Fallout 4 چگونه خواهد بود؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
fallout1b.jpg

هنوز Bethesda در مورد بازی Fallout4 چیزی اعلام نکرده ولی آن ها قبلا اشاره کرده بودند که بازی‌های Fallout ادامه خواهند داشت.

Bethesda به تازگی کار بر روی Fallout3 DLC را تمام کرده است و حالا باید دید که تصمیم آن‌ها برای شماره بعدی این بازی چه خواهد بود.

MTV در گفتگویی با Todd Howard, مدیر اجرایی پروژه Fallout3 از او پرسید که چه تجربه‌ای از ساخت قسمت سوم این بازی کسب کرده و چگونه آن‌را در بازی بعدی به کار خواهد گرفت؟

Todd Howard گفت:" درس بزرگ اینکه... هیچ‌گاه نگذاریم بازی تمام شود و level cap نیز در بازی نداشته باشیم".

البته این یک تایید قطعی برای بازی Fallout4 نیست ولی بهرحال این بازی دیگر سیستم level cap نخواهد داشت.

Source

بازی خوب آره، sequel ـه خوی عمراً. این بازی برای نسل شماها که بازیه بزرگ ندیدین بازیه بزرگی بود.
حرف دل ما را زدی :دی
الحق که لیاقت گیمر های این دوره زمونه بیش از این نیست. :smile:

بازی بزرگی نبود اما این جور در میاد که به این بازی بگیم مزخرف؟
Ajawb .... از توی کجای حرف ما در آوردی بازی مزخرف هست ؟

برام خیلی جالبه که راجع به یکی از نامزدهای بهترین بازی 2008 اینطوری نظر میدی! میشه یکم واضح تر بگی ما هم از اشکالاتش باخبرشیم...شایدم تمام سایت های معتبر دنیا باخبر شدن!
من به نظر فلان سایت و فلان مجله کاری ندارم...من به نظرات خودم کار دارم...از چیزی که خوشم بیاد تعریف میکنم چیزی هم که بدم بیاد میگم... نظر شخصی...نمیدونم تو این سایت هیچکس واسش تعریف نشده نظر شخصی چی هست یا دنبال دردسر میگردید که دهن آدم رو باز کنید ؟
من Fallout Fan نیستم ولی همون قدری که سری های قبلی Fallout رو بازی کردم با 2 دقیقه بازی کردن میشه فهمید که چه بلایی سره بازی آوردن...(برید از 4 تا Fallout fan boy بپرسید)
به قول سیاوش شمایی که Fallout 3 اولین تجربه واستون بوده آره خیلی واستون بازی خفنی جلوه کرده.

حرف دیگری هم نیست شما بمونید و نامزد بهترین بازی 2008 :sick:

چند تا ايرادش رو به ما ميگيد بدونيم...;)
ایراد که خیلی داره اما غیر قابل بخشش ترینشون رو Darkfie1d عزیز گفتن:
Fallout 3 دنباله ی خوبی برای Fallout 2 نیست.

Fallout 3 اصلا یک Fallout نیست. یک بازی Action-RPG خیلی خوب است اما Fallout نیست. البته شخصا با پذیرفتنش به عنوان یک Spin-off بی ربط مشکلی ندارم ولی Bethesda یه Fallout نساخته. اسمش ممکنه شبیه باشه ولی...

حرف دل ما را زدی :دی
الحق که لیاقت گیمر های این دوره زمونه بیش از این نیست. :smile:

Ajawb .... از توی کجای حرف ما در آوردی بازی مزخرف هست ؟

حرف دیگری هم نیست شما بمونید و نامزد بهترین بازی 2008 :sick:

عزیز بنده 38 سالم هستش و نسخه 1 و 2 رو هم بازی کردم نمیدونم شما منظورت از گیمرهای این زمونه چیه!

همین که میگین چه گندی زد همین میشه دیگه

Fallout 3 دنباله ی خوبی برای Fallout 2 نیست.

Fallout 3 اصلا یک Fallout نیست. یک بازی Action-RPG خیلی خوب است اما Fallout نیست. البته شخصا با پذیرفتنش به عنوان یک Spin-off بی ربط مشکلی ندارم ولی Bethesda یه Fallout نساخته. اسمش ممکنه شبیه باشه ولی...

تا حدودي بسياري با حرفت موافقم ياشارجان . (البته من خودم حدود 4.5 ماه كه fallout 1.2 روبازي كردم )

نه دوستان منم از پشت کوه نیومدم بعد یهو برسم Fallout بازی کنم!
بله اگه بخوای با قسمت های قبلی مقایسه اش کنی میشه ازش اشکال گرفت ولی...
95 درصد سایت های بزرگ به این بازی امتیاز بالای 90 درصد دادن،اونا که دیگه تازه بازیباز نشدن!
اونا هم از قبل وجود خارجی داشتن(زمان Falloutهای قبلی)

