Xbox Fable

سازنده
Playground Games
تاریخ انتشار
2025
ناشر
Xbox Game Studios
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S

Fable

fable_logo_trailer-scaled.jpg

Developer: Playground Games

Publisher: Xbox Game Studios

Engine: Forza Tech

Platforms: Xbox Series X|S, Microsoft Windows

Genre: ARPG

Release Date: 2025

پس از کنسل شدن عنوان Fable Legends و بسته شدن استدیو لاین‌هد توسط مایکروسافت، امیدها برای تجربه عنوانی جدید از این سری درحال از بین رفتن بود که در شوکیس سال 2020 اکس باکس مشخص شد شروعی دوباره برای این فرنچایز محبوب توسط سازندگان قدر Forza Horizon در حال ساخت است.

• از افراد مطرحی که در ساخت این بازی مشارکت دارند می‌توان به Anna Megill، نویسنده سابق رمدی اشاره کرد که اکنون نقش Lead Writer را برای این عنوان ایفا می‌کند.
  • در اکتبر 2022، نویسنده ارشد Horizon Forbidden West، اندرو والش به تیم سازنده ملحق شد.
  • اولین تریلر In game این عنوان در شوکیس اکس باکس در سال 2023 منتشر شد.
  • استدیو پلی‌گراند اعلام کرده است که در تولید Fable، استدیو Edios Montreal نقش استدیو پشتیبان را ایفا خواهد کرد.
  • در شوکیس اکس باکس در سال 2024 به همراه تریلری تایید شد که این بازی بالاخره در سال 2025 منتشر خواهد شد.
  • این عنوان در روز عرضه بر روی سرویس گیم پس در دسترس خواهد بود.

View attachment GQM2jJZWAAAG0jn.mp4

Screenshots

20240610_005247.jpg 20240610_005249.jpg

20240610_005250.jpg 20240610_005251.jpg

20240610_005354.jpg 20240610_005355.jpg

آخرین ویرایش:
Fable in-game trailer was captured on Xbox Series X

به گفته Lead lighting artist بازی، تریلر نه تنها به صورت in-game بود، بلکه روی یک Xbox Series X هم اجرا میشد.

پ.ن: به نظر شخصی من، گرافیک فیبل حتی از هل بلید هم تخیلی تره! اولش فکر نمیکردم روی اکس باکس اجرا میشه:|

View attachment 296818View attachment 296819View attachment 296820View attachment 296821View attachment 296822
درود به خودم که شوکیس رو از آپارات با کیفیت نفتی ۳۶۰ دیدم و همون اولش که فیبل رو نشون داد فهمیدم این گرافیک خود بازیه
و اصلا احتیاجی به تاییدیه سایت یا حتی خود سازنده نبود
B-)

والا قیافش شبیه خیلی از مردم عادی روزانه میبینیم فقط اونا آرایش دارن این بنده خدا نداشت.اتفاق بدیم نیست که کاراوتر اصلی بازی ها نرمال و عادی باشه و شبیه سوپرمدل ها نباشه.یه سر به خیابون بزنید متوجه میشید متاسفانه همه نه سوپرمدل هستن نه خیلی خوشگل با بینی های قلمی

واقعا انقدر بدم میاد دو طرف چه فن های سونی چه فن های مایکروسافت فقط به خاطذ فن بازی خالص از این جریانات woke حمایت میکنن. نه اقا قیافه این شخصیت واقعا زشته. معلومه که همه خوشگل نیستن ولی قرار نیست هم انقدر زشت باشن. دلیلی هم نداره یه فرد انقدر زشت رو بیاری بذاری وسط برا بازیت. البته فقط یه دلیل داره اونم سوار شدن رو جو چپ های افراطی
از این جریانات woke فقط برا فن بازی حمایت نکنید ارزش نداره واقعا. جه aloy چه این واقعا زشتن. میفهمم که مثلاااا میخپاستن بگن اون دوران قدیم همه خوشگل نبودن ولی نیاز نبود تا این حد شورش کنن.

