FallOut 3 | PC

fallout3_440.jpg

بازگویی خاطرات :

در سال 2077 " سال پادشاه ما " امریکا و چین توپ خانه های هسته ای معاوضه میکنند . در نیتجه معلوم میشود , جنگ بین حق و باطل پایان جهان نیست . داستان سرایی مثل Ron Perlman در رابطه با این موضوع میگوید : " یک پیش در امد به فصل خونخوار دیگر در وجود یک مرد ... ! "

قبل از جنگ , خیلی از پناه گاه های جستجو شده در انبارهایی عظیم و در زیر زمینهایی به نام Vaults یافت شدند . زمانی که مشخص شد , Vaults به طور دائمی بسته شده است ( هیچ کس نه میتواند وارد شود و نه میتوند خارج شود ) . این دنیای تاریک Fallout است ! بازی که قرار هست در سبک Action-RPG برای سه پلتفرم PC - PS3 - XBOX 360 منتشر شود . سازنده این بازی همان سازنده ی سری بازیهای Elder Scrolls یعنی Bethesda Softworks است ....

اسمان تاریک :

وقایعی که در Fallout 3 رخ میدهد به 200 سال بعد از اینکه بمب ها افت میکنند برمیگردد . شما بازی را در Vault 101 شروع میکنید . یک مکان که سطح بمبگیری واشنگتن را تحت فشار قرار میدهد ( اتفاقی که در نسخه های قبلی Fallout روی داد )
شما به جای اینکه به عنوان یک کاراکتر استاندارد بازی را اغاز کنید Bethesda قانون بازی های Role-Playing را شکست و شما را به عنوان یک کودک نو پا در بازی قرار داد !!!

در طول این مدت , شما راه رفتن را می اموزید , با اسباب بازیها بازی میکنید و برای کلاس کاراکترتان به عنوان یک بزرگسال مقدمات کار را فراهم میکنید . این یک tutorial هست و یک پیش درامد نواورانه .

در سن 19 سالگی , شما از محدوده های Vault 101 بیرون میروید تا پدر خود را پیدا کنید . پدر شما یک دانشمند با نفوذ بود که مدت زیادی است به طرز نامعلومی ناپدید شده است ...

132908-1.jpg

سبک بازی :

به محض خارج شدن از the Vault دشمنان شما مانند مورچه های تنومند و غول پیکر با سرعت به سمت شما درحال حرکت و نزدیک شدن هستند . مانند بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion بازی Fallout 3 به صورت First-Person میباشد ( همچنین دوربین سوم شخص نیز در این بازی وجود دارد ) . با این وجود شما انواع تفنگهای دولول (shotguns ) , تفنگهای دیگر و همچنین اسلحه هایی با قابلیت لیزر را حمل میکنید . Fallout 3 دقیقا یک سبک FPS نیست ... . استراتژی ها و انتخاب های درست نقش اساسی را در موفقیت شما دارند . شما روش های زیادی برای از بین بردن دشمنان دارید . بازی Fallout 3 قبل از هر چیز یک role-playing است . با اینکه سبک اکشن نیز در این بازی وجود دارد اما این بازی هیچ ربطی به بازیهای این سبک مثل Halo ندارد .

انتظار برای انتشار :

این بازی فوق العاده به نظر میرسد و دارای جزییات بیشتر و محیط های بسیار وسیعتر نسبت به بازی Oblivion میباشد . شرکت Bethesda قول داده است که گرافیک این بازی در سه پلتفرم PC – PS3 – XBOX 360 عملا یکسان باشد .
تا پاییز 2008 مدت زیادی مانده اما ما احساس میکنیم که بازی Fallout 3 ارزش این انتظار را دارد .

