FallOut 3 | PC

fallout3_440.jpg

بازگویی خاطرات :

در سال 2077 " سال پادشاه ما " امریکا و چین توپ خانه های هسته ای معاوضه میکنند . در نیتجه معلوم میشود , جنگ بین حق و باطل پایان جهان نیست . داستان سرایی مثل Ron Perlman در رابطه با این موضوع میگوید : " یک پیش در امد به فصل خونخوار دیگر در وجود یک مرد ... ! "

قبل از جنگ , خیلی از پناه گاه های جستجو شده در انبارهایی عظیم و در زیر زمینهایی به نام Vaults یافت شدند . زمانی که مشخص شد , Vaults به طور دائمی بسته شده است ( هیچ کس نه میتواند وارد شود و نه میتوند خارج شود ) . این دنیای تاریک Fallout است ! بازی که قرار هست در سبک Action-RPG برای سه پلتفرم PC - PS3 - XBOX 360 منتشر شود . سازنده این بازی همان سازنده ی سری بازیهای Elder Scrolls یعنی Bethesda Softworks است ....

اسمان تاریک :

وقایعی که در Fallout 3 رخ میدهد به 200 سال بعد از اینکه بمب ها افت میکنند برمیگردد . شما بازی را در Vault 101 شروع میکنید . یک مکان که سطح بمبگیری واشنگتن را تحت فشار قرار میدهد ( اتفاقی که در نسخه های قبلی Fallout روی داد )
شما به جای اینکه به عنوان یک کاراکتر استاندارد بازی را اغاز کنید Bethesda قانون بازی های Role-Playing را شکست و شما را به عنوان یک کودک نو پا در بازی قرار داد !!!

در طول این مدت , شما راه رفتن را می اموزید , با اسباب بازیها بازی میکنید و برای کلاس کاراکترتان به عنوان یک بزرگسال مقدمات کار را فراهم میکنید . این یک tutorial هست و یک پیش درامد نواورانه .

در سن 19 سالگی , شما از محدوده های Vault 101 بیرون میروید تا پدر خود را پیدا کنید . پدر شما یک دانشمند با نفوذ بود که مدت زیادی است به طرز نامعلومی ناپدید شده است ...

132908-1.jpg

سبک بازی :

به محض خارج شدن از the Vault دشمنان شما مانند مورچه های تنومند و غول پیکر با سرعت به سمت شما درحال حرکت و نزدیک شدن هستند . مانند بازی The Elder Scrolls IV: Oblivion بازی Fallout 3 به صورت First-Person میباشد ( همچنین دوربین سوم شخص نیز در این بازی وجود دارد ) . با این وجود شما انواع تفنگهای دولول (shotguns ) , تفنگهای دیگر و همچنین اسلحه هایی با قابلیت لیزر را حمل میکنید . Fallout 3 دقیقا یک سبک FPS نیست ... . استراتژی ها و انتخاب های درست نقش اساسی را در موفقیت شما دارند . شما روش های زیادی برای از بین بردن دشمنان دارید . بازی Fallout 3 قبل از هر چیز یک role-playing است . با اینکه سبک اکشن نیز در این بازی وجود دارد اما این بازی هیچ ربطی به بازیهای این سبک مثل Halo ندارد .

انتظار برای انتشار :

این بازی فوق العاده به نظر میرسد و دارای جزییات بیشتر و محیط های بسیار وسیعتر نسبت به بازی Oblivion میباشد . شرکت Bethesda قول داده است که گرافیک این بازی در سه پلتفرم PC – PS3 – XBOX 360 عملا یکسان باشد .
تا پاییز 2008 مدت زیادی مانده اما ما احساس میکنیم که بازی Fallout 3 ارزش این انتظار را دارد .

132908-2.jpg

خب دوستان امیدوارم که از این پیش نمایش راضی باشید .
این اولین پیش نمایشی هست که از این بازی منتشر شده . متاسفانه همانطور که مشاهده کردید اطلاعات چندانی در این بازی در دست نیست ( البته فعلا ) . منتظر اطلاعات جدیدی در رابطه با بازی Fallout 3 باشید ...
ممنون از مهدی جان

دوستان به تاپیک ربطی نداره اما من صفحات اول تاپیک رو خوندم گفتین diablo 3 داره سروری میکنه نسبت به این بازی

میشه بگین همین diablo چه جوری بازی هس؟
سلام
نسخه ی جدید دیابلو و فال‌اوت هیچ توفیری با هم ندارن، قدیم هم تنها وجه مشترک این دو بازی، نماشون بود که الان دیگه اونهم نیست.
قالبشون هم فرق داره. دیابلو فانتزیه، فال اوت پست اپوکالیپس.