• Like
Reactions: hitman68
واقعا انقدر بدم میاد دو طرف چه فن های سونی چه فن های مایکروسافت فقط به خاطذ فن بازی خالص از این جریانات woke حمایت میکنن. نه اقا قیافه این شخصیت واقعا زشته. معلومه که همه خوشگل نیستن ولی قرار نیست هم انقدر زشت باشن. دلیلی هم نداره یه فرد انقدر زشت رو بیاری بذاری وسط برا بازیت. البته فقط یه دلیل داره اونم سوار شدن رو جو چپ های افراطی
از این جریانات woke فقط برا فن بازی حمایت نکنید ارزش نداره واقعا. جه aloy چه این واقعا زشتن. میفهمم که مثلاااا میخپاستن بگن اون دوران قدیم همه خوشگل نبودن ولی نیاز نبود تا این حد شورش کنن.
ابدا هیچ ربطی به فن بودن نداره من هم از aloy حمایت کردم هم از الی در تلو هم از این این کاراکتر در بازی فیبل، هم با ووک مشکل دارم خواهش میکنم ماست ها را داخل قیمه ها نریزید
شما دنیا را یک طرفه می ببیند دلتون میخواد همه در راستای زیباشناسی شما باشند این یک خودخواهی و حذف دیگران هست.
همه در این دنیا طبق معیارهای زیباشناسانه شما خوشگل نیستن

راستی کاراکتر بازی های پیشین فیبل چطوری بودند؟

• Like
Reactions: jdepp
ابدا هیچ ربطی به فن بودن نداره من هم از aloy حمایت کردم هم از الی در تلو هم از این این کاراکتر در بازی فیبل، هم با ووک مشکل دارم خواهش میکنم ماست ها را داخل قیمه ها نریزید
شما دنیا را یک طرفه می ببیند دلتون میخواد همه در راستای زیباشناسی شما باشند این یک خودخواهی و حذف دیگران هست.
همه در این دنیا طبق معیارهای زیباشناسانه شما خوشگل نیستن

راستی کاراکتر بازی های پیشین فیبل چطوری بودند؟
همیشه کاراکترا یه حالت طنز تو چهره داشتن و بیشتر شبیه بومیهای ولز و انگلیس و اون طرفها بودن ولی بستگی به مسیر خوب یا بد کاراکتر چهره تغییر میکرد.
ابتدای فیبل ۲
اونجاش که ملت دور یه کالسکه جمع شده بودن و براشون در مورد جعبه جادویی خالی میبست.یه برف ریز هم میزد و اتمسفر خفن آلبیون و موزیک فوقالعاده بازی هنوزم یادم میوفته عشق میکنم.

یچیزی که باید در نظر بگیریم اینه که قدیما چون صنعت گیم مخاطب زیاد نداشت، همه کاراکترا چه زن چه مرد رو خوشکل و خوش هیکل میساختن که مخاطب جذب کنه! الان که صنعت گیم بزرگ شده و مخاطباش زیاد، انواع شکل و قیافه رو توی بازیا جا میدن و این موضوع رو عادی تر میکنن! باید این موضوع رو قبول کنیم که توی دنیای واقعی همه خوشکل نیستن و افرادی که خوشکل نیستن هم انسانن و حق دارن باشن توی بازیای ویدیویی و صنعت سینما. میشه گفت به ازای یه فرد خوشکل توی دنیا، یه نفر هم که خوشکل نیست وجود داره.. که این میشه تقریبا نیمی از جمعیت دنیا.
حالا اگه افراط کنن و بدون استثنا همه کاراکترای یه بازی زشت باشن شما حق داری ایراد بگیری چون دیگه حال بهم زن میشه.

در مورد aloy باید بگم که اصلا زشت نیست! خیلی از قیافه های اروپایی همین شکلی هستن، فقط ما بخاطر فضای مجازی و اینستاگرام فکر میکنیم همه خوشکلن. در صورتی که زیر چندین لایه آرایش و فیلترن :D

در مورد lgbt ، مشکل اینه که این جامعه زیر 10 درصده و دیگه اینقد دارن همه کاراکترا رو به همچین چیزی سوق میدن که انگار افراد معمولی آدم نیستن و این حال بهم زن شده. اگر اعتدال رو رعایت میکردن واقعا کسی شاکی نمیشد

يه چيزي در مورد چهره بستگي به موقعيت اجتماعي اون فرد داره
مثلا وقتي تو بازي يه پرنسس كركتر اصليه
يا يه زن روستايي خوب مسلما از يه چهره استفاده نميكنن
حالا اينكه اصلا شخصيت اصلي همين خانومه نميدونم
منتهي كامل چهره اش به همون فضاي روستايي كه نشون دادن ميخورد و چهره با نمكي داشت
مهم اينه چهره بتونه اون ارتباط شخصيتي و مشخصاتي كه تو داستان داره رو منتقل كنه

