FallOut 3 | PC

fallout3_440.jpg

بازگویی خاطرات :

در سال 2077 " سال پادشاه ما " امریکا و چین توپ خانه های هسته ای معاوضه میکنند . در نیتجه معلوم میشود , جنگ بین حق و باطل پایان جهان نیست . داستان سرایی مثل Ron Perlman در رابطه با این موضوع میگوید : " یک پیش در امد به فصل خونخوار دیگر در وجود یک مرد ... ! "

قبل از جنگ , خیلی از پناه گاه های جستجو شده در انبارهایی عظیم و در زیر زمینهایی به نام Vaults یافت شدند . زمانی که مشخص شد , Vaults به طور دائمی بسته شده است ( هیچ کس نه میتواند وارد شود و نه میتوند خارج شود ) . این دنیای تاریک Fallout است ! بازی که قرار هست در سبک Action-RPG برای سه پلتفرم PC - PS3 - XBOX 360 منتشر شود . سازنده این بازی همان سازنده ی سری بازیهای Elder Scrolls یعنی Bethesda Softworks است ....

اسمان تاریک :

وقایعی که در Fallout 3 رخ میدهد به 200 سال بعد از اینکه بمب ها افت میکنند برمیگردد . شما بازی را در Vault 101 شروع میکنید . یک مکان که سطح بمبگیری واشنگتن را تحت فشار قرار میدهد ( اتفاقی که در نسخه های قبلی Fallout روی داد )
شما به جای اینکه به عنوان یک کاراکتر استاندارد بازی را اغاز کنید Bethesda قانون بازی های Role-Playing را شکست و شما را به عنوان یک کودک نو پا در بازی قرار داد !!!

در طول این مدت , شما راه رفتن را می اموزید , با اسباب بازیها بازی میکنید و برای کلاس کاراکترتان به عنوان یک بزرگسال مقدمات کار را فراهم میکنید . این یک tutorial هست و یک پیش درامد نواورانه .

در سن 19 سالگی , شما از محدوده های Vault 101 بیرون میروید تا پدر خود را پیدا کنید . پدر شما یک دانشمند با نفوذ بود که مدت زیادی است به طرز نامعلومی ناپدید شده است ...

132908-1.jpg

سبک بازی :

به محض خارج شدن از the Vault دشمنان شما مانند مورچه های تنومند و غول پیکر با سرعت به سمت شما درحال حرکت و نزدیک شدن هستند . مانند بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion بازی Fallout 3 به صورت First-Person میباشد ( همچنین دوربین سوم شخص نیز در این بازی وجود دارد ) . با این وجود شما انواع تفنگهای دولول (shotguns ) , تفنگهای دیگر و همچنین اسلحه هایی با قابلیت لیزر را حمل میکنید . Fallout 3 دقیقا یک سبک FPS نیست ... . استراتژی ها و انتخاب های درست نقش اساسی را در موفقیت شما دارند . شما روش های زیادی برای از بین بردن دشمنان دارید . بازی Fallout 3 قبل از هر چیز یک role-playing است . با اینکه سبک اکشن نیز در این بازی وجود دارد اما این بازی هیچ ربطی به بازیهای این سبک مثل Halo ندارد .

انتظار برای انتشار :

این بازی فوق العاده به نظر میرسد و دارای جزییات بیشتر و محیط های بسیار وسیعتر نسبت به بازی Oblivion میباشد . شرکت Bethesda قول داده است که گرافیک این بازی در سه پلتفرم PC – PS3 – XBOX 360 عملا یکسان باشد .
تا پاییز 2008 مدت زیادی مانده اما ما احساس میکنیم که بازی Fallout 3 ارزش این انتظار را دارد .

