Multi Platform Fallout 4

تذکر مدیریت: دوستان با توجه به عرضه بازی، هر گونه صحبت در مورد داستان و یا مراحل بازی رو لطفا در تگ اسپویلر قرار دهید و عنوان تگ رو هم بسته به نوع موضوع مشخص کنید. ضمنا اگر عکسی از محیط بازی ارسال می کنید که حاوی اطلاعاتی در مورد داستان بازی هست، حتما در تگ اسپویلر قرار بگیره. همون جور که در عنوان تاپیک ذکر شد با خاطیان شدیدا برخورد خواهد شد.

اکانت رسمی توییتر Bethesda Game Studios دقایقی پیش توییتی با این مضمون، منتشر کرد:

A1TpR.png

همچنین لینکی به سایت رسمی بازی نیز گذاشته شد و تایمر آن نشان دهنده زمان رو نمایی از بازی که فردا خواهد بود، میباشد:

Please Stand By

چندی پیش نیز خبرهایی مبنی بر همکاری استودیو خوشنام Obdisian برای ساخت نسخه جدید Fallout منتشر شد.

09691387821574020732.jpg

Informations

بالاخره و پس از سکوت چند ساله، کمپانی Bethesda رسما از نسخه چهارم سری محبوب Fallout پرده برداری کرد:
  • بازی توسط استودیو خوشنام Bethesda Game Studios در دست ساخت است که عناوینی همچون سری The Elder Scrolls و Fallout را در کارنامه دارد.
  • کارگردان بازی آقای Todd Howard خواهد بود که کارگردانی عناوینی چون Skyrim و Oblivion را بر عهده داشته است.
  • پلتفرم های بازی، PS4, Xbox One و PC خواهد بود و خبری از نسخه های نسل گذشته نیست.
  • بازی با موتور آپگرید شده Creation ساخته شده است. موتوری که پیش از این در ساخت Skyrim استفاده شده بود.
  • بازی به صورت 1080P/30 FPS بر روی کنسول ها اجرا خواهد شد. نسخه PC محدودیتی در این زمینه ندارد.
  • بیش از 50 نوع اسلحه و 700 مد در بازی وجود خواهد داشت.
  • بازیکنان قادر خواهند بود Power Armor خود را شخصی سازی کنند.
  • Dogmeat، سگ وفادار بازیکن اصلی هیچگاه نخواهد مرد. البته این حرف به این معنی نیست که شما می‌توانید Dogmeat را در موقعیت های بدی قرار بدهید و انتظار داشته باشید که آسیبی نبیند .اگر سلامتی او در مبارزات تمام شود، بیهوش شده و قادر به مبارزه نخواهد بود.
  • بازیکن قادر به دستور دادن به Dogmeat خواهد بود. او می‌تواند آیتم های مختلف را پیدا کرده و دشمنان را Loot کند.
  • داستان بازی قبل از بمباران اتمی شروع می‌شود و به نظر می‌رسد خانواده شخصیت اصلی در نزدیکی محل Vault 111 زندگی می‌کرده است.
  • تعیین جنسیت بر عهده بازیکن می‌باشد. در واقع آن ها زن و شوهر هستند.
  • شخصیت سازی به صورت کاملا آزادانه صورت می‌گیرد. به این صورت که بازیکن بخش های دلخواه رو انتخاب کرده و به راحتی آن را شخصی سازی می‌کند.
  • برای اولین بار در سری بازی های TES و FO، شخصیت بازی قادر به حرف زدن می‌باشد.
  • حالات مختلفی برای صورت بازیکن در نظر گرفته شده تا احساسات خود را به خوبی بیان کند.
  • به نظر می‌رسد انتخاب های بازیکن تاثیر مستقیمی در شکل دهی داستان بازی دارد.
  • سیستم Vault-Tec Assisted Targeting System یا V.A.T.S همچنان در بازی حضور خواهد داشت.
  • Mod های ساخته شده بر روی PC، قابل انتقال بر روی کنسول ها خواهد بود.
  • قابلیت جدید تحت نام City Building در بازی وجود دارد که به بازیکن این اجازه را می‌دهد که آیتم های مختلفی را در جهان بازی جمع آوری کرده و به وسیله آن ها، دنیای خود را بسازد. این قابلیت باعث خواهد شد که مردمان زیادی برای سکونت به شهر شما بیایند. حتی تاجر ها نیز به شهر آمده و کاسبی تازه ای را شروع خواهند کرد.
  • برای محافظت از شهر خود باید جنگ افزارهای مختلفی را ساخته و در نقاط مختلف شهر تعبیه کنید تا شهر از هجوم دشمنان در امان باشد.
  • بخشی برای ساخت و ساز سلاح در نظر گرفته شده است.
  • Jet Pack در بازی وجود دارد و قابل استفاده است.
  • اسامی دشمن ها کاملا متفاوت از یکدیگر می‌باشند.
  • برای اولین بار در این سری، قابلیت تخریب محیط وجود دارد . گستردگی آن هنوز مشخص نیست ولی به نظر می‌رسد ساختمان ها و ... مناطق ساخته شده توسط بازیکن قابلیت تخریب پذیری کامل را دارند.
  • زمانی که Power Armor میپوشید HUD بازی عوض می‌شود.
  • بازی Loading نخواهد داشت. به این معنی که برای جا به جایی از منطقه ای به منطقه ای دیگر، هیچگونه توقفی برای بارگذاری فایل های بازی صورت نخواهد گرفت.
  • 12 همراه جدید در بازی حضور خواهند داشت.
  • دشمنان تایید شده تا کنون:
    Raiders
    Yao Guai
    Sentry Bot
    Super Mutants
    Super Mutant Behemoth
    Mirelurk Queen
    Synthetics
    Radscorpion
    Deathclaw
    Protectron
    Ghouls
    Bloodbug
    Brotherhood of Steel
تاریخ عرضه بازی:

