Fable Legends

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در مراسم GC سال 2013 یک عنوان تاپ دیگر برای XBOX ONE معرفی شد.

این عنوان نسخه جدیدی از Fable است که به نام Fable Legends معرفی شد

بازی دارای coop چهار نفره و بخش آنلاین هست و همچنین از اسمارت گلاس نیز پشتیبانی می کند.

59930354452518652973.jpg

آخرین ویرایش:
صحبت های جدید JOHN NEEDHAM در مورد Fable Legends

Fable Legends is a Multiplayer Online Quest Adventure game where 4 heroes play through a quest adventure against a live, real time villain.

It’s great fun playing the villain – you feel powerful commanding the game and the banter with the heroes as you punish them never gets old. Our heroes are awesome as well, with unique personalities and special abilities based on Strength, Skill or Will. The trick is figuring out how your powers work best in conjunction with the other heroes on your team.

JOHN NEEDHAM TALKS MULTIPLAYER

able Legends is a Multiplayer Online Quest Adventure
خاک تو سرشون :bighug: بازی متاش بالای 60 بشه من 60 روز آواتار مرغ می زارم :bighug:

^
اسی از همون اول که بازی معرفی شد گفته بودن آنلاین ـه که. مگه نمیدونستی؟!
60 دیگه خیلی پایین ـه حاجی، بازی انقدرم داغون نیست، نمایشش که تا حالا بد نبوده. 60 روز مرغ، ضرر میکنی ها. :d

دیگه نابود هم باشه متاش از 60 بیشتر میشه، اصلا صرف آنلاین بودن بازی دلیل نمیشه نمره کمی بگیره. ولی خب بازخوردها کلا خوب نبوده به نسبت اسم بازی، کاش کلا اینو کنسول میکردن و میرفتن سراغ Fable IV :دی من فکر کنم متاش بین 70 تا 75 بشه :دی

خدا کنه فروشش بد نباشه که برای استودیو مشکل بوجود بیاد :-s :sad:

عحب مایکروسافت هم کم بیگاری نمیکشه از استدیو هاش اون از Rare که چند سال درگیره کینکت کردش اینم از لیون هد که چند سال درگیره Fable هست.
هر ip از صفر شروع میکنه میرسه به نقطه اوج بعد از اون رو به افول میره هم فروش هم کیفیت باید وقتی به دوران افول رسید فرانچایز رو بده دسته یک استدیو زیر مجموعه تازه کار هرچی استدیو اصلی بره سراغ ip جدید .

خاک تو سرشون :bighug: بازی متاش بالای 60 بشه من 60 روز آواتار مرغ می زارم :bighug:

اوه اوه چه سوژه ای! :lol: هیترهای بازی هم می دونن هر اشغالی که باشه متاش بالاتر از 60 میشه! :|
فقط اسماعیل برو دعا کن این 60 روز با اون 85 روز با هم، به هم، تداخل پیدا نکنن وگرنه باید اواتار ترکیبی بذاری! :d
مرغ + جاستین :laughing::d

پ.ن: فقط من موندم اینها چه اعتماد به نفسی دارن! :| می گفتن بازی قراره عمر 10 ساله داشته باشه! =)):|:|
فکر کنم بعد از 1 ساعت اول گیم پلی تکراری بشه اونوقت کی، چی مصرف کرده و این 10 سال رو تخمین زده خدا می دونه...!

یه نفری بیاید جلو
83045332182212250197.gif
من الان هول کردم
83045332182212250197.gif

بازی که قبلا نگفته بودن کاملا آنلاینه و هنوز امید داشتم که بخش سینگلش رو بشه آفلاین رفت >> 1 نمره منفی
بازی درسبک بازی های F2P تازه مطمئنم microtransactions هم خواهد داشت >> 1 نمره منفی
پایبند نبودن به ریشه های فیبل >> 1 نمره منفی
خوب تا اینجا سه تا نمره منفی که مطمئنیم ازش کم می شه، کم کردن ها سلیقه ای:
داستان، گیم پلی، شخصیت پردازی، بازی با villian ممکنه فیل بشه
نکات مثبت:
گرافیک خوشگل :دی

بازی با villian ممکنه فیل بشه
اتفاقا از این بخش بازی خیلی تعریف کردن، یعنی تنها جایی که خیلی ها خوششون اومده همین بوده :دی

دیگه نابود هم باشه متاش از 60 بیشتر میشه، اصلا صرف آنلاین بودن بازی دلیل نمیشه نمره کمی بگیره. ولی خب بازخوردها کلا خوب نبوده به نسبت اسم بازی، کاش کلا اینو کنسول میکردن و میرفتن سراغ Fable IV :دی من فکر کنم متاش بین 70 تا 75 بشه :دی
الان اسم این بازی Fable IV بود حل بود ؟! :دی

الان اسم این بازی Fable IV بود حل بود ؟! :دی

شما فیبل بازی کردی؟ اگه کرده باشی می فهمی این بازی کلا شباهتی به فیبل نداره
پس صرفا مساله اسم نیست ، این بازی کلا از بیخ با سری فیبل فرق داره حالا اسمش رو هرچی می خوای بزاری بزار

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or