132908-2.jpg

خب دوستان امیدوارم که از این پیش نمایش راضی باشید .
این اولین پیش نمایشی هست که از این بازی منتشر شده . متاسفانه همانطور که مشاهده کردید اطلاعات چندانی در این بازی در دست نیست ( البته فعلا ) . منتظر اطلاعات جدیدی در رابطه با بازی Fallout 3 باشید ...
ممنون از مهدی جان

من تا اینجا که زیاد خوشم نیومد همینطوری باید بری جلو بکشی از این طرف بری اونطرف مپ باز برگردی و ...
نه وسایل نقلیه ای نه چیزی پای پیاده ! هدف این بازی چیه !؟ ماموریت هاش تا کی همینطوری خطی هستش ؟

ممنون BlackCanopus جان من وارد یه شهری شدم یه یارو لباس سفید داشت و عینک زد کلانتر رو کشت هیچ کس کاریش نداشت . من میخواستم بهش شلیک کنم اشتباهی خورد به یکی از نگهبان های اونجا الان کل شهر باهام دشمن شدن و میخوان بکشنم من از شهر فرار کردم ! دیگه راهی نیستش بتونم وارد این شهر بشم ؟

کاربر گرامی، برای بار آخر میگم! در پست صفحات قبل هم نوشتم که اگر میخواهید چیزی از داستان بازی را بنویسید در Spoiler قرار دهید. در قوانین سایت هم هست.
من حوصله ندارم هر روز ده تا گزارش تخلف بخونم از اشخاصی که بازی براشون spoil شده !

----------------
تصمیم گرفته شده که هر کسی که کوچکترین بخشی از داستان یک بازی جدید را spoil کنه ! دو هفته بن بشه. بالاخره یک وقتی باید این قضیه جا بیفته !

دوستان من بعد از رسیدم به megatown بازی هی freez می شه فکر می کنید از چی؟
vga :ati 4870
vga drive:8.10
win: xp x64 sp2
cpu: q6600
ram:6g
ممنون
بعید می دونم این مساله از سیستمت باشه، ولی اون 6 گیگ رمت مشکوک می زنه. دقیقاً مشخصاتش چیه؟ از چه مارکیه؟ همه از یک نوع هستن یا رم هات کمی با هم فرق دارن؟ (یا زیاد فرق دارن؟؟؟). اگه تونستی تا 2 گیگ پایین بیار ببین فرقی می کنه یا نه؟

کسی با من موافق هستش که بازی چیز خاصی نداره ! تا اخرش اتفاق خاصی نیست همانطور که گفتم بری و بکشی ! پس rpg چی !؟

آیا امکانات بازی همینه تا آخرش ؟ من تقریبا یه 12 ساعتی بازی کردم

کسی با من موافق هستش که بازی چیز خاصی نداره ! تا اخرش اتفاق خاصی نیست همانطور که گفتم بری و بکشی ! پس rpg چی !؟
آیا امکانات بازی همینه تا آخرش ؟ من تقریبا یه 12 ساعتی بازی کردم
باید چه چیز خاصی داشته باشه بنظر شما خوب؟!
آخه این بازی سبک FPS نیست که میری جلو میکشی بقول خودت.خیلی جاها نباید از اسلحه استفاده کرد اصلا
به داستان بازی و مقالات مربوطه توی سایتا یه نگا بنداز ببین چه چیزایی رو میشه از این بازی انتظار داشت و چه امکاناتی بهت میده.

کسی با من موافق هستش که بازی چیز خاصی نداره
مخالفم.
بازی به مرور جذاب می شه وکلا اگه نتونید با RPG حال کنید از بازی خوشتون نمیاد.طراحی محیط خیلی خوبه بعضی افکتها هم عالیه.طراحی کاراکترها می تونست بهتر باشه و یه جاهایی هم احساس می کنم textureها خیلی خوب نیست(تو محیط های بسته) اما در کل گرافیک خیلی خوبی داره.اکشن بازی نسبت به Oblivion خیلی بهتر شده اما بازم یه کمبود هایی احساس می شه.داستان بازی هم که فعلا دارم می رم جلو ببینم چی می شه ولی تا حالا که نسبت به اوایل بازی جذابتر شده.
اون جایی که می ره تو اون دنیای مجازی خیلی جالب بود.
با CPU تک هسته ای چطور فریم میده
دیگه تقریبا هیچ بازیی با CPU تک هسته ای جواب نمی ده.

