Fable II بر روی PC حتمی است

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
fable_2_concept.jpg

استدیوی Lionhead امروز در تماسی با وبسایت WhatIfGaming گفت:

" گرچه مایکروسافت که ناشر این بازی می‌باشد هنوز نسخه PC این بازی را بصورت رسمی تایید نکرده ولی ما خبر‌های خوشی برای شما داریم."

"Fable II یک موفقیت عظیم را بر روی 360 تجربه کرد. انتشار نسخه PC این بازی حتمی و نزدیک است. بزودی اطلاعات جدیدی را در اختیار شما قرار می‌دهیم".

امیدواریم PC بازان نیز بتوانند بزودی این بازی زیبای Lionhead Studios را که در راستای موفقیت شماره اول این بازی بود، تجربه کنند.

Source

این مایکروسافت دیگه شورشو در آورده
حداقل یک بازی نگذاشته که آدم بتواند بگوید تنها بر روی 360 عرضه میشود.

این چه جور تفکریه ؟ دوست داشتی Crysis برای 360 میومد ؟ یا KillZone2 برای 360 یا GOW3 برای 360 ؟ اگه دوست داری پس این جور فکر کردن که چون من 400 تومن دادم بقیه نباید داشته باشن خیلی مسخرس

این چه جور تفکریه ؟ دوست داشتی Crysis برای 360 میومد ؟ یا KillZone2 برای 360 یا GOW3 برای 360 ؟ اگه دوست داری پس این جور فکر کردن که چون من 400 تومن دادم بقیه نباید داشته باشن خیلی مسخرس

موافقم رفیق
من میگم حالا که یه سفره ای بازه چرا همه یه فیضی نبرن ازش(منظورم pc , ...)
من با 360 بازیو کردم بد نبوده امیدوارم برا pc هم بدون مشکل بیاد
انشالا که تو نسخه pc گرافیک بهتری رو مشاهده میکنیم;)

موافقم رفیق
من میگم حالا که یه سفره ای بازه چرا همه یه فیضی نبرن ازش(منظورم pc , ...)
من با 360 بازیو کردم بد نبوده امیدوارم برا pc هم بدون مشکل بیاد
انشالا که تو نسخه pc گرافیک بهتری رو مشاهده میکنیم;)
اگه قرار باشه سفره باز باشه اونموقع رقابت هم بی معنی میشه و تمام شرکت ها باید جمع بشن فقط 1 کنسول تولید کنن که اونم اصلا فکر خوبی نیست.

میگن EA پول پرسته ! این مایکرو که زده رو دسه هرچی EA ست ! :-"
حداقل یه بازی انحصاری واسه کنسولت بزار تا اونی که واسه این بازیها اومده کنسول تورو خریده ، ..... نشه ! :biggrin1:;) مطمئن باشید تا چن وقت دیگه GEOW 2 هم تائید میشه ! ;)
این متن رو درست بخون و الکی برچسب فن بوی رو نچسبون بهم ! :biggrin1:

ممنون از خبرت مهدی جان...
PC بازها خبر های خوبشون مونده:laughing:
میگم شما غیر از این حرفا تا حالا چیز دیگه توی تاپیکهای این انجمن پست کردی؟:biggrin1:
ماکروسافت کلا بی غیرته و کنسولی رو که براش این همه تبلیغ میکنه اگه یک کم براش ارزش داشت حداقل برای اون کسانی که گول این حرفا رو خوردن و رفتن خریدن ارزش قائل میشد و لاقل میذاشت یک سال انحصاری بمونه بعد نابودش میکرد!lol

میگم شما غیر از این حرفا تا حالا چیز دیگه توی تاپیکهای این انجمن پست کردی؟:biggrin1:
ماکروسافت کلا بی غیرته و کنسولی رو که براش این همه تبلیغ میکنه اگه یک کم براش ارزش داشت حداقل برای اون کسانی که گول این حرفا رو خوردن و رفتن خریدن ارزش قائل میشد و لاقل میذاشت یک سال انحصاری بمونه بعد نابودش میکرد!lol

خوب بنده خدا چی بگه؟؟؟خوشحالیشو ظاهر کرد دیگه;)
برا مایکروسافت pc و 360 نداره که
هر دوش دست ساخت خودشه مثل دو تا برادر میمونن این 2 تا پلتفرم:blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or