Fable Legends

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در مراسم GC سال 2013 یک عنوان تاپ دیگر برای XBOX ONE معرفی شد.

این عنوان نسخه جدیدی از Fable است که به نام Fable Legends معرفی شد

بازی دارای coop چهار نفره و بخش آنلاین هست و همچنین از اسمارت گلاس نیز پشتیبانی می کند.

59930354452518652973.jpg

آخرین ویرایش:
careers-character.png

دم طراح های هنری ـشون گرم! :d تصور سطح هنری یه IP جدید توسط اینها آدم رو دیوونه می کنه!
امیدوارم Fable : Legends هم توی E3 یه نمایش فک برانداز داشته باشه + بگن آفلاین شده! :d

چرا انقدر دوست دارید آفلاین بشه ؟! :-/ کو-آپ چه مشکلی داره ؟! حالش هم که بیشتره!

RPGـه سید! :d بعد یه RPG داستان محور که نصف لذتش به انتخاب ها و تجربه ی شخصیشه! کی حاضره بیدار موندن های شب پا Fable رو با Coop نابودش کنه!

چرا انقدر دوست دارید آفلاین بشه ؟! :-/ کو-آپ چه مشکلی داره ؟! حالش هم که بیشتره!
مشکل اینه که 1-بازی حالت Single هم داره!اگه میزاشتن حالت آفلاین همینجوری تا بازی بتابیم مشکلی نبود:d2-crap as service

Fable Legends در E3 2014، قابل بازی خواهد بود ...
استودیو Lionhead این موضوع رو تایید کرد.

fable_legends_0005-pc-games.png

بازی عجب نمایش غولی داشت! :d فوق العاده بود مخصوصا از نظر بصری که به قول رفیقمون از Quantum Break هم سر تر به نظر می اومد! :d
کلا خیلی حال کردم فقط این تغییر سبک بازی بَلا سرش نیاره فوق العاده میشه.

بازی عجب نمایش غولی داشت! :d فوق العاده بود مخصوصا از نظر بصری که به قول رفیقمون از Quantum Break هم سر تر به نظر می اومد! :d
کلا خیلی حال کردم فقط این تغییر سبک بازی بَلا سرش نیاره فوق العاده میشه.

هنوزم امیدی به بازی ندارم :(
بنظرم گند میزنه :(

هنوزم امیدی به بازی ندارم :(
بنظرم گند میزنه :(

چرا؟! :(:d گفتم این تغییر سبک بازی و رفتنش به سمت D&D و Action RPG و حالت Coop مگر کار دست ـش بده، چون Fable یه RPG فانتزی بوده که تمرکزش روی داستان و شخصیت ها بوده و سیستم مبارزه ی بدی داشته که همش مخالف این تغییر سبک بازیه! :d
بیشتر فکر می کنم خواستن اَدای Diablo رو در بیارن که اگر بگیره می تونه از اون موفق تر بشه! :-":d اگر نگیره هم آخر آخرش متای 80 و داستان Fable III هستش! :d
ولی کلا امکانیش هست که فیل بشه! :d

============

انصافا LionHead حداقل بین استدیو های 1st Party مایکروسافت یه سر و گردن از نظر هنری از بقیه بالاترن! :d

خدا رحم کنه به اون روزی که اینها یه IP جدید Post-apocalyptic یا Sci-Fi بسازن! :bighug::d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or