Fallout 4 چگونه خواهد بود؟

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
fallout1b.jpg

هنوز Bethesda در مورد بازی Fallout4 چیزی اعلام نکرده ولی آن ها قبلا اشاره کرده بودند که بازی‌های Fallout ادامه خواهند داشت.

Bethesda به تازگی کار بر روی Fallout3 DLC را تمام کرده است و حالا باید دید که تصمیم آن‌ها برای شماره بعدی این بازی چه خواهد بود.

MTV در گفتگویی با Todd Howard, مدیر اجرایی پروژه Fallout3 از او پرسید که چه تجربه‌ای از ساخت قسمت سوم این بازی کسب کرده و چگونه آن‌را در بازی بعدی به کار خواهد گرفت؟

Todd Howard گفت:" درس بزرگ اینکه... هیچ‌گاه نگذاریم بازی تمام شود و level cap نیز در بازی نداشته باشیم".

البته این یک تایید قطعی برای بازی Fallout4 نیست ولی بهرحال این بازی دیگر سیستم level cap نخواهد داشت.

Source

مشخصه چی در میاد :دی Fallout3 که دیدیم چه گندی زد خدا به بقیه اش خدا رحم کنه
برام خیلی جالبه که راجع به یکی از نامزدهای بهترین بازی 2008 اینطوری نظر میدی! میشه یکم واضح تر بگی ما هم از اشکالاتش باخبرشیم...شایدم تمام سایت های معتبر دنیا باخبر شدن!

Todd Howard گفت:" درس بزرگ اینکه... هیچ‌گاه نگذاریم بازی تمام شود و level cap نیز در بازی نداشته باشیم".
حرف بزرگی زده واقعا LEVEL CAP این بازی ازاردهنده بود;)

بازی Fallout3 به قدری بزرگه كه با "حرف" خراب نشه!! بيش از يك ماه دارم بازيش رو انجام ميدم هنوزم موندم چرا اين بازی انقدر بزرگه!(بازم قسمتهایی هست كه كشف نكردم!) گرافيكش فوق العادست! البته بايد عقل داشت و نسبت به وسعت و لود سريعش نگاه كرد... واقعا كه Fallout3 فوق العاده بود ، من منتظر چهارش ميمونم(چشم به راه!)
داداش IGN بهترين بازی سال انتخابش كرده!! اگر IGN بهترين سايت گيم نباشه جز سه تای اول هست!
ممنون از خبرتون خيلی حال داد:love:

Fallout 3 که بازیه عالی بود .
فقط اگر می خوان تغییرات رو ما خوب احساس کنیم بزارن نسخه 4 رو برا نسل بعد , چون Fallout بازی هست که چند سال یه بار بیاد برا ابهتش بهتره و هرموقع واقعا بازیبازها تشنه Fallout شدن بیاد , چون بیشتر روش حساب میکنند .
شاید , یکی از دلایلش که انقدر سروصدا کرد این بود که بعد از چندین سال نسخه بعدیش اومد .
Bethesda تو این نسل یه The Elder Scrolls بسازه , یه دو سه تا IP جدید هم بسازه بسشه
Fallout 4 رو بزاره برا نسل بعد با گرافیک بهتر , ابهتش هم حفظ میشه , بازیبازها هم تشنه بازی کردنش بشن که همه برن بخرن .

همش نظر شخصی بود

هرچيزي كه ميخوان بسازن حداقل اسمشو عوض كنن مثلا بذارن "Fallofgamingexprience" يا"letsmakeitmorecasual" يا يه همچين چيزايي....
بازی Fallout3 به قدری بزرگه كه با "حرف" خراب نشه!! بيش از يك ماه دارم بازيش رو انجام ميدم هنوزم موندم چرا اين بازی انقدر بزرگه!(بازم قسمتهایی هست كه كشف نكردم!) گرافيكش فوق العادست! البته بايد عقل داشت و نسبت به وسعت و لود سريعش نگاه كرد... واقعا كه Fallout3 فوق العاده بود ، من منتظر چهارش ميمونم(چشم به راه!)
پ.ن:مفهوم عاقل بودن رو هم فهميديم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or