مخالفم.
بازی به مرور جذاب می شه وکلا اگه نتونید با RPG حال کنید از بازی خوشتون نمیاد.طراحی محیط خیلی خوبه بعضی افکتها هم عالیه.طراحی کاراکترها می تونست بهتر باشه و یه جاهایی هم احساس می کنم textureها خیلی خوب نیست(تو محیط های بسته) اما در کل گرافیک خیلی خوبی داره.اکشن بازی نسبت به Oblivion خیلی بهتر شده اما بازم یه کمبود هایی احساس می شه.داستان بازی هم که فعلا دارم می رم جلو ببینم چی می شه ولی تا حالا که نسبت به اوایل بازی جذابتر شده.
اون جایی که می ره تو اون دنیای مجازی خیلی جالب بود.
دیگه تقریبا هیچ بازیی با CPU تک هسته ای جواب نمی ده.
والا تو بازی همچین قوانین RPG خوب رعایت نشده.یعنی کسانی که با بازی های RPG زیاد حال نمیکنن بیشتر از طرفدارای FALLOUT1&2 حال میکنن.
واقعا برای Bethesda متاسفم .محیط های قشنگی رو میبینیم که خالی هستند و فقط مناطق ویران شده.در این بین نه SIDE QUEST نه اطفاق مهمی نه ....بازی از کمبود QUEST زار میزنه.FO3 خیلی از عناصر خوب برای تبدیل شدن به یه بازیه بیاد موندنی رو داره ولی متاسفانه انگار سر سازندگان شلوغ بوده نتونستن QUEST ها ی بیشتری و خط داستانی بهتری رو تو بازی قرار بدن.حتی تو EXPANSION OBLIVION هم تعداد QUEST های بیشتری میشه پیدا کرد.یه نکته جالب این که شما اصلا لازم نیست به دیالوگ ها برای انجام QUEST ها دقت کنید!یه نشانه همیشه رو MAP هست که فقط W رو بگیرید و اون محل مشخص شده رو پیدا کنید.
خلاصه این که FO3 تشکیل شده از یه بازی با عناصر خیلی خوب برای تبدیل شدن به یه بازی بیاد موندنی ولی بخاطر کمبود QUEST و داستانی که عمیق نیست و محیط های خالی که فقط برای پیاده روی طراحی شدن و آسون بودن بازی که برای انجام QUEST همیشه یه POINTER رو نقشه با شما هست تبدیل شده به یه بازی معمولی که یاد و خاطره خوب FO1 &2 رو از یادتون میبره.

یه موضوعی که خیلی اعصاب من رو خورد میکنه اینکه بازی کاملا خطی هستش . یعنی مسیر که باید بری کاملا مشخصه و تو مجبوری از همون مسیر بری . یه جو مرده و کسل کننده ای تو بازی هستش که انگار روح نداره بازی . شما بازی فابله2 رو ببینید چقدر قشنگ مانور داده رو rpg ولی تو این بازی تا جای که من رفتم یعنی 12 ساعت همش باید از محیط های مرده بری جلو و v رو بگیری صحنه آهسته بشه و مخ دشمن رو نشون بگیری شلیک کنی خیلی زود خسته کننده میشه .

