F1 2010 ~ XBox360

تصادفات ، ماشین ها بدون هیچ گونه تغییر سرعتی روی شن حرکت می کنند ، Gearbox هم یکم غیر عادی عمل میکنه .
در کنار این مسائل ، چسبندگی تایر ها به آسفالت هم اصلا حس نمیشه .
برای طبیعی شدن تصادفات چندین option مختلف وجود داره و روی حالت Expert کاملا هم تاثیر گذار هستند.
تغییر سرعت هم که واقعا نمی دنم گریه کنم بخندم، مطمئنی بازی کردی؟
جعبه دنده ماشین های F1 هم به همین صورت هستن و اگر میدونستین که الان مطمئنم نمیدونید بعد از هر مسابقه کلا جعبه دنده ماشین تعویض میشه چون شرکت تولید کننده فقط به اندازه یه مسابقه ضمانتش کرده و بعد از یه مسابقه تقریبا میشه گفت خورد میشه.
چسبندگی تایر های ماشین های F1 هم به همین صورت هست و در مقایسه با ماشین های معمولی متفاوته و اون حس اینکه ماشین اصطکاک لازم رو نداره هم به همین خاطره

در ضمن برای سنجدین شبیه ساز بودن یه بازی اون رو روی درجه سختی پایین مورد سنجش قرار نمیدن. روی Expert به طور معمول تمام Option های Assistance خاموش میشن

البته تمامه این مواردی که گفتید درست بود جز این مورد وقتی از پیست خارج میشید سر عت ماشین گرفته میشه و نمیتونید به راحتی از جاده خاکی بسمته پیست برگردید
برای من هیچ گونه تغییری در سرعت ماشین ایجاد نمیشه ، تنظیمات خاصی داره ؟

برای طبیعی شدن تصادفات چندین option مختلف وجود داره و روی حالت Expert کاملا هم تاثیر گذار هستند.
تغییر سرعت هم که واقعا نمی دنم گریه کنم بخندم، مطمئنی بازی کردی؟
جعبه دنده ماشین های F1 هم به همین صورت هستن و اگر میدونستین که الان مطمئنم نمیدونید بعد از هر مسابقه کلا جعبه دنده ماشین تعویض میشه چون شرکت تولید کننده فقط به اندازه یه مسابقه ضمانتش کرده و بعد از یه مسابقه تقریبا میشه گفت خورد میشه.
چسبندگی تایر های ماشین های F1 هم به همین صورت هست و در مقایسه با ماشین های معمولی متفاوته و اون حس اینکه ماشین اصطکاک لازم رو نداره هم به همین خاطره

در ضمن برای سنجدین شبیه ساز بودن یه بازی اون رو روی درجه سختی پایین مورد سنجش قرار نمیدن. روی Expert به طور معمول تمام Option های Assistance خاموش میشن

منظورتون از اون قسمت اول حرفتون ، Damage ظاهری بود ؟
منظور من از تصادفات ، این بود که اگر یک ماشین کنار شما باشه ، به راحتی با یک تنه خیلی جزئی می تونید اون ماشین رو از دور مسابقه خارج کنید !
دو مورد آخر هم اشتباه از من بوده ، آشنایی لازم با این مسابقات رو نداشتم .
من با درجه سختی پایین بازی نکردم و غیر از یکی از Assistance ها ، همشون رو خاموش کردم . اون هم هشدار دهنده پیچ ها بود که چون من عادت دارم Cockpit بازی کنم اون رو روشن کردم .

آخرین ویرایش:
منظورتون از اون قسمت اول حرفتون ، Damage ظاهری بود ؟
منظور من از تصادفات ، این بود که اگر یک ماشین کنار شما باشه ، به راحتی با یک تنه خیلی جزئی می تونید اون ماشین رو از دور مسابقه خارج کنید !
Model Damaging می خوام چی کار، اینی که شما میگی ربطی به تصادفات نداره چون تصادف به اندازه لازم روی Performance ماشین تاثیر میگذاره. اینی که میگی مربوط به فیزیک بازی میشه که اگر فرض رو بر درستی حرف شما بزاریم. بازی هم باعث نمیشه که بازی تمایل پیدا کنه به Arcade

