ورژن داشبودتون رو از ستینگ کنسول قسمت System info ببینید،بگید،ببینیم قضیه چیه!
واقعا بازی لذت بخشه،برای من از شماره قبلی تا اینجاش لذت بخشتر بوده
version مال من 2.0.9199.0 هستش دوست عرير و تا الان fable 3 ننها باري هستش كه اين مشكل رو باش دارم!حتي توي باري ميره و بعد حند دقيقه اين خطا رو ميده و بعد دوباره ...دوست عزیز من ورژن داشبوردم 2.0.8 هست ، اما بازی نمیاد . دوستان نظرشون رو خراب بودن دیسک هست اما با توجه به اینکه ccie عزیز هم همین مشکل رو دارن میخوام بدونم ممکنه مشکل از frameware یا داشبورد باشه ؟! البته واسه من بازی هایی مثل ensaved و Medal به راحتی لود میشن . بنظر شما آپدیت به 2.0.9 تاثیری میتونه داشته باشه ؟!
ممنونم
من برای اولین بار که میخوام بازی کنم می خوام بدونم خط داستانی چطوریه یکی یه توضیح بده مثلا gta خطش تو کار خلافه این خطش چیه؟
بهترین نسخه از نظرت کدامین Fable هست؟ و نظرت در مورد Fable 3؟سلام!
بین 9 تا 11 ساعت. کلا خط داستانی اش خیلی کوتاه تر از اون چیزی بود که فکرش را می کردم.
سلام!بهترین نسخه از نظرت کدامین Fable هست؟ و نظرت در مورد Fable 3؟
منم همین سوال رو دارمکم کم دارم به بازی معتاد میشم! اینو هم باید بگم که من از نسخه ی دوم بازی اصلاً خوشم نیومد، ولی این یکی خیلی قشنگ تره، چون از حالت RPG در اومده خیلی بهتر شده.
اسپویلر!!!!!!!!!
من هنوز اوایل بازی هستم، اونجاش که برادره میگه یا دختره یا مردم، زدم دختره بمیره، اگر مردم رو میزدم چی میشد!؟ بعد باز جلو تر اونجا که با Saker مبارزه میکنیم، بعدش هم میشه کشت هم میشه زندش گذاشت من زنده گذاشتمش، اگر میکشتمش چی میشد!؟
اینطور که اخبار اومده،C4E هم تایید کرده که بخاطر ورژن جدید داشبورد بازی ها شناسایی نمیشن و SSv3 و اینجور چیزا هم اومدهدوست عزیز من ورژن داشبوردم 2.0.8 هست ، اما بازی نمیاد . دوستان نظرشون رو خراب بودن دیسک هست اما با توجه به اینکه ccie عزیز هم همین مشکل رو دارن میخوام بدونم ممکنه مشکل از frameware یا داشبورد باشه ؟! البته واسه من بازی هایی مثل ensaved و Medal به راحتی لود میشن . بنظر شما آپدیت به 2.0.9 تاثیری میتونه داشته باشه ؟!
ممنونم
خیلی باهال بود روده ی من پاره شد وسط ماموریت.