یه موضوعی که خیلی اعصاب من رو خورد میکنه اینکه بازی کاملا خطی هستش . یعنی مسیر که باید بری کاملا مشخصه و تو مجبوری از همون مسیر بری . یه جو مرده و کسل کننده ای تو بازی هستش که انگار روح نداره بازی . شما بازی فابله2 رو ببینید چقدر قشنگ مانور داده رو rpg ولی تو این بازی تا جای که من رفتم یعنی 12 ساعت همش باید از محیط های مرده بری جلو و v رو بگیری صحنه آهسته بشه و مخ دشمن رو نشون بگیری شلیک کنی خیلی زود خسته کننده میشه .
خب از اول هم قرار بوده جو بازی یه جو مرده و بی روح باشه که حال و هوای آخرالزمانی رو به آدم تلقین بکنه ! هر بازی ای یه نوع محیط و جو داره. یکی مثل Fable توی جنگل و کوه و دشت هست و یکی هم توی خرابه های بعد از جنگ های اتمی. این دیگه مشکل بازی نیست.

تنها دلیلی که من از این بازی خوشم میاد جوِ سرد و بی روح بازی هست !

خب من بازی رو تموم کردم و قبول دارم که داستان اصلیه بازی خیلی زود تموم شد و کلا انتظارم از داستان بازی بیشتر بود و بیشتر می تونستن گسترش بدن اما کشش لازم رو داشت.در مورد RPG هم بنظرم خیلی بهتر از Oblivion عمل کردن.جالبترین نکته بازی هم برای من علاوه بر گویندگی Liam Neeson بجای پدر شخصیت این بود که صدای President John Henry Eden رو Malcolm McDowell گویندگی کرده:love::biggrin1:
واقعا برای Bethesda متاسفم .محیط های قشنگی رو میبینیم که خالی هستند و فقط مناطق ویران شده.
ببخشید پس محیطها با توجه به داستان بازی چطوری باید باشه؟تمام سایتهای معتبر از طراحیه عالیه محیط تعریف کردن حالا اگه شما از محیطهای ویران شده خوشتون نمیاد دلیل بر بد بودنش که نیست.در مورد questهایی هم که می گی تعداد questهای فرعی خیلی زیاده و ساعتها طول می کشه تا تموم شن بنابراین بازی از فقدان quest رنج نمی بره ولی همونطور که گفتم بزرگترین نکته منفیه بازی کم بودن زمان به پایان رسیدن داستان اصلیه.
یه موضوعی که خیلی اعصاب من رو خورد میکنه اینکه بازی کاملا خطی هستش . یعنی مسیر که باید بری کاملا مشخصه و تو مجبوری از همون مسیر بری
اصلا تو RPG نباید دقیقا خط داستان اصلی رو بری جلو باید تو دنیاش بگردی و گم شی.
یه جو مرده و کسل کننده ای تو بازی هستش که انگار روح نداره بازی
جو بازی که باید مرده باشه ولی ابدا کسل کننده نیست و دقیقا یکی از نکات مثبته بازیه که تونستن به این خوبی و با این دقت یه دنیای آخرالزمانی رو به تصویر دربیارن.حالا ممکنه بعضیا از این محیط خوششون نیاد.اگه سازنده ها تونستن جو بازی رو سرد درست کنن یعنی موفق بودن.

آخرین ویرایش:
ببخشید پس محیطها با توجه به داستان بازی چطوری باید باشه؟تمام سایتهای معتبر از طراحیه عالیه محیط تعریف کردن حالا اگه شما از محیطهای ویران شده خوشتون نمیاد دلیل بر بد بودنش که نیست
دوست من
منظورم رو اشتباه متوجه شدی البته اشتباه از منه که واضح نگفتم.منظورم اینه که محیط بازی بزرگ و فوقوالعادس و دقاقا نکته مثبت بازی همین جو بی روح و زیباست ولی تو این محیط بزرگ که خوب کار شده بدون Quest چه فایده ای داره؟مدت ها تو این محیط قشنگ قدم میزنی ولی ازش استفاده نشده.میتونستن خیلی مکان های زیر زمینی یا quest ها و item های خوب تو این محیط قرار بدن که بدون استفاده مونده.واقعا جو محیطی بازی خیلی خوب و عجیب طراحی شده ولی خوب بدون استفاده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or