Fable Legends

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
در مراسم GC سال 2013 یک عنوان تاپ دیگر برای XBOX ONE معرفی شد.

این عنوان نسخه جدیدی از Fable است که به نام Fable Legends معرفی شد

بازی دارای coop چهار نفره و بخش آنلاین هست و همچنین از اسمارت گلاس نیز پشتیبانی می کند.

59930354452518652973.jpg

آخرین ویرایش:
آخر تریلر گیمزکام Fable Legends کسی به این 4تا مرغ توجه کرد؟
میتونه اشاره به Fable IV باشه که بعد این میخواند بسازند
هرچند تایید Fable کالکشن هم خبر خوبی اگه بدند (تو این بازار کالکشن و ریمستر خو Fable چشه که ندن؟ از بقیه چیزی کم داره؟ )
فقط امیدوارم بازی اون یکی تیمشون Fable نباشه که خیلی تروله (میدونم اسم تیمشون Fable نیست و قرار نیست رو Fable کار کنند ولی آدم میترسه خو وقتی خبری نیست ازشون )

مشخصه خوابت میاد ـا، برو برو بخواب که داری هذیان میگی :d هنوز یک سال نشده F: A اومده، اگه میخواستن به این زودی کلکسیون بدن که اون ُ نمیدادن !

ارتباط تعداد مرغ های آخر تریلر با تایید نسخه بعدی هم واقعاً ذهن خلاقی میخواد :d

===========
به حول و قوه ی الهی, F:L جوری با مخ میخوره زمین که بازی بعدیشون حروف FBLAE رو نداشته باشه
yahoo_6.gif

هیمن عاغا یه زمانی به خودش می‌گفت فیبل فن /:)

مشخصه خوابت میاد ـا، برو برو بخواب که داری هذیان میگی :d هنوز یک سال نشده F: A اومده، اگه میخواستن به این زودی کلکسیون بدن که اون ُ نمیدادن !

ارتباط تعداد مرغ های آخر تریلر با تایید نسخه بعدی هم واقعاً ذهن خلاقی میخواد :d

من همون موقع اتفاقا گفتم :-" فقط به علت نقص فنی آپلود عکس طول کشید اونم با این کیفیت خفن :دی به خواب و ساعت اینا ربط نده :دی
کالکشن منظورم Fable 1/2/3 بود نه بقیه عناوینش :دی حالا تایید شد بهم ایمان میاری :-"
نگفتم هم که همین فردا تایید می کنند :دی گفتم پروژه بعدیشون Fable IV هست :-" قبلش هم کالکشن Fable میدن :دی

Eury@

به حول و قوه الهی میترکونه من شما میبینم :دی شاید برعکس شد :|

* بوکمارک کنید *

پروژه بعدی لاین هد هیچ ارتباطی با فیبل نداره :| کلکسیون فیبل هم هیچ وقت وجود خارجی نخواهد داشت (حداقل تا اواخر این نسل) :|

اگه عکس این قضیه اتفاق افتاد پرهام می‌تونه بیاد من ُ بن کنه :|

چند روز بعد از اینکه Fable: Anniversary ریلیز شد یه عکس روی سایت Xbox اومده بود.... Fable Collection. :d
باید همچین کالکشنی داشته باشیم. ولی باید کامل مثل F: A ریمیک بشه. به نظرم باید همه ی نسخه ها رو داشته باشه + همه ی DLC ـها. :d

هیمن عاغا یه زمانی به خودش می‌گفت فیبل فن
قبلا پیش بینی کرده بود، Fable: Legends بهترین نسخه ی سری میشه! :ninja::d

* بوکمارک کنید *
احسان پرونده ـت تو این تاپیک سنگینه... فکر نکن یادمون رفته قبلا سرِ دست راست ـت شرط بستی. :|:d
سعی نکن بری ادیتش کنی...>:):d

========

Fable IV باید داشته باشیم. :|:d خیر سرش چهارمین فرانچایز بزرگ مایکروسافته، کلی طرفدار داره. فقط الان برای ادامه ی Fable III یه خورده مشکل وجود داره. :-"
اون یکی تیم ـشون هم داره روی یه بازی دیگه کار می کنه دیگه... .
واقعا حیف Lionhead فقط روی فیبل کار کنه. :|

Fable Collectionی که میگی رو سایت xbox بود واقعیه. این ماله 360 هست هر سه تا نسخه رو باهم یه جا هرکی بخواد میخره :دی