132908-2.jpg

خب دوستان امیدوارم که از این پیش نمایش راضی باشید .
این اولین پیش نمایشی هست که از این بازی منتشر شده . متاسفانه همانطور که مشاهده کردید اطلاعات چندانی در این بازی در دست نیست ( البته فعلا ) . منتظر اطلاعات جدیدی در رابطه با بازی Fallout 3 باشید ...
ممنون از مهدی جان

منظورم رو اشتباه متوجه شدی البته اشتباه از منه که واضح نگفتم.منظورم اینه که محیط بازی بزرگ و فوقوالعادس و دقاقا نکته مثبت بازی همین جو بی روح و زیباست ولی تو این محیط بزرگ که خوب کار شده بدون Quest چه فایده ای داره؟مدت ها تو این محیط قشنگ قدم میزنی ولی ازش استفاده نشده.میتونستن خیلی مکان های زیر زمینی یا quest ها و item های خوب تو این محیط قرار بدن که بدون استفاده مونده.واقعا جو محیطی بازی خیلی خوب و عجیب طراحی شده ولی خوب بدون استفاده.
من دارم questهای فرعی رو می رم که تعدادشون زیاده و حالا حالاها تموم نمی شن.در کل بازی quest فرعی کم نداره.

آقا کسی زحمت میکشه به من بگه ورژن بازیش چند هست ؟! تو منو اصلی اون پایین میزنه ..

من هر کاری میکنم فریم درست حسابی نمیگیرم از این بازی !

سیستم هم بد نیست :

amd 4400 x2
geforce 8600GT
2gb ram

سلام...من هنوز زیاد بازی نکردم ولی طبق تجربه خودم از محیط های این مدلی بدم میاد...مثل Stalker !
اینم حدود 2 ساعت بازی کردم احساس خفگی بهم دست داد تو محیط بازی....بر عکس oblivion که هنوزم حاضرم ساعت ها وقتم رو پاش بذارم...فکر نمیکنم حوصله داشته باشم Fallout رو حتی 30 دقیقه دیگه بازی کنم...گیم پلی فوق العاده casual ـی داره....یعنی فقط مونده یه Automatic Cheat هم بذارن که برادران روی کنسول راحتر بازی کنن!

همونطور که گفتم بزرگترین نکته منفیه بازی کم بودن زمان به پایان رسیدن داستان اصلیه.
oblivon هم خط اصلی داستانیش زیاد طولانی نبود...کمتر از 5 ساعت تموم میشد...ولی اون چیزی که بازی رو زیبا کرده بود Side Q های زیادش + محیط عالیش بود...من خیلی oblivon بازی کردم و خیلی از Quest هاش رو رفتم تمام guild ها رو تا آخرین Quest رفتم و Quest هایی که با گشتن توی دنیای بازی اتفاقی هم پیدا میشن خیلی رفتم...ولی بازم جایی بود که یکی اومد بهم گفت فلان Quest رو رفتی...گفتم من به این Quest برخورد نکردم!

شایدم دلیل اینکه از بازی خوشم نیومده این باشه که از Modern RPG که با Gun و این چیزا هست بدم میاد،باشه...

هم خط اصلی داستانیش زیاد طولانی نبود...کمتر از 5 ساعت تموم میشد
Oblivion برای من درگیریش بیشتر بود.یعنی دیرتر تموم شد نه خیلی ولی بیشتر طول کشید.در مورد Side Q هام محیط Fallout به مراتب کوچیکتر از Oblivionه به همین دلیل Side Questهاش هم فکر می کنم کمتره اما به هر حال در حد کمی هم نیست.من از Oblivion خوشم اومد با اینکه از هر لحاظ perfect نبود ولی نمی دونم چرا تو همون داستان اصلی هم یه کم خسته شدم.از لحاظ اکشن هم اصلا هیجانی نداشت در حالی که برعکس, Fallout هیجانش به مراتب به خاطر وجود همین Gun بهتره به نظر من.در ضمن من نمی گم Fallout شاهکاره یا یه همچین چیزی من بهش می دم 8.
Stalker
منم با این خیلی حال نکردم گرچه محیط خیلی خوبی ساخته بودن ولی من از محیط Fallout بیشتر خوشم اومد.

آخرین ویرایش:
امتیاز من به بازی 7 از 10 هستش . بازی بدی نیست ارزش امتحان کردن رو داره ولی به نظر من آدم نباید وقتش رو روی بازی بزاره که لذت زیادی نداره ! اگر قرار باشه هر بازی که میاد بازی کنیم که وقتمون کاملا پر میشه و هم دیگه از بازیها لذت نمیبریم هم از دنیا عقب می مونیم . پس وقتتون رو برای بازی بزارید که ارزش داشته باشه اینطوری هم لذت بیشتری می برید هم میتونید به زندگی عادیتون ادامه بدید !