اونجوری باشه من میگم این چه جور شنی هست توی Forza 3 که میری روش سرعت ماشین از 200 کیلومتر میرسه به 20 کیلومتر، بازی به همین خاطر به سبک Arcade تمایل داره. نه دوست عزیز مشکل بازی با تمایلات یه بازی یا هدفش فرق داره

Model Damaging می خوام چی کار، اینی که شما میگی ربطی به تصادفات نداره چون تصادف به اندازه لازم روی Performance ماشین تاثیر میگذاره. اینی که میگی مربوط به فیزیک بازی میشه که اگر فرض رو بر درستی حرف شما بزاریم. بازی هم باعث نمیشه که بازی تمایل پیدا کنه به Arcade

اونجوری باشه من میگم این چه جور شنی هست توی Forza 3 که میری روش سرعت ماشین از 200 کیلومتر میرسه به 20 کیلومتر، بازی به همین خاطر به سبک Arcade تمایل داره. نه دوست عزیز مشکل بازی با تمایلات یه بازی یا هدفش فرق داره

میخواستم بحث فیزیک ماشین ها رو پیش بکشم ولی گفتم شاید ربطش بدید به تخریب پذیری ! تصادفات رو به عنوان مثال ذکر کردم !
اتفاقا همین یک مورد از نظر من یکی از عواملی هست که گیم-پلی بازی رو به سمت Arcade سوق میده ! که البته می تونه به هوش مصنوعی راننده هم ربط داده بشه چون علنا هیچ واکنشی نشون نمیده ! برای مثال در FMS ما شاهد هستیم که وقتی به ماشین حریف ضربه میزنیم ، AI با حرکت دادن فرمان ماشین ، سعی در حفظ تعادل داره ولی اینجا ...

اونجا دیگه ربطی به شن نداره ! برای مثال شما در انتهای پیست Suzuka ، قبل از پیچ پایانی ، با یک پیچ بسیار شدید روبرو میشید که جلوی اون پیچ ( خارج از مسیر اصلی ) یک قسمت آسفالت وجود داره که وقتی شما وارد اون قسمت میشید سرعت ماشین شدیدا کم میشه ! این ربطی به نوع آسفالت نداره !!! بلکه یک روش برای جلوگیری از تقلب توسط گیمر هاست .

همونطور که یکی از دوستان در آخر صفحه قبل اشاره کرد ، Codemasters تا حالا بازیی که 100% شبیه ساز باشه نداده و هر کدوم ، کم و بیش اِلِمان های Arcade رو داشتن .

میخواستم بحث فیزیک ماشین ها رو پیش بکشم ولی گفتم شاید ربطش بدید به تخریب پذیری ! تصادفات رو به عنوان مثال ذکر کردم !
اتفاقا همین یک مورد از نظر من یکی از عواملی هست که گیم-پلی بازی رو به سمت Arcade سوق میده ! که البته می تونه به هوش مصنوعی راننده هم ربط داده بشه چون علنا هیچ واکنشی نشون نمیده ! برای مثال در FMS ما شاهد هستیم که وقتی به ماشین حریف ضربه میزنیم ، AI با حرکت دادن فرمان ماشین ، سعی در حفظ تعادل داره ولی اینجا ...
مشکل شما اینکه مدام داری یه بازی F1 رو با بازی هایی مثل FM3 مقایسه میکنی که از ماشین گرفته تا فیزیک و نوع رانندگی با هم متفاوت هستند.

اونجا دیگه ربطی به شن نداره ! برای مثال شما در انتهای پیست Suzuka ، قبل از پیچ پایانی ، با یک پیچ بسیار شدید روبرو میشید که جلوی اون پیچ ( خارج از مسیر اصلی ) یک قسمت آسفالت وجود داره که وقتی شما وارد اون قسمت میشید سرعت ماشین شدیدا کم میشه ! این ربطی به نوع آسفالت نداره !!! بلکه یک روش برای جلوگیری از تقلب توسط گیمر هاست .
الان اینی که گفتی درباره F1 بود یا FM3 ؟ توی FM3 این مشکل وجود داره و احمقانه ترین روش برای جلوگیری ازش استفاده شده اما تو F1 سیستمی به نام پنالتی وجود داره که شما اگر بخوای زرنگ بازی در بیاری و یه قسمت از پیچ رو طی نکنی پنالتی بهت تعلق میگیره که توی رکورد نهایی تاثیر میزاره. همین سیستم در مورد تصادف هم صادق هست و توی واقعیت هم از همین سیستم استفاده شده.
همونطور که یکی از دوستان در آخر صفحه قبل اشاره کرد ، Codemasters تا حالا بازیی که 100% شبیه ساز باشه نداده و هر کدوم ، کم و بیش اِلِمان های Arcade رو داشتن .
ربطی نداره. تا قبل از F1 نساخته، ولی الان ساخته. خو Codemasters هم زمان ساخت F1 گفته بود که توی این بازی هدف تیم سازنده ساخت یه بازی Sim هست. البته کسی نگفت که قراره تا بازی در سطح rFactor و iRacing باشه ولی از خیلی از بازی هایی که ادعای شبیه ساز بودن دارن واقعی تر هست.

