Multi Platform Fall Guys: Ultimate Knockout

• Thread starter Thread starter FUTURE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
3716838-fallguys.jpg

Fall Guys
-Ultimate Knockout-

Developer: Mediatonic
Publisher: Devolver Digital
Platforms: PS4 & PC
Release Date: August 4, 2020
Genre: Obstacle Racing, Battle Royale

قیمت: 20$ | رایگان برای اعضای PS Plus

Fall_Guys___Pre_Alpha_Screen_3.0.jpg Fall_Guys_Screen_9.0.jpg
fall.jpg fall-guys-ultimate-knockout-screenshot-05-ps4-04may20-en-us.jpg VSb8ABKFcuJTrj4nWCmRR6.jpg

آقا چقدر خوبه این بازی! :))
یعنی به بقیه بازی‌ها که بگن فان، برای این یکی باید یه عبارت جدید استفاده کنن! واقعاً چیز باحال و لذت‌بخشیه و توی همین دو ساعتی که بازی کردم انقدر خندیدم که منهدم شدم! :D ترکیب قیافه‌ی ابله کاراکترها با انیمیشن‌های مسخره‌شون در کنار صداهایی که موقع سقوط میدن و صحنه‌هایی که کلی از این خل و چل‌ها می‌خورن به همدیگه و پخش زمین میشن واقعاً فوق‌العاده‌ست! :))
از عجایب این بازی اینه که حتی خیلی وقت‌ها بعد از باختن و حذف شدن هم لبخند روی لب آدم هست به جای اینکه شاکی بشه! :D البته به جز فینال که یه بار رسیدم و اون مرحله‌ای بود که هی زمین سوراخ میشه و به سمت پایین سقوط می‌کنیم و فقط سه نفر مونده بودیم که باختم و خیلی حرص خوردم! :|
واقعاً باید به سازنده Fall Guys تبریک گفت بابت ساختن این بازی دوست‌داشتنی. به نظرم میشه راحت اسم این بازی رو توی لیست پدیده‌های این نسل گذاشت.

آخرین ویرایش:
lr3l_20200903_204516.jpg

میخوام. :|:D

این بازی درسته خیلی شاد و جالبه اما بنظرم جنبه های منفی هم برای بچه ها داره
توی خیلی از بازی های تیمی این مشکل هست مثلا برای اینکه تیمت موفق بشه باید مانع موفقیت تیم رقیب ات بشی مثلا بری جلوی توپشون و نزاری توپشون رو برسونن ته خط
یا مثلا باید بری توپ هایی که اونا بردن در زمینشون رو بری بدزدی و بیاری زمین خودت
یا حریفت رو هل بدی از ارتفاع تا خودت برنده بشی
یعنی توی قسمت های مخصوصا تیمی موفقیت تیم تو بستگی به این داره که رقیب هات رو خراب کنی و اگر بتونی مانع موفقیت بقیه بشی خودت برنده میشی این ها میتونه روی ذهن یک بچه ی خیلی کم سن و سال اثر بزاره

البته نظر شخصی من هست بالاخره نمیشه همش فقط تعریف و تمجید کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or