بیخودی رو این بازی مانور ندید هیچی از توش در نمیاد :دی به نظر من سالهاست که اینIP مُرده و تو هر شماه هم بجای پیشرفت پسرفت میکنه . پسرفت به این شکل که تو زمانی که عرضه میشه نمیتونه انتظارات را نسبت به نسخه قبل بهتر انجام بده .
حالا از فیل اسپنسر هم گذشته که قبل از رئیس بخش XBOX شدنش این بازی ساخته میشد ولی بعد این شماره امیدوارم فیل اسپنسر تو این مورد هم هوشیار باشه و تا یه مدت طولانی این بازی را بفرسته مرخصی و سازنده را وادار کنه روی یه بازی جدید با ایده های کاملا جدید کار کنن نه بازی شبیه به این !
حالا بازی هم زد خوب از اب در اومد که خدا را شکر بازیش میکنیم ولی چه خوب و چه بد در بیاد این بازی باید یه مدتی قشنگ بره مرخصی !

به نظر من سالهاست که اینIP مُرده و تو هر شماه هم بجای پیشرفت پسرفت میکنه
لول :دی از Fable III به Fable II پسرفت داشتیم، مگه چند تا شماره دیگه اومده که سال هاست این IP مرده؟ :-/ این بازی هم تا وقتی عرضه نشه نمیشه در موردش نظر داد، پس هر وقت عرضه شد میشه گفت نسبت به Fable III پسرفت داشته یا پیشرفت. اگر هم میخوای اون نسخه های کینکت و اینا رو حساب کنیم که بحثی ندارم :دی

لول :دی از Fable III به Fable II پسرفت داشتیم، مگه چند تا شماره دیگه اومده که سال هاست این IP مرده؟ :-/ این بازی هم تا وقتی عرضه نشه نمیشه در موردش نظر داد، پس هر وقت عرضه شد میشه گفت نسبت به Fable III پسرفت داشته یا پیشرفت. اگر هم میخوای اون نسخه های کینکت و اینا رو حساب کنیم که بحثی ندارم :دی
این بازی هم تا وقتی عرضه نشه نمیشه در موردش نظر داد
نمیشه در موردش نظر داد
نظر داد
یعنی بنظرت با این چیزایی که از بازی نشون دادن و دربارش گفتن, میشه به بازی امیدوار بود؟
بنظرت این بازی اسمش فیبل؟

یعنی بنظرت با این چیزایی که از بازی نشون دادن و دربارش گفتن, میشه به بازی امیدوار بود؟
بنظرت این بازی اسمش فیبل؟
تا اینجا من خودم خیلی با بازی حال نکردم ولی خب تا عرضه نسخه نهایی خیلی وقت مونده، باید دید کلا چی واسمون در نظر گرفتن :دی حالا نمیخوام طرفداری کنم ولی دو نسخه قبلی مجموعا 8 میلیون نسخه فروش داشتن، هر کس دیگه ای هم باشه بی خیال این سری نمیشه :دی Lionhead باید یه بازی دیگه رو هم به موازات Fable بسازه، ولی اینکه بگیم کلا بی خیال این IP بشن رو قبول ندارم.

تا اینجا من خودم خیلی با بازی حال نکردم ولی خب تا عرضه نسخه نهایی خیلی وقت مونده، باید دید کلا چی واسمون در نظر گرفتن :دی حالا نمیخوام طرفداری کنم ولی دو نسخه قبلی مجموعا 8 میلیون نسخه فروش داشتن، هر کس دیگه ای هم باشه بی خیال این سری نمیشه :دی Lionhead باید یه بازی دیگه رو هم به موازات Fable بسازه، ولی اینکه بگیم کلا بی خیال این IP بشن رو قبول ندارم.

منم با کلا بیخیال شدن مخالفم ولی این نسخه هیچی نگم بهتره :|
تا عرضه بازی که نمیتونن کل بازی رو عوض کنن,از نظر من این نسخه همه چیزش مشکل داره بجز گرافیکش :(
تمام fpهای مایکروسافت باید همین کار رو بکنن :دی نه اینکه فقط بچسبن به یه بازی :(

کسی نگفت این بازی را کلا بیخیال بشن بلکه گفتم باید یه مدت طولانی بره واسه استراحت و با دست پر برگردن از طرفی باید به نظر بشینن تکنولوژی های خوف واسه این بازی سرهم کنن .

DirectX: DX12 Techdemo for Maxwell launch
Channel9

به هر چیز این لجندز بشه گیر داد به گرافیکش نمیشه !

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or