرار میدن که انگار بار موفقیت اسکایریم همین گیم پلی بازی کشیده و گرافیک به خصوص ( محیط زیبا - طراحی و ... ) لکه ننگی بوده بر سابقه بتزدا که اگه کمتر هم میشد چه بسا به جای متای 95 الان متای 100 رو شاهد بودیم :d
ما داریم در مورد گرافیک تکنیکی صحبت میکنیم نه هنری ! Skyrim تو این ضمینه ترکوند مطمعنا F4 هم میترکونه :)

ما داریم در مورد گرافیک تکنیکی صحبت میکنیم نه هنری ! Skyrim تو این ضمینه ترکوند مطمعنا F4 هم میترکونه :)

پس به این نتیجه میرسیم که گرافیک مهمه در این بازی ( چه هنری چه فنی )

و پست های اخیر ابن روزها که نوشته شدن به ضرس قاطع : گراقیک مهم نیست در بازی های بتزدا . جمله اشتباهی هست .

منم امیدوارم به لحاظ هنری و حتی فنی عنوان موفقی باشه چون بازی مورد علاقه من هستش و قصد تجربه اش رو دارم .

پست صفحه قبل هم گفتم اگر نباشه خیلی مهم نیست و من دوستش میدارم اما اگر داشته باشه تجربه و لذت بازی رو برای من بیشتر میکنه

نه MGS آخه؟! جدا MGS آخه؟! :d ببین کار به کجاها رسیده که MGS رو جلوی Fallout میذارن میگن GOTY :d
بعد این قضیه ی گیر دادن به گرافیک بازی چیه من متوجه نشدم. این بازی اگه همون امکانات و وسعت نسخه های قبلی رو داشته باشه باید به گرافیکش جایزه ام بدن. دیگه توقع دارین چه گرافیکی رو کنسولای فاجعه ی نسل جدید (خودمم یکیشو دارم پس از روی ترول نمیگم) ببینین مثلا؟!

هیچم کنسول های نسل جدید ضعیف نیستن خیلی هم خوبن:دی
چرا این ضعف برا بازی های ea و اسکوئر و ... نیست یا برای انحصاری ها اونوقت برای bethesda هست؟؟؟؟(دارم در مورد گرافیک حرف می زنم نه فریم و ...)
نه مشکل از جای دیگس:دی
دیگه وقتی کنسول 16 برابر قوی شده نسبت به نسل قبل ولی کیفیت بعضی عنوان ها هنوز مثل قبله این گش*دی سازنده محترم رو می رسونه نه ضعف رو ( اگه ubi ,ea و ... به عرضه بازی هاشون روی wiiu ادامه می دادن کیفیت عناوینشون از اینم بیشتر می بود:)))
چه بسا روی همین کنسول های به اصطلاح ضعیف شما اخر نسل عناوینی خواهیم دید که با cg عملا فرقی ندارن

الان یه چیزی شده وضعیت انتخاب بین خوب-راضی‌کننده (F4) و فوق العاده عالی (W3)‌

حالا هرچی هم بگید گرافیک واسه این بازی مهم نیس و اینا به هر حال انتظارات رفته بالا. الان امسال مثلا اگه بیاد زمانیه که بازی‌هایی مثل همین w3‌ ،‌ بتمن،‌یا BB‌ اومدن. پس اگه کسی میگه توی ذوق میزنه با وجود همچین بازی‌هایی قطعا حق داره.

هیچم کنسول های نسل جدید ضعیف نیستن خیلی هم خوبن:دی
چرا این ضعف برا بازی های ea و اسکوئر و ... نیست یا برای انحصاری ها اونوقت برای bethesda هست؟؟؟؟(دارم در مورد گرافیک حرف می زنم نه فریم و ...)
نه مشکل از جای دیگس:دی
دیگه وقتی کنسول 16 برابر قوی شده نسبت به نسل قبل ولی کیفیت بعضی عنوان ها هنوز مثل قبله این گش*دی سازنده محترم رو می رسونه نه ضعف رو ( اگه ubi ,ea و ... به عرضه بازی هاشون روی wiiu ادامه می دادن کیفیت عناوینشون از اینم بیشتر می بود:)))
چه بسا روی همین کنسول های به اصطلاح ضعیف شما اخر نسل عناوینی خواهیم دید که با cg عملا فرقی ندارن

یه سوال
این همه رو گراف Order کار کردن کجارو گرفت ؟
Fan های PS تو همین BC چیا گفتن در موردش ؟
هی بچسبین به گرافیک ببینم کجارو میگیرین :d

