Fable II بر روی PC حتمی است

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
fable_2_concept.jpg

استدیوی Lionhead امروز در تماسی با وبسایت WhatIfGaming گفت:

" گرچه مایکروسافت که ناشر این بازی می‌باشد هنوز نسخه PC این بازی را بصورت رسمی تایید نکرده ولی ما خبر‌های خوشی برای شما داریم."

"Fable II یک موفقیت عظیم را بر روی 360 تجربه کرد. انتشار نسخه PC این بازی حتمی و نزدیک است. بزودی اطلاعات جدیدی را در اختیار شما قرار می‌دهیم".

امیدواریم PC بازان نیز بتوانند بزودی این بازی زیبای Lionhead Studios را که در راستای موفقیت شماره اول این بازی بود، تجربه کنند.

Source

دقیقا چیزی که کیوان گفت درسته. درسته PC برای مایکروسافت نیست ولی چیزی که مهمه این هست که مایکروسافت با این کارهاش مردم رو مجبور میکنه که برن Windows رو بخرن. یعنی اینکه خود کامپیوتر مهم نیست و مهم سیستم عامل هستش که ماله مایکروسافته....
دوستان احتمالا فراموش کردن که جنگ سیستم عاملها برای مایکروسافت مهمتر از جنگ کنسولهاست.

مهندس وقتی بازی رو ندیدیم از کجا این چیزارو بدونیم ؟
شما توجه کنید به فعل من "حرف میزد". یعنی بحث میکرد. اگر اگر مبهمه به مثال زیر توجه کنید:
نفر اول: به نظر من باید سیستم بازی اول رو برای جادوها برگردونن.
نفر دوم: نه چون این سیستم این مشکلات رو داشت :...

البته عجیب نیست برای من. این انجمن اخبار پره شده از اشخاصی که احساس حرفه ای بودن میکنن (منظورم شما نیستید البته) و حرفه ای بودن رو در این بحثهای مسخره میبینن. خودتون یک نگاه به صفحات این تاپیک و یا هر بحث دیگه ای در انجمن اخبار، تحمیل یک نظریه به دیگری هست، و هر نظریه یک اعتقاد بی منطق و مسخره هست.

من اصلا موافق نیستم...
ویندوز و 360 ماله مایکروسافته پس بازی رو برای هر دو میده بیرون...
اصلا بازی اومدن برای کنسول و انحصاری شدنش مشکل کنسول PS3 و 360 هستش...
برای همین بازی اومدن برای پی سی بدون دردسر هستش...
اینطور نیست که بگن RE 5 رای 360 اومد و همه تعجب کنن
:cheesygri

دوستان احتمالا فراموش کردن که جنگ سیستم عاملها برای مایکروسافت مهمتر از جنگ کنسولهاست.
کدوم جنگ سیستم عامل ها دوست عزیز؟

یعنی منظورت این هست که مایکروسافت تو سیستم عامل ها با Mac OS یا لینوکس رقابت جدی داره؟ Windows Vista که تو بدترین حالت برای مایکروسافت قرار داشت نزدیک 90 % سهم بازار سیستم عامل ها رو داشت و رقیباش هر کدوم سهمی به اندازه 2 و 8 % از بازار رو داشتن!! انوقت شما داری میگی جنگ سیستم عامل ها برای مایکروسافت مهم تره؟ مایکروساف تو این زمینه اصلا رقیب جدی نداره که بخواد باهاش جنگ کنه!!

کدوم جنگ سیستم عامل ها دوست عزیز؟

یعنی منظورت این هست که مایکروسافت تو سیستم عامل ها با Mac OS یا لینوکس رقابت جدی داره؟ Windows Vista که تو بدترین حالت برای مایکروسافت قرار داشت نزدیک 90 % سهم بازار سیستم عامل ها رو داشت و رقیباش هر کدوم سهمی به اندازه 2 و 8 % از بازار رو داشتن!! انوقت شما داری میگی جنگ سیستم عامل ها برای مایکروسافت مهم تره؟ مایکروساف تو این زمینه اصلا رقیب جدی نداره که بخواد باهاش جنگ کنه!!
بی رقیب بودن فعلی مایکرو دلیل بر این نمیشه که تا ابد تو اوج بمونه.بیشتر در آمد مایکرو از قبال همین ویندوزشه.اگر روزی از اون بالا بیاد پایین که دیگه کارش تمومه.
همین سونی تو نسل قبل 7 برابر بیشتر از نینتندو فروش داشت کنسولش،اما اون دلیلی برای موفقیتش تو این نسل شد؟کی فکر میکرد پلی استیشن تو این نسل انقدر بفروشه؟بی رقیب بودن همیشگی نیست.مایکرو هم نیاز داره همیشه بی رقیب بمونه.

اون قرمز رو متوجه نشدم؟:biggrin1:یعنی میگین 90 درصد سهم رو ویستا داره؟پس xp چی؟فکر کنم منظورتون microsoft windows بود؟
در هر صنورت تا جایی که من اطلاع دارم الان سهم ویندوز زیر 90 اومده که اصلا برای مایکرو خوب نیست.