11 نوامبر 2015 - 19 آبان 1394

83043263297755324059.jpg

Fallout 4: Official Announcement Trailer
720p
1080p

تصاویر Fallout 4

Last edited by a moderator:
همون نمایش اول آب پاکی رو ریخت رو دستمون دیگه!اگه نمایش اولیه خوب باشه بعد نسخه نهایی زمین تا آسمون فرق داشته باشه خوبه؟!بعد هم برید توبه کنید:|کی بازی های BGS رو به خاطر گرافیک بازی میکنه آخه؟!نسل پیش سه تا بازی داشتن که هر سه تا هم جزو بهترینای نسل بود.کاری به اینکه ریشه های بازی چیز دیگه ای بود و blah blah blah هم ندارم.مطمئن باشید بازم یه شاهکار تحویل میگیرید.اگر هم خیلی گرافیک براتون مهمه Ryse و TO 1886 سلام میرسونن.

آخرین ویرایش:
آقا من خودم End "گرافیک مهم نیست بازی رو بچسبید"ـم (از آواتارم باید این مورد دیگه معلوم باشه) ولی خداییش گرافیک بازی یه کوچولو زیادی برای بازی (و سازنده ای) به بزرگی Fallout پایینه.
البته همون ویچر هم رو بعضی از قسمت ها عملا غیر قابل بازی بود . هنوزم بعد آپدیت هایی که دادن افت فریم داره. به نظرم تو همین حد باشه ولی فریم رو 30 (ترجیحا بالاتر) بزارن خیلی بهتر از اینه که یه گرافیک خفن با کلی افت فریم تحویل بدن. همین الانشم به نظرم خیلی خوب کار شده.
مسئله اینه که مشکل ویچر بخاطر ناآشنایی سازنده با سخت افزار PS4 ـه و کلا ساخت بازی بدون Direct X ـه که مطمئنا Bethesda نباید همچین مشکلی داشته باشه. وگرنه همین الان نسخه X1 ویچر اکثر اوقات فریمش روی 30 ثابته و افت فریم خیلی کمی داره.

در کل ولی آره، اگه گرافیک بازی در همین حد باشه ولی Performance خوبی داشته باشه من کاملا راضیم (هرچند به نظرم با همچین گرافیکی باید روی 60 قفل باشه نه 30)

دوتا نکته رو نمی دونم توی ویدئو دقت کردید یا نه :d:

1. اینکه بالاخره شخصیت اول ظاهرا صداگزاری شده.
2. مثل اینکه Dynamic Weather هم به بازی اضافه شده.

در مورد گرافیک هم به نظرم بازی های نسل قبل بتزدا هر کدوم توی زمان عرضه ـشون گرافیک بهتری داشتن.
توی نسل هفت هم یه جورایی بی رقیب بودن ولی حالا با پیدا شدن غولی مثل CDPR کارشون یه ذره سخت تر شده. ولی چون نمی دونیم ویدئو از کدوم build بازی هست ترجیح می دم تا E3 صبر کنم. هر چند اگر بازی رو به آخر امسال رسونده باشن به نظرم همین هم قابل قبوله.:d

پ.ن: فقط امیدوارم این دفعه دیگه با تموم شدن بخش داستانی بشه توی دنیای بازی چزخید و ساید کوئست انجام داد! :|:d

ای کاش از حالت کابوی و غرب وحشی بیاد بیرون بره سمت بلوک شرق و غرب . من خودم شخصا از وگاس خوشم نیومد.
ولی اتمسفر فالوت 3 عالی بود .