آخرین ویرایش:
بابا انقدر خودتون رو دست بالا نگيريد و همه رو مورچه!! :-"برای نسل شما چيه؟؟ منم fallout2 و1 رو بازی كردم و ميدونم چيه ولی بگيم Fallout3 گنده كه نميشه!اين بازی مشكل نداره!(خيلی كم ) بلكه چون روند گذشتش رو دنبال نكرده "شما" باهاش مشكل داريد...اگر يك سايت يا يك مجله اين بازی رو جزء بهترينهای سال انتخاب ميكرد اون موقع شايد منم از لذتی كه از اين بازی بردم ميگذشتم و ميگفتم گنده!! ولی يك نگاه به لينك زير كنيد...
http://en.wikipedia.org/wiki/Fallout_3
اكثر امتيازهایی كه گرفته بالای 9 هستش و نگاه كنيد چند تا best of گرفته !! من اين بازی رو خيلی قبول دارم و موقعی حرف شما تاييد ميشد كه اين همه سايتم از اين بازی تعريف نميكردن! ولی ميبينيد همين طور كه منه "مورچه" و "گيم اسپات مورچه" و "ای جی ان تازه تاسيس!!" و... گفتن اين بازی را يكی از بهترينها دونستن منم ميدونم! ...
هميشه يادتون باشه وقتی از يك بازی لذت ميبريد احتياج به دليل و برهان و اين مثل بازی قبليش اينطوری نيست و اينجوريه و.... نيست! بازی خوب، خوبه و من دنبال كلاس گذاری نيستم كه دنبال گيم اومدم! گيم يك سرگرمی جذابه ميشه ازش لذت برد ولی اگر نخوايد ميشه با اين برهانها به جای لذت خودتون رو آزار بديد!

اساتید مثل اینکه نمیفهمید دنباله خوبی نیست با بازی خوبی نیست زمین تا اسمون فرق داره.

اكثر امتيازهایی كه گرفته بالای 9 هستش و نگاه كنيد چند تا best of گرفته !!
کدوم امتیاز مربوط به خود بازی نیست و در مورد این که " بازی دنباله خوبیه " امتیاز داده شده؟
منه "مورچه" و "گيم اسپات مورچه" و "ای جی ان تازه تاسيس!!"

این چه منطقی یه که چون شما خوشتون اومده و Gamespot و IGN از این بازی تعریف کردن پس بقیه هم باید تایید کنند این بازی رو؟

ضمنا هر کس در مورد ایرادات بازی شک داره میتونه به شماره اخر مجله بازیرایانه و تاپیک RPG مراجعه کنه.

اساتید مثل اینکه نمیفهمید دنباله خوبی نیست با بازی خوبی نیست زمین تا اسمون فرق داره.

کدوم امتیاز مربوط به خود بازی نیست و در مورد این که " بازی دنباله خوبیه " امتیاز داده شده؟

این چه منطقی یه که چون شما خوشتون اومده و Gamespot و IGN از این بازی تعریف کردن پس بقیه هم باید تایید کنند این بازی رو؟

ضمنا هر کس در مورد ایرادات بازی شک داره میتونه به شماره اخر مجله بازیرایانه و تاپیک RPG مراجعه کنه.
ممنون از نظرتون ولی اين بازی از نظر شخصيم يكی از بهترين های سال 2008 بود! و قبل از اينكه خودم بازی رو انجام نداده بودم شايد يك سری مسائل رو شنيدم و حتی تعريفهای سايتها رو هم باور نكردم ولی وقتی بازی كردم! يعنی واقعا نشستم و بازی كردم(الان بيش از يك ماهه!) به اين نتيجه رسيدم كه بازیه بزرگی ساختن شايد يك دنباله خوب نه! ولی يك بازیه بسيار بزرگ و درگير كننده...بعدش ديدم واقعا IGN حق داشت كه اين بازی رو بهترين بازی سال انتخاب كنه!(بعد از انتخابش بيشتر بازی رو درك كردم!) شما گفتيد بازی رايانه مشكل گرفته ولی من به شخصه انقدر خوبی تو اين بازی ديدم كه نبود برخی فاكتورهای fallout اصلی تو اين بازی اصلا برام مهم نبود(بلاخره هر كس يك ديد نسبت به بازی كردن داره و منم ديدم اينه كه دنباله خوب نبودن مهم نيست...گيم بايد خوب و مستقل باشه...كه fallout3 اينطور بود)

در بالا بودن سطح نقدهای مجله ی بازی رایانه هیچ شکی نیست ولی اگه دقت کرده باشید صفحه ی ابتدایی مجله نوشته شده "نظرات نویسندگان برداشت شخصی ایشان نسبت به موضوعات مختلف است و لزوماً نظر رسمی بازی رایانه نمی باشد" پس میشه نتیجه گرفت که هرکس نظر شخصی داره و مسلماً افراد زیادی هستند که نظراتشون با هم متفاوت باشه...
اما من در کنار اینکه واقعاً Fallout 3 رو دوست دارم و لذت می برم ازش،منکر کمبودها و مشکلات و مخصوصاً باگ هایی که تو مجله بهش اشاره شده نیستم.

