Fable Legends

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در مراسم GC سال 2013 یک عنوان تاپ دیگر برای XBOX ONE معرفی شد.

این عنوان نسخه جدیدی از Fable است که به نام Fable Legends معرفی شد

بازی دارای coop چهار نفره و بخش آنلاین هست و همچنین از اسمارت گلاس نیز پشتیبانی می کند.

59930354452518652973.jpg

آخرین ویرایش:
^مگه من گفتم افتضاحه؟/:)گفتم المان های مربوط به RPG بودنش افتضاحه!:d
خود حضرت مولینکس رو بیاریم حرفای منو تایید میکنه:d

^مگه من گفتم افتضاحه؟/:)گفتم المان های مربوط به RPG بودنش افتضاحه!:d
خود حضرت مولینکس رو بیاریم حرفای منو تایید میکنه:d
ببین بازی Action RPG هست، تو شماره اول المان های RPG پررنگ تر از Action بود، تو شماره دوم مساوی بودن، تو شماره سوم بخش Action پررنگ تر شد :دی اگه به مولینیو باشه که گفته بود قسمت اول بهترین RPG تاریخ هست :دی

ببین بازی Action RPG هست، تو شماره اول المان های RPG پررنگ تر از Action بود، تو شماره دوم مساوی بودن، تو شماره سوم بخش Action پررنگ تر شد :دی اگه به مولینیو باشه که گفته بود قسمت اول بهترین RPG تاریخ هست :دی
منظورت قسمت سومه دیگه؟:d
ولی از طرفی اگر منفی بردارین میشه استراتژیک!!یکی بیاد منو روشن کنه:d

من که نفهمیدم چی شد ! ولی تظاهر میکنم فهمیدم چی میگی:-?

منظورت قسمت سومه دیگه؟:d
ولی از طرفی اگر منفی بردارین میشه استراتژیک!!یکی بیاد منو روشن کنه:d

ها ؟! :d چیه قضیه اش ؟! :-/

====================
بازی Action RPG / Action Adventure ـه . :d

بازی یکی از نماد های سری Fable یعنی " سگ " رو به همراه نداره ! همین موضع پیتر مولینو رو ناراحت کرد!
سگ که از شماره2 اضافه شد.اصل کاری chickenه مه گفتن هست:دی شوت بزنی زیرش :دی
شخص پنجمی هم می تونه به عنوان villain وارد بازی بشه و با یه سری mini-Game -مثلا کنترل صوتی کینکت- 4 کارکتر اصلی رو توی دردسر بندازه !
خوفه:x
دنیای اصلی سری Fable ، منطقه ای به اسم Albion ـه , داخل Fable III کلا کشور صنعتی شده بود ولی این شماره قبل از اتفاق این سری رخ میده . ( احتمالا 500 سال قبل از Fable اول ! )
بهتر.اصلا صنعتی شدنشو دوست نداشتم.
در ضمن بازی هیچ نیازی به loot نداره ! :d
تایید میشه:>
درها رو که هنوز داره؟
-------------------------------
شماره3 که کلا ادونچر شده بود:|
منظورت قسمت سومه دیگه؟
yahoo_4.gif
نه همون قسمت اول :x

من که نفهمیدم چی شد ! ولی تظاهر میکنم فهمیدم چی میگی:-?
قسمت اول = Action RPG
قسمت دوم = Action RPG
قسمت سوم = Action RPG

حالا فهمیدی؟ :دی

LH هم از این کارا بلده
biggrin1.gif
اینا که میگفتن موشن کپچر نمیکنیم چون میخوایم حرکات کاراکتر ها اغراق آمیز باشه!:d
قسمت اول = Action RPG
قسمت دوم = Action RPG
قسمت سوم = Action RPG

حالا فهمیدی؟ :دی
حالا به نظر خیلی واضح تر میاد:-?
images
الان اکشن بودن یا نبودن چه ربطی به افتضاح بودن داره؟:d

کارشون فوق العادست ؛ در و دیوار لاین هد :

پ.ن : همچین طراحی ای به ذهن هیچ شخصی به جز طراحای Lion Head نمرسه !! :|:d

با قوانین فیزیک درست نمی خونه :thinking::thumbdown
:دی
خدا کنه یه گیم پلی از بازی نشون بدن، خیلی دوست دارم ببینم با UE4 چطور در اومده فیبل :bighug:

دو تا موضوع خیلی جالب !

1. اگر سوالی در رابطه با Fable : Legends از تیم LionHead دارید می تونید به شکل یه ویدئوی ضبط شده با کینکتِ Xbox One از طریق Upload Studio اونو ارسال و پاسختون رو دریافت کنید !! :d
بچه هایی که Xbox One گرفتن منتظریم !! :d

2. فستیوال فیبل !!

Festive-Fable-Giveaway-blog-header_498x132.jpg

It’s almost December and, with the holidays fast approaching, we’re getting ready to launch our Festive Fable Giveaway!

The idea is simple – starting on the 1st December and ending on the 24th, we’ll have an exclusive Festive Fable Giveaway calendar on our Facebook page

Every day you’ll be able to open a new door on the calendar, where instead of stale week old chocolate you’ll find an awesome Fable or Xbox related prize! From there, you’ll be able to enter a prize draw to win the item by hitting the aptly named ‘I need this in my life’ button, and of course don’t forget to hit ‘Like’ to make sure your friends and family get to check it out (and to double your chance of winning).

Early in the New Year we’ll run through the entries we receive for each prize, and we’ll be picking one lucky winner for each day. That’s 24 chances to win awesome prizes!

The exact prizes we’ll have on offer are top secret, and we won’t be spoiling the surprise for you. Let’s just say that any true Fable fan will really want to keep a close eye on the calendar throughout...

You can visit the calendar right now, however the festivities won’t start until Sunday 1st December.

logo-footer-lionhead.png

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or