Codemasters has explained why it's upcoming Forumula 1 title was always designed as a simulation
“The preference has always been to go down the simulation path,” said chief games designer Stephen Hood.

برای من هیچ گونه تغییری در سرعت ماشین ایجاد نمیشه ، تنظیمات خاصی داره ؟
.
خب شما به عنوان مثال پیسته ملبورن استرالیا برو که خارج پیستش با خاک پوشیده شده ببینید ایا سرعت گرفته میشه یا نه
اتفاقا سریه f1 یک خوبی که داره جلویه زرنگ بازیهایه ماشینایی که پیست cut میکنند میگیره شما در قسمت اپشن برید وقوانین پرچم به حالت واقعیت بزارید اگر جاده ای cut کنید به شما پنالتی میده و از زمانیتون کم میکنه و اگر به ماشینی بزینید پرچم سیاه میده و اخراجتون میکنه
دوستان اگر میخواید این بازی انجام بدید باید بیشتر موارد کمکی که دز قسمت اپشن هست اف کنید تا بازی به فورمول یک واقعی نزدیک بشه باید دمیج ماشین سوخت لاستیک و مواردی چون پیت استاپ ویا خاموش کردن ترمز خودکار فعال کنند و به مانند واقعیت تویه دورهایه زیاد بازی انجام بدید تا بازی اگر طرفداره f1 هستید بهتون بچسبه
مثلا خودم هر دو هفته 4روز F1 بازی میکنم و مثله واقعیتش هروز یک بخش مثلا قسمت تمرینی روزه اول دوم سوم بعد زمان گیری ودر اخر هم مسابقات و همه چیشم ریل گذاشتم جز تعویض دنده که خودکار واقعا به هم میچسبه شما هم اگر با این دید به بازی نگاه کنید ازش خوشتون میاد
خب دوسته عزیز
Death Proxy
اسمشون نمیدونم متاسفانه.
دارن درست میگن منم با صحبتایه ایشون متقاعد شدم تا حدودی اما خب همونطور هم که گفتن این بازی یه بازی سیمولیشن کامل نیست اما منم واقعا این نکته قبول دارم که این بهترین سیمولوشینیه که کد مستر بین سه بازی قبلیه خودش زده اما بازم راضی کننده برایه من نیست من فورمول یک ps3 که سونی ساله 2006 زده بود بیشتر میپسندم

آخرین ویرایش:
مشکل شما اینکه مدام داری یه بازی F1 رو با بازی هایی مثل FM3 مقایسه میکنی که از ماشین گرفته تا فیزیک و نوع رانندگی با هم متفاوت هستند.
چرا دارید از جواب دادن طفره میرید ؟! من دارم AI و فیزیک یک بازی Simulation رو با F1 2010 مقایسه می کنم ! تا به شما ثابت کنم که بازی ، مقدار کمی به Arcade متمایل شده !

الان اینی که گفتی درباره F1 بود یا FM3 ؟ توی FM3 این مشکل وجود داره و احمقانه ترین روش برای جلوگیری ازش استفاده شده اما تو F1 سیستمی به نام پنالتی وجود داره که شما اگر بخوای زرنگ بازی در بیاری و یه قسمت از پیچ رو طی نکنی پنالتی بهت تعلق میگیره که توی رکورد نهایی تاثیر میزاره. همین سیستم در مورد تصادف هم صادق هست و توی واقعیت هم از همین سیستم استفاده شده.
درباره ی FMS3 بود ! این نکاتی که بهش شاره کردید رو قبول دارم .