من FALL OUT 1 2 رو بازی نکردم ولی خوراکم بازی RPG هست واقعا گند شده من کاری ندارم ولی بازی که داستان به این مسخره و بیخودی داشته باشه حالم میخوره من OVILION خدا بود ساخته قبلی همین شرکت
ولی به غیر از داستان مسخره این بازی محیط و گرافیک محیط هم در حد تیم ملی نابود بود اینا نظر من هست:smile:

من FALL OUT 1 2 رو بازی نکردم ولی خوراکم بازی RPG هست واقعا گند شده من کاری ندارم ولی بازی که داستان به این مسخره و بیخودی داشته باشه حالم میخوره من OVILION خدا بود ساخته قبلی همین شرکت
ولی به غیر از داستان مسخره این بازی محیط و گرافیک محیط هم در حد تیم ملی نابود بود اینا نظر من هست:smile:

:biggrin1:نظر شخصيتون خيلی عجيبه! از هر چيش بشه ايراد گرفت داستان فوق العاده ای داره! حتی side quest هاش برای خودش يك دنياییه!! گرافيكشم كه...(شما بهتر ميدونيد!):biggrin1:
البته نظر شخصيتون بود ولی یكمی عجيب بود :eek:
((من برم با مسئولين سايتهای بزرگ صحبت كنم كه واقعا چرا انقدر به اين بازی اشغال عنوان دادند!در كل هركس نظری داره ولی برخی نظرات خيلی عجيبه! ميشه گفت نسبت به نسخه قبلش خيلی از فاكتورهاش رو از دست داده ولی داستان بی خود و محيط تيم ملی:biggrin1:خير!))

ببخشید نظرمو گفتم ولی گرافیکو بهتون بگم اون تیکه اول که سوسکا میان دوره زنه اصلا حالم از گرافیک بازی به هم خورد اگه شما خوشت اومده نظر خودته یا راه رفتن شخصیت بازی وقتی 3rd person میکنی بازی رو حالا هنوز میگی گرافیکش خوبه من قبولت دارم کلا من نظر خودمو گفتم تو هم نظرات عجیب مارو نمیخواد تحلیل کنید
يك ماهه اين بازی مخم رو خورده!:biggrin1: ديگه نسبت بهش تعصب دارم! گرافيكش كه به نظرم خيلی خوبه مخصوصا دورنماش در كل! اين نظر شماست و قابل احترامه...موفق باشيد

آخرین ویرایش:
ببخشید نظرمو گفتم ولی گرافیکو بهتون بگم اون تیکه اول که سوسکا میان دوره زنه اصلا حالم از گرافیک بازی به هم خورد اگه شما خوشت اومده نظر خودته یا راه رفتن شخصیت بازی وقتی 3rd person میکنی بازی رو حالا هنوز میگی گرافیکش خوبه من قبولت دارم کلا من نظر خودمو گفتم تو هم نظرات عجیب مارو نمیخواد تحلیل کنید

سلام

بازی خوب آره، sequel ـه خوی عمراً. این بازی برای نسل شماها که بازیه بزرگ ندیدین بازیه بزرگی بود.

مشخصه چی در میاد :دی Fallout3 که دیدیم چه گندی زد خدا به بقیه اش خدا رحم کنه

منم نظرم رو بگم :

امیدوارم هر جوری می خواد شماره 4 این بازی باشه، شبیه شماره 3 نباشه .

نمی دونم کی بود گفت . که این بازی Oblivionـی بود بدون شمشیر و سپر و .. با اسلحه و ...

سری Fallout ( البته به جزء این اخریش ) استثنایی بود. من که خیلی لذت می بردم ازش. البته من کلا توی گیمینگ تعطیلم. ولی کاشکی یکم وفادار بودن به سری بازی های قبلیش .

در ضمن . مگه IGN و GS ، وحی منزلن که این هست و لاغیر. پس ما اینجا چی کاره ایم. ما هستیم ( منظورم ما گیمر هاس ) که باعث موفقیت یه بازی میشیم و توی نظرات خودمون هست که بازی باز ها ( عجب کلمه مزخزفیه این بازی باز !!! مثل دراز اویز زینتی ) می یان نکات مثبت و منفی یه بازی رو نقد می کنند.

از هر چی که خوشتون اومد میشه بهش گفت بازی خوب. حالا می خواد از این سایت های پولکی و آبکی و این سایت های خوب، نمره 10 از 10 بگیره یا 0 از 10 . هر چی دوست دارین بازی کنین و لذتشو ببرین. به قول یه بنده خدایی : بازی می کنی که لذت ببری نه اینکه خودتو بکشی که چرا این جوری چرا فلان جوری .

پس اگه یکی میگه خوب بوده : نتیجه اینه که این بازی برای این شخص خوب بوده و قابل احترام نظرش. اگرم می گیم بد بوده، پس بد بوده برای اون گروه از افراد.

ولی در کل بازی که بیشتر از 1 ساعت روی هارد من نباشه ، یعنی مفت نمی ارزه.

یا علی ..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or