Fable II بر روی PC حتمی است

• Thread starter Thread starter GENE
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

GENE

کاربر سایت
fable_2_concept.jpg

استدیوی Lionhead امروز در تماسی با وبسایت WhatIfGaming گفت:

" گرچه مایکروسافت که ناشر این بازی می‌باشد هنوز نسخه PC این بازی را بصورت رسمی تایید نکرده ولی ما خبر‌های خوشی برای شما داریم."

"Fable II یک موفقیت عظیم را بر روی 360 تجربه کرد. انتشار نسخه PC این بازی حتمی و نزدیک است. بزودی اطلاعات جدیدی را در اختیار شما قرار می‌دهیم".

امیدواریم PC بازان نیز بتوانند بزودی این بازی زیبای Lionhead Studios را که در راستای موفقیت شماره اول این بازی بود، تجربه کنند.

Source

من تو حرفام هیچ حرفی از first party نزدم.
من منظورم کل بازیها بودش نه فقط بازیهای first party . کافیه بری تو گیم اسپات و تعداد بازیهای مشترک PC و Wii رو با چشمات ببینی .
این لیست تنها تعدادی از بازیهای مشترک PC و Wii هستش :
Spore
Petz: Horse Club
Call of Heores
World of Goo
MySims
Safecracker
Professor Heinz Wolff's Gravity
Line Rider 2: Unbound
Nancy Drew: White Wolf
Neopets Puzzle Adventure
Zoo Vet
Littlest Pet Shop
Deer Drive
Metal Marines
Puppy Luv
Agatha Christie: And Then There Were None
The Secret Files: Tunguska
Sam & Max: Season One
Deal or No Deal
The Price is Right
Comix Zone
de Blob
...

ولی من بازی مشترکی بین PC و PS3 ندیدم. (باز بگید Sony انحصارطلب نیست)

فعلا که با این انحصارطلبیش ضرر رو کرده.
می بینی که نینتندو شده یک شرکت خوش انصاف.

بازیهای مشترک PC و 360 : خیلی
بازیهای مشترک PC و Wii : کم نیستند.
بازیهای مشترک PC و PS3 : هیچی
دلیل : انحصا....

دوست عزیز کمی فکر کنید بعد این حرفها رو بزنید من هرچی میخوام وارد بحث نشوم نمیشه ;) عزیز من سونی و ماکروسافت رقیب هم هستند مثلا خیلی ببخشید سونی مغز خر خورده بیاد بگه من میخواهم resistance یا uncharted را روی pc عرضه کنم این حرفها واقعا خیلی خنده دار هستند شما که میبینید ماکرو بازیهای روی 360 را روی pc عرضه میکنه چون میبینه فروشش روی کنسولش زیاد بوده برای همین نمیتونه از سودش روی pc بگذره مطمئن باشید گیرز 2 هم روی Pc در آینده تایید میشه :smile: این بحثها آخرش به هیچ میرسه پس تموم بشه واقعا بهتره .

هائووون؟!
برای عرضه بازی روی ویندوز که نیازی به مجوز مایکروسافت نیست :|
خدا را شکر نه مجوز میخواد و نه نیازی به تایید هست.
اگر منظورتون Games For Windows ـه ک قضیه اش فرق میکنه و تعداد بازیهایی هم که از این سیستم پشتیبانی نمی کنند و سیستم آنلاین خودشان را دارند کم نیستند.
من دقیقاً نمی دونم جریان Games For Windows چیه...
یعنی سازنده ای که بخواد بازیشو رو ویندوز بده اختیاج به مجوز مایکروسافت نداره؟
نکنه این بازی DC Universe Online روی یه سیستم عامل دیگه اجرا میشه؟
اصلاً کلاً این قضیه ی Games For Windows و عرضه ی بازی روی PC چی هست؟
البته ببخشید اینقدر سوال پرسیدم ولی واقعاً قضیه اش رو نمی دونم...

من دقیقاً نمی دونم جریان Games For Windows چیه...
یعنی سازنده ای که بخواد بازیشو رو ویندوز بده اختیاج به مجوز مایکروسافت نداره؟
نکنه این بازی DC Universe Online روی یه سیستم عامل دیگه اجرا میشه؟
اصلاً کلاً این قضیه ی Games For Windows و عرضه ی بازی روی PC چی هست؟
البته ببخشید اینقدر سوال پرسیدم ولی واقعاً قضیه اش رو نمی دونم...

این GFW یک پلتفورم ـه محصول مایکروسافت هست که مثلا میخواد یک base واحد برای همه بازیهای PC بوجود بیاره. هر بازی عضو این پلتفورم لوگوی مخصوصش رو داره و برای دعضو شدن باید تایید بشه. برای تایید شدن هم باید امکانات خاصی داشته باشه، مثلا پشتیبانی از کنترلر 360 و اجرا شدن روی ویندوز فلان و فلان و غیره !

حالا این GFW یک چیزی داره به اسم GFW Live که میشه تو مایه های همون XBL که ملت میتونند با گیمرتگ های Live اشون لاگین کنند و بازیهای PC (همون بازیهای تایید شده) را انجام بدند و achievement و از این جور چیزها داره. یعنی یک سیستم آنلاین برای بازیها است. در همین سیستم آنلاین میشه بعضی از بازیهای مشترک بین 360 و PC را انجام داد. یعنی با بازیکن های پلتفورم دیگر بازی کرد. در ابتدا این سیستم پولی بود، مثل XBL ولی بعد مجانی شد و همه کسانی که از روی PC لاگین می کردند میتونستند از تمام قابلیتهای سیستم استفاده کنند (دلیلشم واضح ـه، سیستم های آنلاین خیلی بهتری برای بازیهای PC وجود دارند که اکثراً مجانی هستند، بر خلاف سیستم آنلاین 360 که رقیبی نداره پس در نتیجه پول میگیریم). مثلا قراره کپی XBL باشه یعنی MarketPlace و این چیزها هم اضافه بشه که باز هم در زمینه Digital Download رقبای بزرگی به اسم Steam (متعلق به Valve ) و Impulse (متعلق به Stardock ) داره . از نظر امکانات هم باز خیلی برنامه های مجانی هستند که امکانات بیشتری در اختیار کاربر قرار می دهند مثل XFire و Steam.

حالا هر بازی روی PC میتونه عضو این سیستم نباشه (یعنی مورد تایید مایکروسافت قرار نگیره)، هرکسی میتونه همین الان یک بازی برای سیستم عامل ویندوز (که مشکل کپی رایت نداشته باشه، یعنی از چیزهای دزدی استفاده نکرده باشه و ... ) بسازه و شروع کنه به فروختن .. کاملا هم قانونی است و مایکروسافت هم هیچ کاری نمیتونه انجام بده.

--------------------
این قضیه نینتندوی با انصاف و سونی بی انصاف رو تموم کنید.
در مورد بازیهای مشترک PC و Wii دوستان دقت کنند که تعدادی از این بازیها اول روی PC بودند و بعد پورت شدند به Wii مثل Sam n Max Season 1 . و اینکه اینها "بازیهای نینتندو" نیستند، پس نینتندو نیومده بازیهاش رو روی PC عرضه کنه!

آخرین ویرایش:
بعضی ها میگن که بازی رو فقط برای ویستا میدن تا ویندوز فروش کنه...واقعا این حرفه کاملا غیر منطقیه...شمت چی میدونین:biggrin1:
دقیقا همون کاری که روی هالو 2 (بخوانید:Halooo)قرار بود انجام شه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or