به به همه در جال جویدن بازی های خزی همچون Far cry هستند وقت ندارن Fallout بخرن :دی
من امروز صبح اولین نفری بودم که از وست بازی رو خریدم...کلا یه سری چیزا بگم در مورد کلیت بازی،در مورد داستان هم که نباید صحبت بشه تیریپ اسپویل و اینا میشه :دی
بازی شدیدا یاد آور oblivon هست(فکر کنم انجین هم همون باشه)کلا انگار داری oblivion بازی میکنی با این تفاوت که به جا Sword و Dagger داری با Shotgun و pistol بازی میکنی!
گرافیک بازی خیلی خوبه...من very high با رزولوشن 1024*768 خیلی خوب فرم میگیرم در حد 45 به بالا(البته معدود صحنه هایی هست که پایین 45 هم میاد ولی دیگه پایین 30 نمیاد :دی ) با سیستم زیر
CPU : Intel C2D e7300
Ram : 2GB
VGA : 8600GT
یه سری عکس هم گرفتم که آپلود کردم بقیه هم لذت ببرن :دی زیاد وقت نشد توی محیط باز بچرخم چون توی "والت" خیلی معطل شدم!

جریان چیه بازی مپ نداره من چطوری بفهمم کجا باید برم ؟

کامپیوترتو فعال کن. برو به بخش Data . اونجا دو نوع نقشه داره، یکی نقشه محلی و یکی سراسری.

P.S
یک توصیه: هر جایی عشقت می کشه برو و هر کاری واقعاً دلت می خواد انجام بده. خودتو مثل بازی های دیگه محدود به دستورات و نقشه و Objective و این حرفا نکن. فکر کن واقعاً به یک محیط تازه و نا آشنا و خطرناک قدم گذاشتی. اینجا قرار نیست کسی بهت نقشه بده و راه نشون بده؛ تنهایی. پس راهتو خودت پیدا کن.

آخرین ویرایش:
ممنون BlackCanopus جان من وارد یه شهری شدم یه یارو لباس سفید داشت و عینک زد کلانتر رو کشت هیچ کس کاریش نداشت . من میخواستم بهش شلیک کنم اشتباهی خورد به یکی از نگهبان های اونجا الان کل شهر باهام دشمن شدن و میخوان بکشنم من از شهر فرار کردم ! دیگه راهی نیستش بتونم وارد این شهر بشم ؟

Last edited by a moderator:
ممنون BlackCanopus جان من وارد یه شهری شدم یه یارو لباس سفید داشت و عینک زد کلانتر رو کشت هیچ کس کاریش نداشت . من میخواستم بهش شلیک کنم اشتباهی خورد به یکی از نگهبان های اونجا الان کل شهر باهام دشمن شدن و میخوان بکشنم من از شهر فرار کردم ! دیگه راهی نیستش بتونم وارد این شهر بشم ؟
:laughing:
اقا من توصیه ام رو پس می گیرم! آزادی عمل خوبه، اما نه تا این حد. اگه می خوای تا آخر بازی جنایتکار باشی همینطوری ادامه بده (می تونی با آدم بد ها و برده دار ها ارتباط برقرار کنی)؛ ولی به نظر من بازی رو دوباره از قبل از اون شهر شروع کن. چون معمولاً بزن و بکش تو این بازی ها خوب جواب نمی ده. بار اول نرمال بازی کن، دفعه های بعد اگه خواستی میتونی راه های متفاوت مثل آدم منزوی یا جنایتکار رو هم امتحان کنی.

اقا بازیش چه طوره؟خیلی ازادی عمل داری و محیط بازی بزرگه؟من زیاد از بازی هایی که محیط خیلی باز دارن خوشم نمیاد بازی باید از چهارچوبی خارج نشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or