بی رقیب بودن فعلی مایکرو دلیل بر این نمیشه که تا ابد تو اوج بمونه.بیشتر در آمد مایکرو از قبال همین ویندوزشه.اگر روزی از اون بالا بیاد پایین که دیگه کارش تمومه.
همین سونی تو نسل قبل 7 برابر بیشتر از نینتندو فروش داشت کنسولش،اما اون دلیلی برای موفقیتش تو این نسل شد؟کی فکر میکرد پلی استیشن تو این نسل انقدر بفروشه؟بی رقیب بودن همیشگی نیست.مایکرو هم نیاز داره همیشه بی رقیب بمونه.

اون قرمز رو متوجه نشدم؟:biggrin1:یعنی میگین 90 درصد سهم رو ویستا داره؟پس xp چی؟فکر کنم منظورتون microsoft windows بود؟
در هر صنورت تا جایی که من اطلاع دارم الان سهم ویندوز زیر 90 اومده که اصلا برای مایکرو خوب نیست.
منظور بین جدیدترین سیستم عامل های عرضه شده بود(فکر کنم) که واقعا هم همین آمار رو داشت
خیلی مایل نیستم تبلیغ این سیستم عامل رو بکنم.ولی فروش ویندوز تضمین شدست.دلیلش هم همین برنامه ها و بازیهاست.وگرنه کسی علاقه ی چندانی به ویستا نداره.

ماکروسافت که سودش از بابت ویندوز هست و ضررش از بابت کنسولش هوای ویندوز رو نداشته باشه که ورشکست میشه کلا
اولش هم گفتم کنسول بازها باید خوشحال باشن که بازی برای پی سی هم بیاد و دوستهای دیگشون که کنسول ندارن بازی کنن و لذت ببرن جای اینکه حرصشون در بیاد سر یه مسأله هیچ و پوچ

خوب اين معلوم بود كه كه ماكرو براي سود خودش اين و ديگر بازي ها را از انحصار بيرون اورده . بحث ما و دوستان اين بود كه در رقابت بين 360 و پي اس 3 اينكه ماكرو بازي رو از انحصار بيرون مياره باعث كم شدن فروش ميشه .

دلیلش هم همین برنامه ها و بازیهاست.وگرنه کسی علاقه ی چندانی به ویستا نداره.
دقیقا درسته.دلیلش همینه.برنامه و بازی!!اگر مایکروسافت روزی دست از حمایت کردن از بازی های ویندوز برداره دیگه دلیلی برای بی رقیبیش وجود نداره.برنامه ها هم که از بحث ما جدا هستن.اهمیتشونم که بر کسی پوشیده نیست.حتی مهمتر از بازی برنامه ها هستن.
والا لینوکس هم سیستم عامل خوبیه که هر کی استفاده کرده بدش نیومده.

من نیمدونم بحث شما چیه؟؟؟
پی سی هستش یا وصل بودن مایکروسافت به بازی های پی سی؟؟؟ آخرش چی ؟؟؟

بعضی ها میگن که بازی رو فقط برای ویستا میدن تا ویندوز فروش کنه...واقعا این حرفه کاملا غیر منطقیه...شمت چی میدونین:biggrin1:

دوستان نظرات جالب دادن منم با اکثرشون موافقم...
بنظرم MS فقط بخاطر بیشتر پول درآوردن از بازی این کار(و قبیل این کارو) میکنه...
مثلاً چرا برای Halo 3 اینکارو نکرد؟ چون واقعاً مثل Beast تا حالا هم داره فروش میکنه ولی به احتمال زیاد Halo 3 هم بعد اینکه دیگه رو 360 کاملاً فروشش متوقف شد(احتمالاً بعد از Halo 3:ODST ) این بازی رو هم برای PC پورت میکنه...
راجع به Fable II هم رو 360 تمومش کردم ولی اگه مشخصات نسخه ی PC در توان کامپیوترم باشه واسه PC هم میگیرمش چون حتماً از لحاظ گرافیک بهتره و احتمالاً مودها و آیتم های جدید بهش اضافه شدن.
راجع به مالتی کردن بازی ها بین 360 و PC مطمئناً سونی هم اگه یه پلتفرم شبیه به PC داشت برای سود بیشتر همین کارو میکرد...و یه چیز دیگه فکر کنم در حال حاضر یه بازی باشه که روی PS3 و PC عرضه شده باشه(یا خواهد شد)
اگه اشتباه نکنم DC Universe Online بود اسمش...
اتفاقاً چند روز پیش راجع به همین بازی فکر می کردم و یه سوال واسم ایجاد شد:
اینکه یعنی سونی از مایکروسافت مجوز برای عرضه ی بازی روی PC گرفته؟:eek:

آخرین ویرایش:
و یه چیز دیگه فکر کنم در حال حاضر یه بازی باشه که روی PS3 و PC عرضه شده باشه(یا خواهد شد)
اگه اشتباه نکنم DC Universe Online بود اسمش...
اتفاقاً چند روز پیش راجع به همین بازی فکر می کردم و یه سوال واسم ایجاد شد:
اینکه یعنی سونی از مایکروسافت مجوز برای عرضه ی بازی روی PC گرفته؟:eek:

هائووون؟!
برای عرضه بازی روی ویندوز که نیازی به مجوز مایکروسافت نیست :|
خدا را شکر نه مجوز میخواد و نه نیازی به تایید هست.
اگر منظورتون Games For Windows ـه ک قضیه اش فرق میکنه و تعداد بازیهایی هم که از این سیستم پشتیبانی نمی کنند و سیستم آنلاین خودشان را دارند کم نیستند.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or