ربطی نداره. تا قبل از F1 نساخته، ولی الان ساخته. خو Codemasters هم زمان ساخت F1 گفته بود که توی این بازی هدف تیم سازنده ساخت یه بازی Sim هست. البته کسی نگفت که قراره تا بازی در سطح rFactor و iRacing باشه ولی از خیلی از بازی هایی که ادعای شبیه ساز بودن دارن واقعی تر هست.

ظاهرا ، بحث کاملا بی فایده بوده !

خب شما به عنوان مثال پیسته ملبورن استرالیا برو که خارج پیستش با خاک پوشیده شده ببینید ایا سرعت گرفته میشه یا نه
اتفاقا سریه f1 یک خوبی که داره جلویه زرنگ بازیهایه ماشینایی که پیست cut میکنند میگیره شما در قسمت اپشن برید وقوانین پرچم به حالت واقعیت بزارید اگر جاده ای cut کنید به شما پنالتی میده و از زمانیتون کم میکنه و اگر به ماشینی بزینید پرچم سیاه میده و اخراجتون میکنه
دوستان اگر میخواید این بازی انجام بدید باید بیشتر موارد کمکی که دز قسمت اپشن هست اف کنید تا بازی به فورمول یک واقعی نزدیک بشه باید دمیج ماشین سوخت لاستیک و مواردی چون پیت استاپ ویا خاموش کردن ترمز خودکار فعال کنند و به مانند واقعیت تویه دورهایه زیاد بازی انجام بدید تا بازی اگر طرفداره f1 هستید بهتون بچسبه
مثلا خودم هر دو هفته 4روز F1 بازی میکنم و مثله واقعیتش هروز یک بخش مثلا قسمت تمرینی روزه اول دوم سوم بعد زمان گیری ودر اخر هم مسابقات و همه چیشم ریل گذاشتم جز تعویض دنده که خودکار واقعا به هم میچسبه شما هم اگر با این دید به بازی نگاه کنید ازش خوشتون میاد
خب دوسته عزیز
Death Proxy
اسمشون نمیدونم متاسفانه.
دارن درست میگن منم با صحبتایه ایشون متقاعد شدم تا حدودی اما خب همونطور هم که گفتن این بازی یه بازی سیمولیشن کامل نیست اما منم واقعا این نکته قبول دارم که این بهترین سیمولوشینیه که کد مستر بین سه بازی قبلیه خودش زده اما بازم راضی کننده برایه من نیست من فورمول یک ps3 که سونی ساله 2006 زده بود بیشتر میپسندم

حتما تنظیمات رو یک بار دیگه چک می کنم ! ممنون .

چرا دارید از جواب دادن طفره میرید ؟! من دارم AI و فیزیک یک بازی Simulation رو با F1 2010 مقایسه می کنم ! تا به شما ثابت کنم که بازی ، مقدار کمی به Arcade متمایل شده !
از کجای پست من برداشت کردی که دارم طفره میرم. همین فیزیکی که شما میگی باید برای یه ماشین F1 با یه ماشین معمولی فرق داشته باشه و قبلا هم گفتم عکس العمل نشون ندادن راننده حریف ربطی به تمایل بازی به Arcade نداره. مشکل بازی هست و سازنده هم از قصد نمی خواسته اینطور بشه. در ضمن واقعا برام جالبه که چه جوری از این حرکت راننده های حریف به این رسیدی که بازی تمایل به Arcade داره !؟ این در حالی که به جز این حرف شما که من خودم ندیدم تو بازی و حرف شما رو ملاک قرار دادم چیز دیگه ای ندیدم در مورد مشکلات هوش مصنوعی به جز یک سری باگ که طبیعی هست. در ثانی AI یه بازی نشون دهنده سطح شبیه ساز اون بازی به طور مستقیم نیست !

ظاهرا ، بحث کاملا بی فایده بوده !
خوبه والا، شما گفتی فلان دوستمون گفته CM تا حالا بازی کامل Sim نساخته ولی حالا من دارم میگم ساخته، و تا حالا تمام دلایلی هم که برای رد کردن حرف من آوردید یا ربطی به Sim بودن بازی نداشته یا از کم اطلاع بودن شما بوده. به جای اینکه با یه جمله خودتو بزنی به کوچه علی چپ جواب بده درست !

