Fallout 4 چگونه خواهد بود؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
fallout1b.jpg

هنوز Bethesda در مورد بازی Fallout4 چیزی اعلام نکرده ولی آن ها قبلا اشاره کرده بودند که بازی‌های Fallout ادامه خواهند داشت.

Bethesda به تازگی کار بر روی Fallout3 DLC را تمام کرده است و حالا باید دید که تصمیم آن‌ها برای شماره بعدی این بازی چه خواهد بود.

MTV در گفتگویی با Todd Howard, مدیر اجرایی پروژه Fallout3 از او پرسید که چه تجربه‌ای از ساخت قسمت سوم این بازی کسب کرده و چگونه آن‌را در بازی بعدی به کار خواهد گرفت؟

Todd Howard گفت:" درس بزرگ اینکه... هیچ‌گاه نگذاریم بازی تمام شود و level cap نیز در بازی نداشته باشیم".

البته این یک تایید قطعی برای بازی Fallout4 نیست ولی بهرحال این بازی دیگر سیستم level cap نخواهد داشت.

Source

نميدونم چرا نميخوايد به سليقه هم احترام بذاريم! دوست داريد بزنيم سر و كله همديگرو بشكونيم! اين بازی شايد فاكتور فال اوتهای قبلی رو نداشته باشه ولی چيزی كه الان داريد شما ميگيد مخصوصا nخط دیالوگ آبکی برای من يك فاكتور مثبت محسوب ميشه! fallout3 هر چی باشه يك بازی بد نيست من قبول ندارم! شايد يك دنباله خوب نباشه ولی يك بازی بد كه شما اينطوری در موردش حرف بزنيد نيست! من كه كلی دارم باهاش حال ميكنم هنوز بازی رو تموم نكردم دارم ميچرخم:love: حالا شما يا دوستان ديگر كه البته فكر ميكنند هيچكس جز خودشون سری فال اوت رو قبلا بازی نكرده!! ميگيد بده! من صفت وايسادم ميگم بازی بد نيست بلكه دنباله خوبی نيست...همين

Funboy عزيز ، با تمام حرفات موافقم ، منم محکم پشتت رو گرفتم و ازت دفاع ميکنم ، حرف ديگه ای در وصف این بازی زيبا نميزنم ، فقط ميخوام بگم هرچی گفتی از طرف منم هست :دی
فدات بشم

ممنون دوست خوبم...من از حسم دفاع ميكنم اگر حس شما هم حست نسبت به اين بازی مثل منه دستت درست! (چاكريم) (البته اگر همه هم بد بگن من از چيزی كه ديدم حمايت ميكنم...موفق باشی)

آخرین ویرایش:
Funboy عزيز ، با تمام حرفات موافقم ، منم محکم پشتت رو گرفتم و ازت دفاع ميکنم ، حرف ديگه ای در وصف این بازی زيبا نميزنم ، فقط ميخوام بگم هرچی گفتی از طرف منم هست :دی
فدات بشم

گزينه 3-Falloutهاي قبلي رو بازي كزده باشين!
شما به پست من نگاه نكردي
من گفتم Fallout 2 رو بازي كردم ولي دليل نميشه بگم Fallout 3 قشنگ نيست
من نميدونم چرا شما انقدر اصرار دارين كه بگين ما فال اوت هاي قبلي رو بازي كرديم و Fallout 3 اصلا شبيه قبليا نبود و ......
اگر اين بازي بد بود چرا انقدر نمره هاي خوب از سايت هاي مختلف ميگيره سايت هايي مثل IGN كه نمره رو هوا نميدن طبق بازي نمره ميدن يا E3 كه الكي جايزه نميده
به هر حال ايراني ها همه همينطورن
هيچ بازي به دلشون نميشينه البته جديدن اينطوري شده چرا نميدونم
من شرط ميبندم هر موقع Fallout 4 بياد يه سريا ميگن قشنگه بقيه ميگن سري هاي قبلي فوق العاده بود و اين سري مضخرفه و اصلا بدرد نميخوره مثل همه بازي هاي جديد كه اومده
4 - Oblivion زیاد بازی کرده باشین :biggrin1:
هي ميگه Oblivion
______________________________________________________________________________________________________________
من از اين ناراحت ميشم كه گيمر هاي ما اگر يه شاهكار هم بهشون بدي هيچ نكته مثبتي ازش نميبينن فقط بلدن بگن بد بود-مضخرف بود-سري هاي قبلي عالي بودن ولي اين يكي اصلا قشنگ نبود بدرد نميخورد يا ديگه بايد در فلان كمپاني رو گل گرفت يا......

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or