Fable Legends

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در مراسم GC سال 2013 یک عنوان تاپ دیگر برای XBOX ONE معرفی شد.

این عنوان نسخه جدیدی از Fable است که به نام Fable Legends معرفی شد

بازی دارای coop چهار نفره و بخش آنلاین هست و همچنین از اسمارت گلاس نیز پشتیبانی می کند.

59930354452518652973.jpg

آخرین ویرایش:
تـــریـــلر جدیــد:
watch?v=Nh7rXeafnmY&index=1&list=UUp1tIZVLJk3-ZMm9sn0PtnQ
6kdqpa2rwckafp5mg2se.png

Fable: Legends توی غرفه های E3:

این که در نقش Villain و به سبک بازی های God Game میتونیم بازی کنیم به نظرم خیلی جالبه، حداقل یه حرکتی واسه نوآوری تو بازی به حساب میاد :دی من که از نمایش بازی راضی بودم، ایشالا که ناامیدمون نکنه :دی

من اصلا با نحوه بازی کردن تو نقش ویلن خوشم نیومد :| من می خوام تو نقش ویلن بازی کنم نه مرحله طراحی کنم :|

چرا؟! :(:d

دقیقا بخاطر این جمله خودت :دی
چون Fable یه RPG فانتزی بوده که تمرکزش روی داستان و شخصیت ها بوده
میترسم دیگه خیلی دور بشه از فیبل بودن :(

میترسم دیگه خیلی دور بشه از فیبل بودن :(

قبلا گفته بودن داستان تاثیر مهمی داره و مثل بازی های MMO داستان فِرت نیست! :d{ همون حرف هایی که بانجی در مورد Destiny زده بود.}
یه بخش مهم دیگه ی Fable تصمیمات بود که گفتن توی هر مرحله ی بازی وجود داره باید مراحل رو بر اساس همین تصمیمات و خوب یا بد بودن پیش برد. به علاوه انگار، مثل بازی های BioWare داخل بازی loyalty mission هم اضافه شده و relationship هم وجود داره فقط سوال اینجاست، بازی های BioWare همه party based بودن و شخصیت های همراه رو AI کنترل می کرد ولی اینجا بازی Co-op شده؟! چه طور می خوان این قضایا رو داخل بازی پیاده کنن واقعا برای من سواله! :-/
امیدوارم حداقل یکی از بچه های اینجا بتونه بتا رو آخر امسال امتحان کنه ما رو هم در جریان بذاره.:d

پ.ن :
فیبل رو چه به گاد مود
yahoo_29.gif
Fable Legends = Diablo + Fable + Black & White 8-|:d

interviewـی گیم اسپات با سازنده ی بازی و بخشی از گیم پلی: watch?v=xEHDjtnH024

یه مصاحبه ی دیگه از Escapist News با David Eckeblery کارگردان بازی: watch?v=jPdVxHKcqA8&feature=youtu.be
درباره ی تغییر سبک بازی به dungeon crawler و رفتن Fable به سمت D&D، شخصیت های Female و.... صحبت کرده. خیلی جالبه که Lionhead اومده و یه تانک کلاسیک رو مونث انتخاب کرده! :d

طبق دوتا تصویر زیر انگار بازی بیشتر از 4تا کارکتر برای انتخاب داره :

Heroes.jpg

از قرار معلوم تصویر دومی قهرمانی با اسم Shroud هست که Archer هم هست. تفاوتش با Rook هم در این هست که اون از Crossbow استفاده می کنه و این از Bow.

چنتا تصویر: (بند انگشتی نیست سعی نکنید بزرگشون کنید! :d

212px-Ogre_Rook_Shroud.jpg
212px-Sterling-inga-shroud01.jpg
212px-Winter-sterling-leech-ogre-01.jpg
212px-Rook-shroud-red-cap.jpg
212px-Ogre-inga-leech-sterling.jpg
212px-Ogre_vs_rook_and_shroud.jpg
212px-Inga-winter-leech-sterling.jpg
212px-Brightlodge_V2.jpg
212px-Winter_Sterling_Leech_Ogre_01_small.png

تلاش بی پایان اعضای لاین هد :d:

داخل تصویر زیر که مربوط به شخصیت winter هست که از spell استفاده می کنه، می بینید زیر health bar خط mana رو داریم و این یعنی مثل شماره های قبل استفاده از جادو بی نهایت نیست! :bighug:
HUD بازی رو هم می بینید که ده سال پیشی مونده. :|

برای شخصیت دیگه این بخش متفاوته، شاید stamina داشته باشیم یا یه منبع دیگه. به هر حال برای شخص Sterling رو می بینید که انگار skillـی هست که پنج بار قابل استفاده ـست.