به DLC کاری ندارم منظورم خود بازی هستش! :d شاید تا موقعی بخواد DLC عرضه بشه ما بخش داستانی رو تموم کرده باشیم! :p:d
خب من هم میگم میشد بازی رو تموم کرد ، و بعد رفت تو محیط چرخید :دی
فقط کافی بود کد پیورفایر رو بدی Fawkes وارد کنه
DLC هم که گفتم منظور این بود که اگه این قابلیت نبود ، DLCـی مربوط به بعد از تموم شدن داستان اصلی نمیگذاشتن !

کلا برای bethesda گرافیک معنا نشده یا نمی دونن واقعا گرافیک یعنی چی:دی
هر چند هیچکس از این شرکت یه بازی با گرافیک خدا و ... نمی خواد:دی مهم بازی هاشن:دی (پرونده این شرکت تو زمینه گرافیک چند ساله برای من بسته شده:دی)
دیگه حالا درسته برای منتقدا خیلی گرافیک و ... مهم نیست و روی نقدشون تاثیر نمی زاره و براشون داستان و گیمپلی و ... مهم تره و یجوری نمره هارو پارو می کنن
ولی نباید دلیل بر این بشه کیفیت بازی هاش فسیل باشن و تو این زمینه کم کاری کنن:دیاونم چی برای شرکت به این بزرگی که فقط شاهکار می زنه

آقا من خودم End "گرافیک مهم نیست بازی رو بچسبید"ـم (از آواتارم باید این مورد دیگه معلوم باشه) ولی خداییش گرافیک بازی یه کوچولو زیادی برای بازی (و سازنده ای) به بزرگی Fallout پایینه.
علی بستدا سه تا شاهکار تا قبل این نمایش داده بیرون هیچ کدوم نه ادعای گرافیک داشتن نه گرافیک فک انداز ...
ینی بخوای حساب کنی گرافیک تو بازیای بتسدا فاکتور آخره با این حال لامصب جوری میگیرتت که اصلا گرافیک و گیم پلی یادت میره خوت که به اینا باید واقف باشی دیگه ! باور کن کسی که تو F3 غرق شده هیچ حرفی از گرافیک نمیزنه ...

- - -ویرایش - - -

من فقط دعا دعا میکنم بازی 2016 بیاد انصفا ایندفه بتمن باید به حقش برسه :(

گرافیک اصلا موضوع مهمی نیست . الان Skyrim با enb از Witcher 3 گرافیکش بالاتر میشه :d (نظر شخصی ) چیزی که مهمه برای من سیستم Quest های بازی هست بیشتر از همه چیز.

باکس آرت برای عارضه قلبی ما را بس فقط :|
من تحمل یک سال و خورده ای صبر کردن رو ندارم :( New Vegas رو دوباره باید شروع کرد تا حداقل خفه نشیم این چند وقت :دی

علی بستدا سه تا شاهکار تا قبل این نمایش داده بیرون هیچ کدوم نه ادعای گرافیک داشتن نه گرافیک فک انداز ...
ینی بخوای حساب کنی گرافیک تو بازیای بتسدا فاکتور آخره با این حال لامصب جوری میگیرتت که اصلا گرافیک و گیم پلی یادت میره خوت که به اینا باید واقف باشی دیگه ! باور کن کسی که تو F3 غرق شده هیچ حرفی از گرافیک نمیزنه ...

- - -ویرایش - - -

من فقط دعا دعا میکنم بازی 2016 بیاد انصفا ایندفه بتمن باید به حقش برسه :(

آره میدونم چی میگی (Skyrim و New Vegas رو تموم کردم) ولی خب باز یه جوریه. البت گفتم که، اگه داشتن همچین گرافیکی به معنای Performance عالیه پس هیچ مشکلی باهاش ندارم.

پ.ن: اینایی که میگن بحث گرافیک رو تمومش کنید، هیچ اجباری نیست که در این مورد پست بدید. جایی هم توی تاپیک ننوشته که صرفا باید در یه مورد خاص بحث بشه، پس خواهشا این حرفا رو تمومش کنید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or