از کجای پست من برداشت کردی که دارم طفره میرم. همین فیزیکی که شما میگی باید برای یه ماشین F1 با یه ماشین معمولی فرق داشته باشه و قبلا هم گفتم عکس العمل نشون ندادن راننده حریف ربطی به تمایل بازی به Arcade نداره. مشکل بازی هست و سازنده هم از قصد نمی خواسته اینطور بشه. در ضمن واقعا برام جالبه که چه جوری از این حرکت راننده های حریف به این رسیدی که بازی تمایل به Arcade داره !؟ این در حالی که به جز این حرف شما که من خودم ندیدم تو بازی و حرف شما رو ملاک قرار دادم چیز دیگه ای ندیدم در مورد مشکلات هوش مصنوعی به جز یک سری باگ که طبیعی هست. در ثانی AI یه بازی نشون دهنده سطح شبیه ساز اون بازی به طور مستقیم نیست !
از اونجایی که من دارم براتون با صراحت مثال می زنم بعد شما میای میگی همش داری با FMS مقایسه می کنی .
شما تا به حال Burnout : Paradise رو بازی کردید ؟! و یا می دونید که یک Arcade بی چون و چراست ؟! در اون بازی شما با یک تنه ساده حریف رو نابود می کنید و در این بازی ( F1 2010 ) هم عین همین حالت وجود داره ، منتها با این فرق که دیگه به در و دیوار برخورد نمی کنه !

خوبه والا، شما گفتی فلان دوستمون گفته CM تا حالا بازی کامل Sim نساخته ولی حالا من دارم میگم ساخته، و تا حالا تمام دلایلی هم که برای رد کردن حرف من آوردید یا ربطی به Sim بودن بازی نداشته یا از کم اطلاع بودن شما بوده. به جای اینکه با یه جمله خودتو بزنی به کوچه علی چپ جواب بده درست !
آخه دوست عزیز ، شما دارید فکر می کنید من از این بازی متنفرم و دارم سعی می کنم اون رو بکوبم ! ولی اینجور نیست .
خودم به شخصه قبول دارم این بازی فوق العادست و شبیه ساز ترین بازیی بوده تا بحال CM ساخته ! ولی باز برای جلب رضایت مشتری ها ، کمی ، گیم-پلی بازی رو به سمت Arcade کشونده . که خوب براتون ، AI راننده و تاثیر شن ها و ... رو مثال زدم .

تصادفات رو به عنوان مثال ذکر کردم !
اتفاقا همین یک مورد از نظر من یکی از عواملی هست که گیم-پلی بازی رو به سمت Arcade سوق میده ! که البته می تونه به هوش مصنوعی راننده هم ربط داده بشه چون علنا هیچ واکنشی نشون نمیده !
شما تا به حال Burnout : Paradise رو بازی کردید ؟! و یا می دونید که یک Arcade بی چون و چراست ؟! در اون بازی شما با یک تنه ساده حریف رو نابود می کنید و در این بازی ( F1 2010 ) هم عین همین حالت وجود داره ، منتها با این فرق که دیگه به در و دیوار برخورد نمی کنه !
وقتی من دارم میگم نوع رانندگی توی یه بازی F1 با هر بازی Racing دیگه فرق داره دیگه بحثی باقی نمیمونه. حالا شما باز بیا بگو مثل فلان بازی نیست که راننده جلوگیری کنه از تو خاکی رفتنش. وقتی کنترل این ماشین ها سخته و با هر ضربه ای n تا جای ماشین از بین میره و به مشکل برمیخوره انتظار نداشته باش اون هم بیاد به تو فشار بیاره که نره تو خاکی. این ماشین ها به خاطر وزن پایین بدنه عملا قابلیت مقاومت ثانویه رو ندارن و با اولین فشاری کنترلشون از دست راننده خارج میشه. باز الان بیا بگو مثل فلان بازی نیست مثل فلان بازی هست !
آخه دوست عزیز ، شما دارید فکر می کنید من از این بازی متنفرم و دارم سعی می کنم اون رو بکوبم ! ولی اینجور نیست .
خودم به شخصه قبول دارم این بازی فوق العادست و شبیه ساز ترین بازیی بوده تا بحال CM ساخته ! ولی باز برای جلب رضایت مشتری ها ، کمی ، گیم-پلی بازی رو به سمت Arcade کشونده . که خوب براتون ، AI راننده و تاثیر شن ها و ... رو مثال زدم .
خوبه که کم نمیاری هم من هم اون یکی دوستمون گفتیم که شن ها قضیه اش اینجوری نیست و تمام دلیل های دیگتون هم رد شد فقط یه AI مونده که اصولا هم ربطی به AI نداره به خود نحوه رانندگی مربوطه که به درستی هم گنجانده شده. چیز جدیدی هست بگو، تکرار مکررات نکن