یه سوال

هیچکس نمیگه بیاد گرافیکی مثل اردر بده و ...
ولی دیگه نباید ایطوری ضایع باشه(حداقل جزو عناوینی باشه که گرافیک متوسطی دارن)

اتفاقا گرافیک مهمه خیلی هم مهمه
وگرنه چه لزومی داره هر 6-7 سال کنسول جدید بیاد؟؟؟؟ خیلی راحت این عناوینی که برای نسل 8معرفی شدن با همین گیمپلی حال حاضر رو نسل هفتم قابل پیاده سازی هستند
این گرافیک هستش که به هر نسل معنا میده بعد حالا نوع تجربه گیمی و ...

هیچکس نمیگه بیاد گرافیکی مثل اردر بده و ...
ولی دیگه نباید ایطوری ضایع باشه(حداقل جزو عناوینی باشه که گرافیک متوسطی دارن)

اتفاقا گرافیک مهمه خیلی هم مهمه
وگرنه چه لزومی داره هر 6-7 سال کنسول جدید بیاد؟؟؟؟ خیلی راحت این عناوینی که برای نسل 8معرفی شدن با همین گیمپلی حال حاضر رو نسل هفتم قابل پیاده سازی هستند
این گرافیک هستش که به هر نسل معنا میده بعد حالا نوع تجربه گیمی و ...
فیلم Avenger می خوای ببینی یا بازی کنی ؟
نمیگم گرافیک دهه 90 باشه که
ولی من نمیدونم چرا همه تنها فکرشون گرافیک و نه داستان یا Gameplay

---
اسلحه هم رو سرتون نذاشتن که بیاین Fallout بازی کنین

برای همه داستان و گیمپلی مهمه
ولی دیگه نباید این دلیل بشه که اصلا به سر روی بازی دست نکشن
تو پست قبل هم گفتم هیچکس انتظار اردر و ... نداره ولی حداقل بیاد یه گرافیک متوسط نسل هشتمی بده
خیلی ها همینو می گن نه چیزه دیگه ای
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
برا من از قبل روشن بود که گرافیک انچنانی نخواهد داشت:دی ولی جای سواله اخه چرا bgs???کم کسایی که نیستن خوب بیاد یکم به گرافیک شاهکاراشون برسن:دی

برای همه داستان و گیمپلی مهمه
ولی دیگه نباید این دلیل بشه که اصلا به سر روی بازی دست نکشن
تو پست قبل هم گفتم هیچکس انتظار اردر و ... نداره ولی حداقل بیاد یه گرافیک متوسط نسل هشتمی بده
خیلی ها همینو می گن نه چیزه دیگه ای
ـــــــــــــــــــــــــــــــ
برا من از قبل روشن بود که گرافیک انچنانی نخواهد داشت:دی ولی جای سواله اخه چرا bgs???کم کسایی که نیستن خوب بیاد یکم به گرافیک شاهکاراشون برسن:دی

اون بازی های که کلا رو گرافیک زوم کردن همه دیدن به کجا رسید
اجباری هم نیست همونطور که تو پست قبل هم گفتم با اسلحه کسی مجبور نکردن Fallout رو بازی کنه
این همه سال صبر کردیم حالا میاید میگید دماغش کجه :d
خودت میدونی معنی صبر طولانی مدت چیه ( XV ) برای مثال

واقعا ! سونی و مایکروسافتم خرن هی کنسول جدید میدن ! خوب روی یک کنسول بیان بازی جدید بدن تا 10-15 سال بعد.گرافیک ک مهم نی ... حتی گفته شده صداگذاری از گرافیک بالاتره !
خیلی کولیم ما.

واقعا ! سونی و مایکروسافتم خرن هی کنسول جدید میدن ! خوب روی یک کنسول بیان بازی جدید بدن تا 10-15 سال بعد.گرافیک ک مهم نی ... حتی گفته شده صداگذاری از گرافیک بالاتره !
خیلی کولیم ما.

من گفتم صداگذاری ؟ :|
گیر من صدا گذاری بود ؟
جدا همه خسته نباشید
من برم ببینم لیلی زن بود یا مرد ..........

یه سوال
چرا تا کم میارید TO و Ryse رو مثال میزنید؟! انگار که نه انگار U2 و TLOU و GEOW و ... با خفن ترین گرافیک ها گوتی شدند!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or