Fable Legends

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در مراسم GC سال 2013 یک عنوان تاپ دیگر برای XBOX ONE معرفی شد.

این عنوان نسخه جدیدی از Fable است که به نام Fable Legends معرفی شد

بازی دارای coop چهار نفره و بخش آنلاین هست و همچنین از اسمارت گلاس نیز پشتیبانی می کند.

59930354452518652973.jpg

آخرین ویرایش:
چرا زود قضاوت کردیم ؟! :| در واقع چرا فقط تیتر رو خوندیم ؟! :| :d
:|:|

Game director on Fable Legends David Eckelberry has clarified a little how the game will be structured so that it evolves over the course of many years. Episodic content will insure that the narrative isn’t forgotten due to a focus on multiplayer
.

واقعا برای خودمون متاسفم! :d اون چیزی که بعد از خوندن کل متن برداشت کردم :
Fable Legends که احتمالا در سال 2015 منتشر میشه ، یه بازی کامل هستش مثل همه ی فیبل های قبلی .
یعنی 10 ساعت به طور مثال گیم پلی داره و ماموریت فرعی داره و . . . . ولی یکی دو سال بعدش یه محتوای اضافی براش منتشر میشه که در واقع خودش یه بازی کامل هستش و یه جورایی Fable Legends 2 هستش ! و این مدام تکرار میشه ! :d این طوری بود که سازنده گفت این بازی شما رو 5 تا 10 سال در گیر میکنه! مث Destiny !
این ویژگی فوق العادست :bighug: هر چند احتمالا 5 تا 10 سال نباید منتظر Fable IV موند. :-":d

اینم در نظر بگیر که هر دفه چند ازت میگیرن :)
ولی حرف من کلی بود,زیاد علاقه ای به این عنوان ندارم اگر اسمش فیبل4 بود شاید اوضاع عوض میشد :)

چرا زود قضاوت کردیم ؟! :| در واقع چرا فقط تیتر رو خوندیم ؟! :| :d
:|:|

Game director on Fable Legends David Eckelberry has clarified a little how the game will be structured so that it evolves over the course of many years. Episodic content will insure that the narrative isn’t forgotten due to a focus on multiplayer
.

واقعا برای خودمون متاسفم! :d اون چیزی که بعد از خوندن کل متن برداشت کردم :
Fable Legends که احتمالا در سال 2015 منتشر میشه ، یه بازی کامل هستش مثل همه ی فیبل های قبلی .
یعنی 10 ساعت به طور مثال گیم پلی داره و ماموریت فرعی داره و . . . . ولی یکی دو سال بعدش یه محتوای اضافی براش منتشر میشه که در واقع خودش یه بازی کامل هستش و یه جورایی Fable Legends 2 هستش ! و این مدام تکرار میشه ! :d این طوری بود که سازنده گفت این بازی شما رو 5 تا 10 سال در گیر میکنه! مث Destiny !
این ویژگی فوق العادست :bighug: هر چند احتمالا 5 تا 10 سال نباید منتظر Fable IV موند. :-":d
بعید میدونم هدف از ساخت legends راضی کردن سری شماره دار باشه!
فکر میکنم بابت همین برچسب شماره چهارم رو نزدن رو این بازی ک در کنار همین سری شماره دار هم عرضه بشه....

Fable Legends 2 هستش ! و این مدام تکرار میشه !
:|
---
امیدوارم جفت Fable : A و Fable : L گند بفروشن که لاین هد کلا این IP رو بیخیال شه بره سر یه چیز دیگه...

:|
---
امیدوارم جفت Fable : A و Fable : L گند بفروشن که لاین هد کلا این IP رو بیخیال شه بره سر یه چیز دیگه...

منم بدم نمیاد IP جدید بسازن ؛ ولی اینکه فیبل بسازن هم دلیل نمیشه نرن سراغ بازی دیگه! :d
فقط فرست پارتی های سونی که بلد نیستن چنتا تیم بشن :d ، اگر اشتباه نکنم الان لاین هد دو تا تیم هستش یکیشون فقط قراره فیبل بسازه اون یکی هم داره روی یه پروژه ی دیگه کار می کنه!
“Fable Legends is the only Fable core game in development, and we have no plans to make a sequel to Fable III.

سر این گفتم احتمالا فیبل 4 رو حالا حالا ها نمی بینیم!
فقط این زمان انتشار Fable L هنو معلوم نیست اون یکی بازیشون دیگه خدا می دونه . . .! :d

مایکروسافت چه گیری داده که می خواد از همه ی ip هاش یا فیلم بسازه یا سریال :|

مایکروسافت چه گیری داده که می خواد از همه ی ip هاش یا فیلم بسازه یا سریال :|

Microsoft Los Angeles برای همین تاسیس شده. فعلا سریال های هیلو و QB (که کلا با سریال عادی متفاوته) و ... رو میسازه و تو برنامه بلند مدت میشه یه شرکت فیلم سازی. آدم های کمی هم تو ساختش نبودن. اسپیلبرگ و خیلی های دیگه مستقیما تو تاسیسش نظارت داشتن و حتی خود اسپیلبرگ میاد سرایل هیلو رو دستش میگیره. از نظر استودیو هم جاهایی مثل Legacy (استودیویی که جلوه های ویژه آواتار رو ساخت) باهاشون خیلی نزدیک داره کار میکنه. اما فعلا در حد سریاله و برنامه هایی هست که میخوان بسازن.

من کلا این بازی رو روی X360 انجام ندادم . کسی میتونه یه معرفی کامل از سبک و مشخصات این بازی بده.اطلاعاتم در موردش زیر خط فقره:d

من کلا این بازی رو روی X360 انجام ندادم . کسی میتونه یه معرفی کامل از سبک و مشخصات این بازی بده.اطلاعاتم در موردش زیر خط فقره:d
اول اینو بگم که این Fable:L که تو تاپیکش حضور داریم هیچ شباهتی به فیبل های قبلی نداره (بجز گرافیک و فضای زیباش)

Fable یه RPGــه که المان های مربوط به RPG بودنش با تنبلی خاصی ساخته شده مثلا تمام شمشیر ها مثل همن , درگیری ها فوق العاده تکرارین , fast travel افتضاحه , مپ ها خیلی خلوت هستن و مهمتر از همه لوت(loot) تو بازی نیست!!
اما المان های غیر RPG مثل داستان,روایت و شخصیت پردازی بازی خیلی خوبه
مدت بازی هم مثل بازیهای خطی کوتاهه و کلا برای هر کاری توی بازی یه Load screen میبینی
محیط بازی هم خیلی گوگولی مگولیه:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or