اگر حسش باشه سعی می کنم هر چند روز یه بار، معرفی از شخصیت ها رو اینجا بذارم.
از Terova هم خواهش می کنم یه همکاری بکنه تا پست اول اپدیت بشه. :d

خب اول از بیوگرافی شخصیت محبوب ـم/ـمون شروع می کنم! :d

ctuz9aknt5g062vjrcqp.png

• Winter:
یکی از چهار قهرمانی که می تونید توی Fable Legends انتخاب کنید. یه Mage دوست داشتنی و بازی گوش!

کوهستان Mistpeak افراد با استقامت و سخت کوشی رو پرورش می داد تا زمانی که مسافرانی به اونجا مهاجرت کردند.
این افراد با رفتار خودشون باعث شدن این منطقه به جایی دور افتاده در Albion تبدیل بشه که مردم درباره ی اونجا ذهنیت خوبی ندارن و ساکنین این بخش رو افراد خاصی می دونن که شناخت اونها سخت و درک ـشون حتی سخت تر از شناخت اونهاست!
ولی Winter این طور نبود، شخصیتی دوست داشتنی و بسیار اجتماعی داشت.

در کلبه ای روی یک تپه به دنیا اومد. دوران بچگی با افرادی برخورد داشت که بیشتر اون ها رو دزدها و دوستان خیالی تشکیل می دادند. دوستانی مثل: باد، گرگ ها و مسافرانی که گم شده اند و کمک می خواند. Winter در خیال خود به سفر های باورنکردنی با این گروه خیالی می رفت.

روزی که زندگی او را تغییر داد زمانی بود که هفت سال داشت. یکی از دوستان گستاخ خیالی او لباس هایش را مسخره کرد. Winter انگشت نشانه ی خود را به سمت او گرفت... آنجا بود که شلیک توپ های یخی از طرف Winter به سمت دوستش او را شگفت زده کرد.

Winter کم کم آموخت که چگونه با قدرت اراده ی خود، توانایی هاش را کنترل کند. زمانی که به سن نوجوانی رسید، تنها راه خود را انتخاب کرد و از Mistpeak خارج شد و از شهری به شهر دیگر رفت.
هیچ چیز او را به اندازه ی ملاقات مردم جالب خوش حال نمی کرد. مهربان، جذاب و البته کمی خطرناک بود. دید او نسبیت به دنیا مانند یک مهمانی بزرگ بود!

البته Winter همیشه خندان و اجتماعی نبود. زمانی که دشمنی با او روبرو می شد خودش را یخ زده، گرفتار طوفان تگرگ یا تکه تکه شده می یافت. Winter ماموریت ها را فقط برای سرگرمی انجام میداد، ولی این بدان معنا نیست که آن ها را جدی نمی گرفت.
او با سرودش زندگی می کرد: live life to the fullest, find the fun, finish the quest and party like an animal afterwards.

6c9g98p3q0tdsxzvtu19.png

tclqfkyy9exaou6gwx8a.jpg

گرافیک هنری بازی واقعاً چشم نواز است. :d :x

96864508351504098333.jpg

مايكرو تو e3 امسال هرچقدر خوب بود باز تو شاخه هاي ادونچر و نقش آفريني كه سبكاي خيلي مهمين دست خالي بود نسبت به رقيبش(اگه ميخواد ملتو بكشه سمت كنسولش)
اون توجه و جذابيتي كه bloodborne ايجاد كرده اصلا fable legands نتونسته بكنه
علتشم به نظر كيفيت بازي و سردرگمي سازنده تو ساختش...خيلي ip ناز و قشنگيه fable كاش به همين راحتي فرت و فرت تو سبكاي مختلف ازش بازي نميدادن بيرون

.

Fables Legends is the Lionhead game you always wanted, but never asked for
Imagine if Left 4 Dead's AI director wasn't AI.
it seems like this could be the first Fable game that not only lives up to its hype, but actually surpasses it

[Eurogamer]

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or