یچیزی که باید در نظر بگیریم اینه که قدیما چون صنعت گیم مخاطب زیاد نداشت، همه کاراکترا چه زن چه مرد رو خوشکل و خوش هیکل میساختن که مخاطب جذب کنه! الان که صنعت گیم بزرگ شده و مخاطباش زیاد، انواع شکل و قیافه رو توی بازیا جا میدن و این موضوع رو عادی تر میکنن! باید این موضوع رو قبول کنیم که توی دنیای واقعی همه خوشکل نیستن و افرادی که خوشکل نیستن هم انسانن و حق دارن باشن توی بازیای ویدیویی و صنعت سینما. میشه گفت به ازای یه فرد خوشکل توی دنیا، یه نفر هم که خوشکل نیست وجود داره.. که این میشه تقریبا نیمی از جمعیت دنیا.
حالا اگه افراط کنن و بدون استثنا همه کاراکترای یه بازی زشت باشن شما حق داری ایراد بگیری چون دیگه حال بهم زن میشه.

در مورد aloy باید بگم که اصلا زشت نیست! خیلی از قیافه های اروپایی همین شکلی هستن، فقط ما بخاطر فضای مجازی و اینستاگرام فکر میکنیم همه خوشکلن. در صورتی که زیر چندین لایه آرایش و فیلترن :D

در مورد lgbt ، مشکل اینه که این جامعه زیر 10 درصده و دیگه اینقد دارن همه کاراکترا رو به همچین چیزی سوق میدن که انگار افراد معمولی آدم نیستن و این حال بهم زن شده. اگر اعتدال رو رعایت میکردن واقعا کسی شاکی نمیشد
بازی فانتزیه ، واقع گرایانه که نیست بگیم ، چهره معمولی یا زشت باشه برای طبیعی بودنه
--------------------
من قبلا فیبل بازی نکردم جایی تایید شده چهره رو خودمون میسازیم و قبلی ها رو خودمون میساختیم ؟

يه چيزي در مورد چهره بستگي به موقعيت اجتماعي اون فرد داره
مثلا وقتي تو بازي يه پرنسس كركتر اصليه
يا يه زن روستايي خوب مسلما از يه چهره استفاده نميكنن
حالا اينكه اصلا شخصيت اصلي همين خانومه نميدونم
منتهي كامل چهره اش به همون فضاي روستايي كه نشون دادن ميخورد و چهره با نمكي داشت
مهم اينه چهره بتونه اون ارتباط شخصيتي و مشخصاتي كه تو داستان داره رو منتقل كنه
منم همین برداشت شما رو دارم، دلیل انتخاب این چهره روستایی بوده

راسیاتش الان که تریلر رو واسه چندمین بار دارم میبینم از نظر Scale احساس میکنم بیشتر با یـ بازی تو حال و هوای GoW طرفیم تا یـ OW بزرگ مثل ویچر . یـ بازی که تو دنیای نچندان بزرگ آلبیون اتفاق میوفته و این کوچیک باعث میشه تمرکز بیشتر روی اکشن و روایت بره تا گستردگی دنیا و المان های RPG ـش . اون جاینت ـه تو منولوگش به مصخرگی یـ جورایی داره ستینگ نسخه های قبلی رو توصیف میکنه و یـ حالت Meta گونه داره . خلاصه احساس میکنم همون کاری که سانتا مونیکا با GoW کرد رو PG قرار با این بازی بکنه و صد در صد فن های قدیمی رو ناراحت میکنه . همین الان با همین تریلر این اتفاق افتاده و وضعیت لایک و دیسلایک تریلر تو یوتیوب اصلا جالب نیست !!!!

بازی فانتزیه ، واقع گرایانه که نیست بگیم ، چهره معمولی یا زشت باشه برای طبیعی بودنه
--------------------
من قبلا فیبل بازی نکردم جایی تایید شده چهره رو خودمون میسازیم و قبلی ها رو خودمون میساختیم ؟

منم همین برداشت شما رو دارم، دلیل انتخاب این چهره روستایی بوده
اصلا کاری به واقع گرایانه یا فانتزی بودن Fable ندارم
کلی دارم میگم
قبلا کاراکترای زن توی بازیای کامپیوتری خوشکل و خوش هیکل بودن. الان بیشتر سمت واقعیت هستن.
نمونش همین street fighter که کاراکترای زنش نیمه برهنه ان😁

صد در صد فن های قدیمی رو ناراحت میکنه . همین الان با همین تریلر این اتفاق افتاده و وضعیت لایک و دیسلایک تریلر تو یوتیوب اصلا جالب نیست !!!!
سر چه تغییراتی؟

دلیل دیسلایکهای یوتیوب میتونه انتظار از نمایش گیمپلی باشه که به اون صورت محقق نشد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: RAFA_1992

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or