از اینجا می تونید Manual و Survival Guide بازی رو دانلود کنید. که البته هر دو همراه بازی اصلی بودن. به نظرم Survival Guide باید رو کاغذ کاهی چاپ شده باشه :laughing:.
بعد از 100 ساعت بازی کردن پشت سرهم توی اتاق تاریک و نمورتون می تونید چیزایی رو که توش نوشته هنگام بیرون رفتن انجام بدین که خدایی نکرده تحت تشعشعات خورشیدی نمیرید.

نمونه ای از یکی از صفحات:

بازی خیلی باحالیه من تازه شروع کردم
خیلی عالیه ولی کسایی که زبانشون قوی نیست توصیه نمیشه
oblivion هم گیم عالیی بود برای تمام فصول بازی;)

من هنوز زیاد بازی نکردم ولی طبق تجربه خودم از محیط های این مدلی بدم میاد...مثل Stalker !
اینم حدود 2 ساعت بازی کردم احساس خفگی بهم دست داد تو محیط بازی....بر عکس oblivion که هنوزم حاضرم ساعت ها وقتم رو پاش بذارم...فکر نمیکنم حوصله داشته باشم Fallout رو حتی 30 دقیقه دیگه بازی کنم...گیم پلی فوق العاده casual ـی داره....یعنی فقط مونده یه Automatic Cheat هم بذارن که برادران روی کنسول راحتر بازی کنن!

همون بهتر زیاد بازی نکردی :biggrin1:
گفتیم یک بازی توپ و مشتی بعد از ما ها اومد:biggrin1: هر چقد جلوتر میرفتم خوابم میگرفت
بازی خیلی کسل کننده هست و محیط های بازی اصلا هیجان نداره

امتیازه 9 که گیم اسپات بهش داده زیاده 6.5 خوبه:biggrin1:

بچه ها با سیستم من بازی رو تو چه سطحی میتونم برم :

cpu : Quad 6600 8mb cash
vga: geforce 9600 gt 1gb
ram 2gb Gail
monitor : wide 20" samsung اینو برا این گفتم چون کمترین رزولوشن رو باید روی 1680 x 1050 x بزارم

طراحی محیط خارجی بازی خیلی خوبه. ولی :
چرا گرافیک بازی اینجوریه ؟ مثلاً آب تو بازی مثل جیوه عکس العمل از خودش نشون میده. یا انگار روی کل سطوح رو با فوم براق پوشوندن.
چرا چهرۀ کاراکترها اینقدر غیر ملموسه ؟
و...

به نظر من :
بازی شاخ و برگ داریه ، بطوریکه بازیباز متوسط رو تا چندین ساعت اول گیج میکنه.
از لحاظ گرافیک فرق چندانی با Oblivion نداره.
این بازی برای کسانی خوبه که دوست دارن ساعتها بشینن و قابلیتهای کاراکترشون رو ارتقا بدن تا ببینن چی میشه.
و در آخر من بعنوان کسی که ساعتها وقت رو بازی کردن S.T.A.L.K.E.R گذاشته ، از این بازی لذت نمی برم.

اینها نظرات و تجربیات شخصی من از این بازی بوده و ربطی به نظر سایرین نداره.

با تمام این حرفها که بعضیهاش بحقه (اما توجه داشته باشین کند بودن بازی، خصوصیات خاص گرافیکیش به خصوص در مورد مناظر برهوتی و ویران شدش و ... از ویژه گیهای گریزناپذیر و به نظر من جذاب بازیه)، این بازی برای کسانی که دیالوگهاش رو خوب میفهمن و میتونن خط داستانیشو دنبال کنن، جذابیتهای منحصربه فردی داریه!

بازی خوبی ولی بیشتر ادامه دهنده راه oblivion هست تا fall out
داستان بازی ومراحل فرعی واقعا بهتر شدن واگر کسی دیالوگ ها رو بفهمه بازی به شدت براش جالب میشه و چیز دیگه ای که نظر منو خیلی جلب کرده انجام دادن مراحل بازی از راه های مختلف ودیالوگ های بهتر نسبت به oblivion:cool: هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or