سلام به همه عزیزان
به نظر من کسی از این بازی لذت میبره که به مسابقات فرمول یک علاقه داشته باشه و پیگیر نتایج و مسابقاتش باشه (مثه خودم) طبیعیه که کسی که اطلاعاتی هرچند مختصر در مورد f1 ، نحوه برگزاری،تیم ها وراننده ها و به خصوص قوانینش نداشته باشه از روند بازی دلزده بشه .پیشنهاد میکنم جدای از این بازی و برای اطلاعات عمومیه خودتون هم که شده یه سر یه سایتایی که در مورد f1 مطلب یا مقالاتی دارن بزنید(با یه سرچ ساده توگوگل پیدا میشن) تا با دنیایی از جدیدترین تکنولوژیهای صنعت خودروسازی مواجه بشید_ سایت رسمی فرمول یک
اما در مورد خود بازی هرچند ریسینگ نسبتآ خوش ساختیه ول در کل انتظارم از این بازی و سازنده خوشنامش کمی بیشتر بود.به نظر من بیشتری چیزی که تو بازی جلب توجه میکنه طراحی عالی و کم نقص ماشین ها و به خصوص پیست های مسابقات هستش که با واقعیت مو نمیزنه یعنی متر به مترشو شبیه سازی کردن و کاملآ لایسنس شدن به علاوه تقویم مسابقات که کاملآ منطبق با تقویم رسمی فرمول 1 هستش =d>

در مورد تخریب پذیری ماشینا و فیزیکشون میشه گفت جا داشت بهتر عمل کنن خیلی ایده ال نیست ولی بدم نیست . اما در مورد اینکه این بازی شبیه سازه یا arcade خوب مسلمآ سعی کدمسترز این بوده بازیرو بیشتر به واقعت نزدیک کنن ولی نمیشه گفت %100 با یه شبیه ساز کامل طرفیم مثه چیزی که قبلا در rfactor یا lfs دیده شده تازه اگه قرار بود به طور کامل شبیه سازی بشه اون وقت شاید دیگه کسی طرف این بازی نمی رفت حتی با wheel چون روندن یه ماشین فرمول 1 در شرایط مسابقه خیلی سخته و کار هرکسی نیست.
البته میتونید داخل تنظیمات مربوط به درجه سختی تمام ایتمهای کمکی رو off کنید و برای هیجان بیشتر بازیو رو حالت expert و مسیر مسابقه رو %100 یا %75 تموم کنید.(تمام هیجان ریس تو 3 -4 دور آخره)

یه سری نکاتم از بازی برای کسایی که احیانآ تو بازی دچار مشکل میشن و کنترل ماشینا براشون سخته:
تو این بازی شرایط آب وهوایی نقش ویژه ای داره و میشه گفت هیچ ریسینگی تا به الان اینقدر قشنگ از این سیستم آب وهوایی دینامیک داخل گیم پلیش استفاده نکرده، بارش بارون تو روز مسابقه میتونه به کلی رو استراتژی شما تاثیر بزاره ومجبور بشید محتاطانه برونید و تو این هوا نقش اصلی رو لاستیک ایفا میکنه انتخاب اول موقع بارش شدید بارون لاستیکهای hard هستند و وقتی از شدت بارش بارون کم میشه یا وقتی که سطح پیست هنوز مرطوبه باید از لاستیکهای intermediate استفاده کنید بهترین انتخاب برای روزهای آفتابی هم لاستیک soft هستش

مساله بعدی setup ماشینتون هستش که اهمیت زیادی داره .یه ستاپ ضعیف به همراه انتخاب غلط لاستیکا باعث میشه کلی جلوی رقبا کم بیارین کلا ستاپ ماشینا براساس شرایط هر پیست و شرایط جوی متفاوته مثلآ تو پیست مونته کارلو با توجه به پیچای کم سرعت، زیاد و مسیرهای مستقیم کوتاه وکم استراتژی شما باید بر مبنای downforce بالا و ترمزهای قوی باشه تا بیشترین چسبندگی مابین چرخها با سطح آسفالت رو داشته باشیم یا برعکس تو پیست مونزا که یه پیست سرعت بالاست با دانفورس پایین باید جوری ستاپ کنید که بیشترین تاپ اسپید رو از ماشینتون بگیرید یا در پیستی مثل suzuk با توجه به شرایط پیست شما باید بالهای عقب وجلو رو طوری تنظیم کنید که به یک بالانسی مابین نیروهای بالا برسید.تازه به شرایط بالا بارون رو هم اضافه کنید که میتونه معادلات رو به هم بزنه .
تمامی اطلاعات مربوط ستاپ ماشین اعم از تنظیم بالهای عقب وجلو وایرودینامیک ،ترمزها،سیستم تعلیق ،گیربکس،موتور،زاویه بین چرخهاو...و اطلاعات مربوط به هر پیست و ستاپ مختص به اون،اطلاعات مربوط به آب وهوا در روزهای تمرین ومسابقه همگی داخل اون مانیتوری که قبل از هر مسابقه روبروتون قرارداره وجود داره. اگرم دیدید خیلی از تنظیمات ماشینا سردر نمیارید میتونید تو قسمت quick car setup بدید خود کامپیوتر تنظیمات مناسب پیست رو انجام بده.

اما درمورد پیت استاپ ها شما باید حتما در مسابقات %20 به بالا حداقل یک بار وارد پیت استاپ بشید(بسته به مسافت ریس بیشترم میشه) حالا بدلیل تعویض لاستیکا،بنزین زدن،تعویض قطعات آسیب دیده یا هرچیز دیگه ای و نگران عقب موندن از رقباتونم نباشید چون اوناهم حتما باید این کارو بکنند ولی مهم اینه که شما تو کمترین زمان ممکن وارد پیت شده و خارج بشید.چطوری؟ خب شما سعی کنید هیچ وقت همزمان با هم تیمیتون وارد پیت نشید مثلآ 1 دور زودتر یا دیرتر برید یا زمان پیت رفتن رو جوری تنظیم کنید که زیاد با ماشینای دیگه تداخل نداشته باشه یعنی هرچی محدوده پیت موقع ورود شما خلوت تر باشه به نفعتونه و اینکه معمولآ سعی کنید همزمان با راننده های تیم های بزرگ مٍثل فراری، ردبول و مک کلارن پیت نرید به ضررتون تموم میشه وباعث میشه بیش از حد عقب بیفتید. (شخصا امتحان کردم) ضمنآ به نظرم بهترین موقع برای پیت استاپ زمانی که شما تونستید بین خودتون و نفرات پشت سری فاصله قابل توجهی ایجاد کنید.

سعی نکنید زرنگ بازی دربیارید پیچارو کات کنید یا به نفرو جلویی بکوبید تا راه بگیرید همشون باعث میشن penalty بگیرید و تو لیست انتهایی میبینید که جاتون ته جدوله

سعی کنید خواسته های تیمتون رو برآورده کنید مثلآ تیم انتظار داره تو گرندپری بعدی جزء 12 نفر اول باشید یا تو زمانگیری جزء 10 نفر اول، که اگه موفق بشید میتونه باعث بشه به تیمای بزرگتر ملحق بشید.

موقع مسابقه هم تمرکز بالایی داشته باشید و اگه دقت کنید رتبه خوبی به دست میارید .زیادم به ماشینتون فشار نیارید که حتما باید اول بشم ماشینی که شما توش نشستید (منظورم اولین تیمی که شمارو استخدام کرده) در حد رقابت با تیمای بزرگ نیست پس خوب برونید تا به تیم قویتری برید.

و اینم بدونید که تو کل فصل فقط 8 تا سهمیه موتور دارید پس اگه به موتوراتون بیش از حد فشار بیارید که ضعیف بشن و بخاید از موتور 9ام و بیشتر استفاده کنید هربار 10 رده جریمه میشید

موفق باشید:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or